Gone with the Wind

Raporteaza film nefunctional!

Partea 1
Filmul se deschide pe o plantaţie de bumbac mare numit Tara în mediul rural Georgia în 1861, în ajunul Războiului Civil American. Scarlett O’Hara este flirtezi cu doi fraţi Tarleton, Brent şi Stuart, care au fost expulzaţi de la Universitatea din Georgia. Scarlett, Suellen, şi carenă sunt fetele de imigrant irlandez Gerald O’Hara şi soţia lui, Ellen O’Hara, care este de origine franceza aristocratice. Fraţii împărtăşesc un secret, cu Scarlett: Ashley Wilkes, care Scarlett iubeşte în secret, este să se căsătorească cu verişoara sa, Melanie Hamilton. Angajament este de a fi anunţat a doua zi, la un gratar la casa lui Ashley, plantaţie din apropiere Doisprezece Oaks.
La doisprezece Oaks, Scarlett observă că ea este admirat de Rhett Butler, care a fost dovedit de la West Point şi renegat de familia sa Charleston. Rhett se găseşte în defavoarea în continuare printre oaspeţii de sex masculin atunci când, în timpul unei discuţii de probabilitate de război, el afirmă că de Sud nu are nici o şansă împotriva numere superioare şi ar putea industriale de Nord. Scarlett se furişează în afara timpului pui de somn după-amiază pentru a fi singur cu Ashley, în bibliotecă, şi mărturiseşte dragostea ei pentru el. El recunoaste ca a iubit întotdeauna secret Scarlett, dar că el şi Melanie dulce sunt mai compatibile. Ea îl acuză pe Ashley de inducere în eroare ei şi-l loveşte în furie. Ashley iese ca Rhett dezvaluie ca a auzit conversaţia tot, dormind nevăzut pe o canapea. Rhett promite să păstreze secretul vinovat. Scarlett lasă bibliotecă în grabă, şi grătar este perturbată de anunţul că războiul a izbucnit. Bărbaţii se grăbesc să se înroleze, şi toate doamnele sunt trezit din somn lor. Ca Ashley, Scarlett ceasuri sarut Melanie adio de la fereastra de sus, lui Melanie timid fratele mai mic Charles Hamilton, cu care Scarlett a fost inocent flirt, pentru a cere mâna ei în căsătorie înainte de a merge. Ciuda faptului că nu iubesc cu adevărat Charles, consimte Scarlett. Ele sunt căsătorit înainte de plecarea sa de a lupta.
Scarlett este rapid văduvă când Charles moare de la un meci de pneumonie şi de rujeola in timp ce in armata Confederatiei. Mama lui Scarlett ei de a trimite acasă Hamilton în Atlanta pentru a inveseli ei, deşi O’Haras “deschis cameristă Mammy spune Scarlett ea stie ca se merge acolo doar pentru a aştepta întoarcerea lui Ashley. Scarlett şi Melanie participa la un bazar de caritate in Atlanta, Scarlett, care ar trebui să fie în doliu profund, este pornit împotriva şi a şoptit despre. Rhett, acum un alergător blocada eroic pentru Confederaţie, are o apariţie surpriză. Scarlett şocuri Atlanta societăţii, chiar mai mult, prin acceptarea ofertei de mare Rhett pentru un dans. În timp ce ei de dans, Rhett îi spune de intenţia sa de a câştiga ei, pe care spune ea nu se va întâmpla atâta timp cât ea trăieşte.
Valul de război, se întoarce împotriva Confederaţie, după bătălia de la Gettysburg, în care mulţi oameni din oraşul Scarlett sunt ucişi. Scarlett face un alt apel în pretenţii la inima lui Ashley în timp ce el este vizita în concediu de Crăciun, deşi ele nu împărtăşesc un sărut pasional şi privat, în timp ce în salon în ziua de Crăciun, chiar înainte de plecarea sa de război. În spital, îngrijire Scarlett şi Melanie pentru un soldat convalescenţă.
