Grave Encounters

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu producatorul de televiziune Jerry Hartfield Descriind Întâlniri Grave, un paranormal de programe de televiziune realitatea regizat si interpretat de fantoma Hunter Lance Preston, care a fost anulat Dupa cinci episoade. Hartfield care explică despre evenimentele prezentate în film este să fii crud imagini de la episod al şaselea şi ultimul filmat, editat numai pentru o perioadă de reţinere pentru scopuri practice.
Imagini arată echipajul de întâlniri Grave – Compus din Lance Sine, Sasha Parker oculte specialist, expert tehnic Matt White, un cameraman T. C. Gibson, şi al clienţilor care joaca mediu psihic gri-Houston Pregătirea pentru Investigarea abandonat Spitalul de Psihiatrie În cazul în care Collingwood Raportat fenomene inexplicabile a-fost de ani de zile. Ei primesc un tur de tuneluri subterane şi Collingwood său interimar din spital. EI aussi afla mai multe despre istoria Collingwood, inclusiv un medic pe nume Arthur Friedkin, care a efectuat experimente lipsite de etică şi lobotomii pe pacienti de la Spitalul Înainte de a fi ucis de pacienţi au scăpat. Echipajul blocat în mod voluntar în ei înşişi Collingwood pentru noapte şi începe ancheta lor, stabilindu-si tabara langa intrarea spitalului principal, care este blocat din exterior. Nici o activitate paranormale pentru prima intervine câteva ore în spatele unei uşi de critică Până la T. C. de soi în timp ce se filma ET în jurul clădirii. Lance şi echipa sa încearcă să stabilească legătura cu entităţile responsabile nevăzute, şi sunt în continuare Sus chinuit de bantuirile mai multe, care devin din ce în ce flagrant şi ostile.
Cu jumatate din stânga ani oră vine inainte de spital îngrijitor pentru a debloca uşile din faţă, echipajul începe de ambalare. Matt se duce pentru a prelua camerele de luat vederi staţionate în întreaga clădire, scop dispare. Ceilalţi Petreceţi urmatoarele cateva ore, Matei caută fără succes, nu cu Sosire îngrijitor. Bat de stabilire a uşile din faţă pentru a scăpa, doar pentru a descoperi aceasta conduce la un alt coridor, la fel ca multe alte “ieşire” uşi le gasesc. Ei instrucţiuni aussi că este încă în afara noapte de vară Când ar trebui să fie. Echipajul a continuat căutarea atât pentru Matt şi anul de ieşire atunci când se confruntă o fata cui fata contorts demonic. Cele fuge echipajului din frica, este separat de goluri Houston ceilalţi şi mai violent Asaltat an de forţe nevăzute, omorandu-l. În timp ce se odihni, Ceilalţi găsi spital etichete care poartă numele lor pe incheieturile mainilor lor. Ei au găsit cele din urmă Matt, care se poartă un halat de spital şi de a-fost împinsă la nebunie, mormăind prostii despre tulburare de istorie psihologică aparentă, şi care explică faptul că singura cale pentru a le pentru a scăpa este pentru ei de a “mai bine”, de la mâinile de nevăzut spital rezidenţi.
Echipajul a continuat să fie Urmărit prin spital de mai multe aparitii. T. C. Tras într-o cadă de baie este umplut cu sange de o fantomă şi dispare, în timp ce Matt cade un lift la moarte ca istoria Lance şi Sasha sunt atacati de un demon tongueless. Lance şi Sasha introduceţi tuneluri în căutare de altă ieşire În cazul în care Sasha, care a devenit violent bolnav, dispare într-o ceaţă Aceasta pare în timp ce ea si Lance somn. Îngrozit şi nebun, Lance continuă prin tuneluri numai, supravieţuitor de ucidere şi consumul de şobolani, până când, ET Găseşte o usa care duce la sala de operare Friedkin, care conţine Altar an şi Pentagram pentru un ritual demonic, care arată că Friedkin a folosit magia neagră pentru practica medicală. El se întoarce pentru a vedea apariţiile de asistente medicale Friedkin şi mai multe, Cine trageţi o tipa pe Lance masa lor de operare. Camera de spaţii pentru un moment, înainte de a afişa o Lance lobotomized, care spune că este acum “mai bine” şi a permis să meargă acasă, şi dă câteva cuvinte despărţitori pentru publicul Înainte de reducerile de ecran la albastru.