Hachiko: A Dog’s Story

Raporteaza film nefunctional!

Bazat pe o poveste adevărată din Japonia, Hachiko Monogatari ハチ公 物語 (literal “Povestea de Hachiko”) este un film despre loialitate şi de obligaţiuni rare, invincibilă, care, ocazional, formeaza aproape instantaneu, în locurile cele mai improbabile.
În ziua modernă, o clasă plină de tineri studenti oferă prezentări orale despre eroi personale. Un baiat pe nume Ronnie (Kevin DeCoste), se ridică şi începe să spună “Hachiko”, cainele bunicul său. Ani înainte, un căţel Akita este trimis de la Japonia la Statele Unite ale Americii, dar cuşca lui cade de pe un cărucior de bagaje de la o staţie de tren american, în cazul în care el este găsit de către profesor universitar Parker Wilson (Richard Gere). Parker este instantaneu captivat de câine. Când Carl (Jason Alexander), controler staţie, refuză să-l ia, Parker ia acasa catelul peste noapte. Sotia lui Cate (Joan Allen) este de insistent despre nu ţine catelul.
A doua zi, Parker se aşteaptă ca cineva va fi contactat de gară, dar nu o are. El se furişează puilor pe tren şi ia-l să lucreze, în cazul în care un colegiu japonez profesor, Ken (Cary-Hiroyuki Tagawa), traduce simbolul de pe gulerul puilor ca “Hachi”, japonez pentru “noroc”, şi numărul 8 . Parker decide pentru a apela “Hachi” câine. Ken subliniază faptul că, probabil, două sunt menite să fie împreună. Parker încearcă să joace aduce cu Hachi, dar el refuză să se alăture inch Între timp Cate primeşte un apel de la cineva care doresc să adopte Hachi. După ce a văzut cât de aproape de soţul ei a ajuns la Hachi, cu toate acestea, spune Cate apelantului care Hachi a fost deja adoptat.
Câţiva ani mai târziu, Hachi si Parker sunt aproape ca niciodată ca. Parker, cu toate acestea, este încă intrigat de refuzul lui de a face Hachi normale, câine-cum ar fi lucruri, cum ar fi Chase şi de a prelua o minge. Ken-l recomanda ca Hachi va aduce numai el mingea pentru un motiv special. Intr-o dimineata, Parker lasă de muncă şi Hachi furişează şi urmează-l la statia de tren, în cazul în care el refuză să plece până la Parker merge el acasă. Asta după-amiază, Hachi furişează din nou şi merge la gara, aşteaptă cu răbdare pentru trenul lui Parker de a veni in cele din urma cedeaza inch Parker şi merge la staţia de Hachi în fiecare dimineaţă, în cazul în care acesta părăseşte pe tren. Hachi pleacă după plecarea lui Parker în condiţii de siguranţă, dar vine înapoi în după-amiaza pentru a vedea trenul stăpânul său sosesc şi merge cu el din nou acasă. Acest lucru continuă pentru ceva timp, până la o după-amiază Parker încearcă să plece, dar latra Hachi şi refuză să meargă cu el. Parker în cele din urmă lasă fără el, dar l-Hachi urmariri, care deţine mingea lui. Parker este surprins, dar încântat că Hachi este dispus să joace în cele din urmă aduce mingea cu el. Îngrijorat de faptul că el va fi tarziu pentru colegiu, profesorul Parker lasă pe tren, în ciuda Hachi latra la el. La locul de muncă în acea zi Parker, încă deţine Hachi lui mingea, se preda clasa lui de muzica atunci când deodată sufera un atac de cord fatal.
La gara, Hachi asteapta cu rabdare ca trenul ajunge, dar nu există nici un semn de Parker. El rămâne, situată în zăpadă, pentru mai multe ore, până când fiul lui Parker-în-lege Michael (Ronnie Sublett) vine să-l colecteze. A doua zi, Hachi întoarce la gara si asteapta, rămânând toată ziua şi toată noaptea. Pe măsură ce timpul trece, Cate vinde casa si Hachi este trimis să locuiască împreună cu fiica ei Andy (Sarah Roemer), Michael, şi noua lor Ronnie copil. Cu toate acestea, la prima ocazie, el scapă şi găseşte în cele din urmă înapoi la casa lui vechi şi apoi la staţia de tren, în cazul în care se aşează la locul său obişnuit, consumul de hot-dog date lui de către Jasjeet (Erick Avari), un furnizor local, . Andy ajunge la scurt timp după şi ia-l acasă, dar vă permite să-l a doua zi pentru a reveni la gară.
Pentru următorii nouă ani, Hachi aşteaptă proprietarul său. Loialitatea lui este profilat în ziarul local. Ani de la moartea lui Parker, Cate vine înapoi pentru a vizita mormântul Parker, atunci când ea a capturilor de vedere Hachi, acum vechi si dureroase, de aşteptare la staţia. Ea devine emoţional şi se aşează lângă Hachi până vine următorul tren. Hachi revine la staţia de tren târziu în noapte şi închide ochii pentru ultima dată. Apoi, Parker iese din gară şi întâmpină el, ca în cazul în care nimic nu sa schimbat deloc, iar cei doi se reunesc ca spiritele lor se ridica la cer pentru a fi împreună pentru totdeauna.
Filmul prezinta apoi Ronnie, înapoi în sala de clasa sa, făcând concluzia sa de ce Hachi va fi pentru totdeauna eroul lui. Povestea lui Ronnie a fost mutat în mod clar de clasă, cu unele lacrimi spate deţin. Băiatul de la scoala vede propria Akita catelus, de asemenea, numit Hachi, pentru a merge în jos în cazul în care piesele aceleaşi Parker şi Hachi petrecut atâţia ani împreună.
Cardurile de închidere a dezvălui informaţii despre Hachiko real, care sa născut în Odate în 1923. După moartea stăpânului său, Hidesaburo Ueno, în 1925, Hachiko a revenit la gara Shibuya zi şi în fiecare zi, după care pentru următorii nouă ani. Ultima carte arată că reală Hachiko a murit în 1934 (în fapt, el a murit în 1935). O fotografie de statuia lui în gara Shibuya este ultima imagine indicat înainte de credite se rostogolească.