Opt luni mai tarziu, ca orasul este asediat de armata Uniunii în campania Atlanta, Melanie merge într-un travaliu prematur şi dificil. Staying adevărat o promisiune făcută de Scarlett la Ashley să “aibă grijă de Melanie,” ea şi servitorul ei casa tânăr prissy trebuie să ofere copilului fără ingrijiri medicale. Scarlett cheamă Rhett pentru a aduce acasă o să Tara imediat cu Melanie, prissy, şi copilul. El apare cu un cal vagon şi să le ia din oraş într-o călătorie periculoasă, prin depozitul de ardere şi districtul depozit. El o lasă cu un cal aproape mort, neputincios fragil Melanie, copilul ei, şi lacrimi prissy, şi cu un sărut pasional ca el se stinge pentru a lupta. In drumul spre casa ei, Scarlett gaseste Doisprezece Oaks ars, distrus şi părăsit. Ea este exonerat de a găsi Tara încă în picioare, dar parasita de toate, cu excepţia părinţilor ei, surorile ei, şi două agenţi: Mammy şi de porc (Oscar Polk). Scarlett află că mama ei a murit de febră tifoidă şi mintea tatălui ei a început să se năruie sub presiune. Tara cu jefuită de trupele Uniunii, precum şi domeniile neamenajate, Scarlett promite ea va face nimic pentru supravieţuirea familiei ei şi ea, exclamând: “Ca Dumnezeu este martorul meu, eu nu voi fi din nou foame!”
[Modifică] Partea 2
Scarlett stabileşte familia ei şi funcţionarii la cules de câmpurile de bumbac. Ea a ucide, de asemenea, un dezertor al Uniunii care o ameninţă în timpul unui jaf şi găseşte moneda a Uniunii Europene în portofelul său, suficient pentru a susţine familia ei şi a funcţionarilor pentru un timp. Cu înfrângerea Confederaţiei şi sfârşitul războiului, se întoarce Ashley. Limitează Mammy Scarlett de la care rulează la el cand se reuneste cu Melanie. Abătut Ashley constată că este de puţin ajutor la Tara, şi când Scarlett imploră-l să fugă cu ea, el mărturiseşte dorinţa lui pentru ea şi o sărută cu pasiune, dar spune că nu poate părăsi Melanie. Gerald moare după ce este aruncat de pe cal într-o încercare de a alerga de la proprietatea lui un om de nimic, supraveghetor sau plantaţie de fostul, care acum vrea să cumpere Tara.
Scarlett îşi dă seama că nu pot plăti impozitele pe creşterea Tara puse în aplicare de Reconstructionists. Cunoaşterea Rhett este in Atlanta, ea a face o rochie de Mammy elaborat pentru ea de la draperii mamei ei. Cu toate acestea, la vizita ei, Rhett, acum în închisoare, îi spune lui conturile băncilor străine au fost blocate, şi că încercarea sa de a primi banii a fost în zadar. Ca Scarlett pleacă, ea se confruntă cu logodnicul surorii ei, de vârstă mijlocie Frank Kennedy, care acum detine un magazin de succes general, si moara de cherestea. Scarlett se află la Kennedy prin a spune Suellen a obosit de aşteptare şi sa căsătorit cu un alt Beau, şi după ce a devenit doamna Frank Kennedy, Scarlett are asupra afacerii sale si devine bogat. Când Ashley este pe cale de a lua un loc de muncă, cu o bancă, în nord, Scarlett organisme victimă pe slăbiciunea sa plâns de faptul că ea are nevoie de el pentru a ajuta la rula moara, presat de simpatic Melanie, el cedeaza. Într-o zi, după ce Scarlett este atacat in timp ce conduce printr-un singur cocioabe din apropiere, Frank, Ashley, şi alţii fac un raid de noapte în cocioabe. Ashley este rănit într-un corp la corp cu trupe ale Uniunii, iar Frank este ucis.
