Halloween

Raporteaza film nefunctional!

La data de Halloween în Haddonfield, Illinois, care au prezentat deja semne de tendinte psihopatice, de zece ani, Michael Myers (Daeg Faerch) uciderile un bătăuş scoala pe nume Wesley (Daryl Sabara), mai târziu propria sora Judith (Hanna Hall), R. sa Mama lui iubitul Ronnie (William Forsythe), şi prietenul lui Judith Steve (Adam Weisman). După una dintre cele mai lungi procese din istoria statului, Michael este găsit vinovat de crimă de gradul prima şi a trimis la Grove lui Smith – Warren County sanatoriului sub îngrijirea copilului psiholog Dr. Samuel Loomis (Malcolm McDowell).
Michael iniţial cooperează cu dr. Loomis, susţinând nici o memorie a crimelor, mama sa, Deborah (Sheri Moon Zombie), îl vizitează în mod regulat. După un an, Michael devine fixat pe măşti sale papier-mache, se închide pe la toată lumea, chiar şi mama lui. Atunci când Michael ucide o asistentă medicală (Sybil Danning), ca Deborah se pleacă de la una din vizitele sale, ea nu mai poate gestiona situaţia şi a se sinucide. Pentru următorii cincisprezece ani, Michael (Tyler Mane) continuă face măşti sale şi nu vorbeam cu nimeni. Dr. Loomis, care au continuat să trateze Michael a lungul anilor, încearcă să se mute mai departe cu viaţa lui şi închide cazul lui Michael. Mai târziu, fiind în acelaşi timp pregătit pentru transfer de securitate maximă, Michael scapă Grove Smith, uciderea de angajaţi sanatoriu şi un şofer de camion (Ken Foree) pentru combinezoane sale, şi se îndreaptă spre Haddonfield. La data de Halloween, Michael ajunge la casa lui vechi, acum abandonat, şi recuperează cuţit de bucătărie şi mască de Halloween a depozitat sub podeaua de noapte a ucis sora lui.
Schimbarile la Laurie Strode Povestea (Scout Taylor-Compton), şi prietenii ei Annie Brackett (Danielle Harris) şi Lynda Van Der Klok (Kristina Klebe), de Halloween. De-a lungul zilei, Laurie martori Michael sa uitam de la distanta. În acea noapte, ea conduce la reşedinţa Doyle sa ma uit la fiul lor Tommy (Skyler Gisondo). Între timp, Lynda se întâlneşte cu prietenul ei Bob (Nick Mennell), la casa copilăriei lui Michael. Michael apare, crimele ei, şi apoi se îndreaptă spre Strode acasă, în cazul în care el îşi ucide părinţii lui Laurie, Mason (Pat Skipper) si Cynthia (Dee Wallace). După ce au fost avertizaţi cu privire la evadarea lui Michael, Dr. Loomis vine la Haddonfield cauta pentru Michael. După obţinerea unui pistol, Loomis încearcă să-i avertizeze Sheriff Brackett (Brad Dourif), că Michael a revenit la Haddonfield. Brackett şi Loomis Dr. cap la Strode acasă, cu Brackett explica de-a lungul modul în care Laurie este de fapt sora lui Michael Myers “copilul.
Între timp, Annie Laurie a convinge grija de Lindsey Wallace (Jenny Gregg Stewart), o fată Annie se presupune a fi cu ochii, suficient de lung, astfel ea poate avea sex cu prietenul ei Paul (Max Van Ville). Annie şi Pavel a reveni la domiciliu Wallace, in timpul actului sexual, Michael ucide Pavel şi atacuri Annie. Aducerea Lindsey acasă, găseşte Laurie Annie pe podea, insangerati dar în viaţă, şi solicită 911. Ea este atacat de Michael, care urmăriri-o înapoi acasă Doyle. Sheriff Brackett şi Loomis auzi apel la 911 şi cap de reşedinţă Wallace. Michael rapeste Laurie, şi ia-o înapoi la casa lui. Se apropie de Michael Laurie şi încearcă să-i arate că ea este sora lui mai mic. Imposibilitatea de a înţelege, Laurie prinde cuţit a lui Michael şi-l înjunghie înainte de a evada din casa; Michael ei urmariri, dar este în mod repetat, împuşcat de către dr. Loomis. Laurie şi Loomis sunt doar pe cale să plece atunci când apucă Michael Laurie şi conduce înapoi la casa. Intervine Loomis, dar Michael îi atacă prin stoarcere craniul Loomis cu mâinile. Laurie are arma Loomis si ruleaza la etaj, ea este urmarit de Michael, care, după ce viraje ei pe un balcon, percepe cap-la ei şi bate atât de ei peste balustrada. Laurie se găseşte pe partea de sus a lui Michael sângerare. Cu scopul de arma Loomis “de la faţa lui, ea a trage în mod repetat, de declanşare până la arma în cele din urmă se stinge la fel de incheietura mainii lui Michael mânere mâna lui Laurie.