Halloween II

Raporteaza film nefunctional!

La 31 octombrie 1978, Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) este trimis la spital din cauza rănilor provocate de Michael Myers în timp ce Dr. Loomis (Donald Pleasence), încearcă să-l urmăriţi în jos, după ce a dispărut după ce a fost împuşcat de şase ori şi căderea de la o fereastră a doua poveste. Între timp, Michael este încă în zonă şi ucide o fata pe nume Alice intr-o casa din apropiere ca el caută adăpost pentru a recupera de la rănilor; El a mai invata de locaţia Laurie de la o emisiune de radio şi face drum spre spital. Laurie începe cu flashback-uri de a fi adoptate de Strodes şi vizita un băiat într-o instituţie mentală; sedarea ei a pleca într-o stare de semi-consicous cea mai mare a timpului, şi prietenul ei Jimmy (Lance Vizitator), începe să vă faceţi griji cu privire la ei, în curs de dezvoltare sentimente romantice pentru ea, în ciuda întristarea asistenta şefă, care încearcă să păstreze odihna ei confortabil. Dr. Loomis şi Sherrif Brackett continua sa caute pentru uciderea lui Michael accidental un barbat pe nume Ben Tramer, care a fost îmbrăcat ca Michael, în proces.
Michael ucide garda de securitate, domnul Garrett cu un ciocan şi se mută de pe gheara în spital, după orele de afaceri vin la o strânsă. El începe uciderea în afara personalului de la spital prin orice mijloace disponibile veni, înăbuşind uneia dintre însoţitoarele de ambulanţă numite Budd şi uciderea lui tovarăş asistenta Karen de opărire fata ei într-o cadă fierbinte. El taie liniile telefonice, taie toate comunicările cu lumea din afara, care Rouses suspiciunile lui Laurie, atunci când ea descoperă telefoanele nu sunt de lucru. El îl ucide pe cap de medic dr. Mixter şi o asistentă medicală numit Janet prin injectarea de aer în orbitele lor prin ace, Laurie şi încearcă să fugă înainte ca Michael poate găsi ei.
Între timp, Loomis urmează indicii de conectare Michael la Samhain şi ocultă, care ar putea explica aparenta indestructibilitatea sa, dar el este întreruptă de o asistentă de la spital de boli mintale, care spune că a fost obligat să-l ia înapoi în punerea în aplicare a unui mareşal SUA. Timpul zborului, ea spune că Laurie Strode Loomis este sora mai mica a lui Michael Myers “şi Loomis îşi dă seama că ea este obiectivul său înainte de a comanda cu forţa Trooper să se întoarcă. Jimmy descoperă asistenta şefă, doamna Alves, golite de sange inainte de alunecare, care se încadrează, şi susţine o comotie, care îl face inconştient.
Între timp, asistenta Jill constată o sedat Laurie de mers pe jos în jurul şi este ucis atunci când Michael o înjunghie în spate, cu un bisturiu. Laurie reuseste sa scape de Michael abia merge prin sală de cazane şi până la exterior de parcare, descoperind corpul de pază a de-a lungul drum. Ea nu este în măsură de a începe orice tip de autovehicole (din cauza lui Michael Myers deflatarea pneurilor toate maşinile în parcarea spitalului), şi ascunde într-o singură. Jimmy ajunge şi încă o dată cade inconştient de la o comotie masiv. Loomis, asistenta si Trooper ajunge şi doar abia Laurie a salva de la a fi ucis de către Michael. Asistenta merge la masina de politie pentru a cere ajutor, Michael taie gatul soldat, şi Loomis şi Laurie fugă în camere de operare. Laurie impusca din ochi, atât lui Michael, făcându-l să se balanseze orbeşte la ei. Loomis umple camera cu gaz de hidrogen cu ajutorul distragere, pentru a permite Laurie să scape şi apoi el se aprinde, suflă un pic bun de spital în proces şi, evident, le-immolating, atât în foc.
În zori, Laurie este încărcat pe o ambulanţă, având viziuni de incendiu care a distrus ultima familiei ei ca ea este condusă de pe la siguranţă. În final alternativ, ea vede o formă familiară de a sta pe targa lângă ei, în ambulanţă, dar se dovedeşte a fi Jimmy.