Good Luck Chuck

Raporteaza film nefunctional!

În timp ce jucați un joc de șapte minute în ceruri la o petrecere în 1985, 12 de ani, Charles “Chuck” Logan (Connor Price) refuză să facă sex cu o fată pe nume goth Anisha (Sasha Pieterse). În represalii, Anisha pune un blestem pe Chuck, astfel încât fiecare femeie singură doarme cu va rupe cu el și să se căsătorească omul de lângă ea, care cere afară.
În prezent, Chuck (Dane Cook) este în treizeci de ani, și conduce un cabinet stomatologic în aceeași clădire cu cel mai bun prieten a lui Stu (Dan Fogler) chirurgie plastica de afaceri. Chuck găsește în imposibilitatea de a se spună prietena lui, Carol (Chelan Simmons), că el o iubește, și ea se desparte de el în timp ce a face sex pe plaja. La o nunta, Chuck devine îndrăgostit cu Cam Wexler (Jessica Alba), un biolog, uneori stângace, dar prietenoasă marin. Solicită Chuck Cam o dată, dar ea refuză cu blândețe el. În timp ce lucra la un habitat pinguin, Cam accidental și chips-uri dinte ei. Atunci când ea vizitează Chuck să-l fix, el a cere să iasă cu el în loc să plătească el. Deși inițial reticenți, Cam este de acord. Între timp, Stu remarcă modelul de fete a se căsători cât mai curând Chuck are sex cu ele. Stu în cele din urmă convinge Chuck să îmbrățișeze afluxul de femei care au învățat de modelul său și vizita practica sa, argumentând că nu există nimic mai bun decât având o mulțime de vinovăție fără sex. Cu toate acestea, după ce acest așa-numita “vina-free sex”, cu numeroase femei, Chuck decide că vrea o relație serioasă cu Cam. Cu toate acestea, chiar înainte de a face sex cu ea, Stu îl informează că fiecare dintre Chuck femei sa culcat cu au luat căsătorit, inclusiv Carol. Îngrijorat de faptul că același lucru se va întâmpla la Cam, Chuck începe să o evite.
Stu convinge Chuck pentru a testa blestemul de a face sex cu o femeie obezi, și a vedea dacă ea se căsătorește după aceea. Solicită Chuck Stu să solicite o femeie pentru a vedea dacă aceasta duce la căsătorie, și atunci când nu, Chuck concluzionează că blestemul este fals, și are sex cu Cam. După aceea, cu toate acestea, Stu mărturisește că el doar a pretins să ceară o femeie, si Chuck descopera ca ea într-adevăr, sa căsătorit cu un alt bărbat. Chuck consideră Cam vrea să iasă cu Howard, care a scris o carte despre pinguini. Chuck încearcă pentru a urmări în jos Anisha. Acum, căsătorit cu un copil, spune Chuck Anisha că blestemul nu a fost menit să fie reală. Cam în continuare convins că va căsători în prezent și în cele din urmă Howard, Chuck încearcă cu disperare să atragă atenția lui Cam și solicită ei să se căsătorească cu el. Încercările lui, deși, cauza Cam de a deveni convins că e pe urmele ei, iar ea se desparte de el.
Acum, decide să lase soarta urmeze cursul, pune Chuck Cam în legătură cu Howard, iar cei doi par să se conecteze instantaneu. Stu convinge Chuck a alerga după Cam, care acum este condus în Antarctica cu Howard. După ce o găsește Chuck, Cam arată că Howard este deja căsătorit cu altcineva, și că ea doar pleca pentru o săptămână. Chuck mâinile Cam o cutie care conține un inel de cristal de stâncă, o trimitere la ritualul de imperechere pinguin în care un bărbat pinguin găsește o piatră și-l aduce la feminin pinguin vrea sa fie cu. Anisha este indicat trage un ac de păr dintr-o păpușă voodoo, iar blestemul este în cele din urmă rupt. Un an mai târziu, Chuck și Cam sunt în Antarctica împreună înconjurat de pinguini.