Hanna

Raporteaza film nefunctional!

Hanna (Saoirse Ronan), este o fată de 16 ani [3] [4] [5], care locuieşte cu tatăl ei, Erik Heller (Eric Bana), în pustie din nordul Finlandei. Filmul se deschide cu ea de vânătoare şi de uciderea unui ren, în primul rând prin împuşcare cu o săgeată care ratează doar inima, şi apoi uciderea cu un pistol.
Începând cu vârsta de doi ani, Hanna a fost antrenat de Erik, un ex-CIA operative din Germania, pentru a fi un asasin calificat. Erik ştie un secret, care nu pot deveni publice. El a părăsit agenţia, merge incognito în Arctic. Marissa Wiegler (Cate Blanchett), o C.I.A. ofiţer, vrea să omoare Erik, care a antrenat Hanna a ucide Wiegler. Hanna citeşte o carte Grimms pătat de sânge de basme frecvent, are o mare de cunoştinţe enciclopedice, şi este fluent în mai multe limbi. Datorită formarea ei departe de civilizaţie, ea nu a venit în contact cu tehnologia modernă sau de cultura, si este personal familiarizat cu muzica sau de energie electrică. Ea a memorat o serie de false poveşti de back-se pentru a fi folosit “atunci când vine momentul”.
Într-o noapte, spune Hanna Erik că ea este “gata”. Erik sapă un emiţător, care va avertiza lumea exterioară la prezenţa lor. Avertisment Hanna că, dacă vreodată Marissa Wiegler găseşte o “ea nu se va opri”, fie până la Hanna sau Wiegler este mort, el fără tragere de inimă Hanna permite libertatea de a face decizia sa. După un timp, având în vedere decizia, cel puţin peste noapte, Hanna încet răstoarnă comutator, trimiterea unui semnal de locaţia lor de a Wiegler, care trimite o echipa la cabina lui Erik Erik frunze., instruindu-Hanna pentru a satisface în cele din urmă el în Berlin. Hanna aşteaptă pentru echipa, si ucide unele dintre ele ca acestea intră în cabină, dar este capturat şi dus la un complex subteran mare CIA. Wiegler este suspect de peste cererea lui Hanna să vorbesc cu ea, şi decide să trimită într-un dublu corp (Michelle Dockery) în loc. Hanna solicită corp dublu, unde a întâlnit cu tatăl ei. dublu, care este alimentat prin intermediul unui receptor răspunsuri de Wiegler, răspunde la întrebări în mod corect, Hanna şi începe să plângă şi să intraţi în poala de dublu, plângând în umăr Acest lucru face ca oficialii greu,. care trimite soldaţi şi un medic la celula ei de a sedarea ei pentru ao linişti. În timp ce intra in celula, Hanna ucide dublu, crede ca ea să fie Wiegler reală, şi apoi ucide multe altele (a furat un pistol de la unul din ele), rupe gratuit prin sistemul de ventilaţie, şi scapă compus.
Ea se gaseste pe termen în Maroc [3] [6] deşert, în cazul în care Hanna întâlneşte Sebastian (Jason Flemyng) şi Rachel (Olivia Williams), un cuplu britanic boem pe o vacanta rulote şi autorulote-van, cu fiica lor adolescenta, Sophie (Jessica Barden), şi fiul lor mai mic, Miles (Aldo Maland). Ea se furişează în familie rulote şi autorulote-van şi cârligele de o plimbare cu feribotul în Spania, cu scopul de a ajunge la Germania. Ea si Sophie devin aproape, şi petrece ceva timp cu întâlnirea unor băieţi locale. Între timp, Wiegler angajeaza un fost agent numit Isaacs (Tom Hollander), pentru a capta Hanna înainte de a putea reuni cu tatal ei in Germania. Hanna calatoreste cu familia, deoarece conduce spre nord. Isaacs si oamenii lui le-TRAIL si încolţească în cele din urmă Hanna şi de familie, dar ea reuşeşte să scape, ucigand unul dintre ei. Wiegler ajunge, interogheaza familia, şi constată că Hanna este poziţia la Berlin.
Ajungând la adresa de tatăl ei îi spusese, Hanna se întâlneşte cu Knepler (Martin Wuttke), un magician excentric vechi, care locuieşte într-o lui Grimm Fairy Tale casa temă într-un parc de distracţii abandonat. Knepler face micul dejun cu ou şi napolitane, şi vă permite să o asculte muzica, pe care ea nu a avut acces în pădure. Hanna intenţionează să întâlnirea cu tatăl ei. Cu toate acestea, Wiegler şi Isaacs ajunge. Scapa Hanna, dar nu înainte de a aude Wiegler şi Isaacs face comentarii care sugereaza Erik nu este tatăl său real. Acum confuz, ea întâlneşte în cele din urmă pe tatăl ei de la apartamentul bunica ei, în cazul în care Wiegler a încercat să o găsească, şi apoi a ucis bunica ei. Hanna apoi învaţă că Erik nu este tatăl ei, Erik a fost de fapt o dată pe recrutor pentru un program în care femeile gravide au fost recrutati de la clinicile de avort, astfel încât CIA ar putea modifica ADN-ul copiilor lor, sporind puterea lor, rezistenta, şi reflexele în timp ce reprima emotiile, cum ar fi frică şi de milă, în scopul de a crea un lot de super-soldaţi. Cu toate acestea, proiectul a fost închis din motive inexplicabile, şi toate femeile şi lor modificate genetic copii au fost eliminate. Erik a încercat să scape cu Hanna şi de mama ei Zadek Johanna (Vicky KRIEPS), dar Wiegler atacat vehiculul lor, în cazul în care de doi ani Hanna a fost citit Tales Grimm ei Fairy. Wiegler lovitura Johanna, care apoi sa prăbuşit de la leziuni macabre, după efectuarea departe o oarecare distanţă de maşină de ardere, bara de protectie sa inclinat împotriva unui copac. Erik a reuşit să scape cu doi ani, Hanna.
Wiegler şi Isaacs ajunge, intenţia de a omorî; Erik acţionează ca o distragere a atenţiei, pentru a permite Hanna să scape. Ucide Erik Isaacs, dar este împuşcat şi ucis de către Wiegler, care apoi se întoarce la casa Grimm. Hanna este acolo, având doar a descoperit Knepler mort, cadavrul său atârnat cu capul în jos după ce a fost folosit pentru a practica tirul cu arcul de Isaacs. După o urmărire în pădure spre parcul de distracţii abandonat, Hanna şi Wiegler confrunta unul pe altul. Hanna pledează pentru un capăt la uciderea, spunând că nu vrea să rănesc pe nimeni altcineva. Wiegler spune ca vrea doar sa vorbeasca, dar Hanna începe de mers pe jos. Supărat de acest act de sfidare, Wiegler muguri de Hanna, care răspunde de tragere Wiegler cu o săgeată a scos din corp Knepler, folosind un cablu de bungee ea a găsit să-l propulseze. Hanna este doborât la pământ cu un glonţ în ea abdomenului inferior stâng. Ea devine în sus, devine rulmenti ei şi urmează Wiegler într-un tunel, observa un cerb, şi apoi văzând Wiegler fugă un tobogan de apă din apropiere. Un neînarmat Hanna urmăriri Wiegler la partea de sus a scărilor de diapozitive, ca Wiegler continuu trage de la ei. În partea de sus, devine clar faptul că săgeata lui Hanna a făcut mai multe daune decât bullet Wiegler lui, şi o Wiegler dezorientat cade şi alunecă canal de apă din dreapta atunci când ea este pe cale de a trage Hanna, in scadere pistol ei. Hanna urmează răniţi Wiegler, ridică arma a scăzut, observaţii cu privire la modul în care ea tocmai a ratat abia Wiegler inima lui, si impusca ei. Scena bookend reflectă deschidere a filmului, în care Hanna vânează şi ucide reni.