Cu înmormântarea lui Frank abia peste, vizitează Rhett Scarlett şi propune căsătorie. Scarlett acceptă. El o sărută cu pasiune şi îi spune că el va câştiga o iubim unul pe zi, pentru că ambele sunt la fel. După o lună de miere în New Orleans, Rhett promite să restabilească Tara de măreţia fostul său, în timp ce Scarlett construieste cel mai mare conac în Atlanta. Cei doi au o fiica. Scarlett vrea sa numele ei Eugenie Victoria, dar numele ei Rhett Butler Bonnie albastru. Rhett o adora. El face totul pentru a câştiga părere bună Atlanta societăţii de dragul fiicei sale. Scarlett, încă tânjitor pentru Ashley si necajiti de la ruina percepută de figura ei (taliei ei a plecat de la optsprezece şi jumătate până la douăzeci de centimetri), Rhett vă permite să ştiţi că ea vrea copii nu mai mult şi care nu vor mai au o pat. În furia, el începe deschideţi uşa care desparte dormitoarele lor să-i arate că ea nu-l poate ţine departe.
Atunci când vizita moara-o zi, Scarlett ascultă la un Ashley nostalgic, şi când ea îl consolează cu o îmbrăţişare, ele sunt spionat de două zvonuri, inclusiv Ashley sora India, care urăşte Scarlett. Ei au răspândit zvonul cu nerăbdare şi reputaţia lui Scarlett este din nou sullied. Mai târziu în acea noapte, Rhett, după ce a auzit zvonurile, forţele Scarlett din pat şi să participe la o petrecere de ziua de Ashley. Incapabil de a crede ceva rău de iubitul ei sora-in-lege, Melanie se află de partea lui Scarlett, astfel că toţi ştim că ea crede că bârfa a fi false.
La acasă mai târziu în acea noapte, Scarlett îşi găseşte jos Rhett stare de ebrietate. Orb, cu gelozie, el spune Scarlett, care ar putea-o ucide dacă a crezut că va face sa uite Ashley. El o poartă pe scări până în braţele lui, spunându-i, “Aceasta este o noapte, nu te ma de cotitură.” Ea se trezeşte în dimineaţa următoare, cu o privire de placere vinovata, dar Rhett se întoarce să îşi ceară scuze pentru comportamentul său şi oferă un divorţ, care Scarlett respinge spunând că ar fi o ruşine. Rhett decide să ia o excursie pe Bonnie extins la Londra doar pentru a realiza, după Bonnie suferă un coşmar teribil, că ea are nevoie de mama ei de partea ei. Întoarce Rhett şi Scarlett este încântat să-l vadă, dar el refuzuri încercările ei de la reconciliere. Ea îi spune că ea este gravidă din nou. Un argument rezultă, şi Scarlett, înfuriat, Fandarile la Rhett, cade în jos pe scări, şi suferă un avort spontan. Rhett, frenetică cu vinovăţie, strigă la Melanie despre gelozia lui încă se abţine de la a spune Melanie despre sentimentele lui Scarlett pentru Ashley. Ca Scarlett se reface, puţin Bonnie moare în timp ce încerca să sară un gard cu ponei ei. Da vina pe Scarlett Rhett; Rhett se acuză. Melanie vizite acasă pentru a le mângâie şi convinge pe Rhett pentru a permite Bonnie să fie pus la odihnă, dar apoi se prabuseste in timpul sarcinii doilea a fost avertizat-ar putea ucide.
Pe patul de moarte, cere Melanie Scarlett să aibă grijă de Ashley pentru ea, ca Scarlett sa uitat după ea pentru Ashley. Cu respiratia ei moarte, spune Melanie Scarlett să fie un fel de a Rhett pentru că el o iubeşte. Afară, Ashley se prăbuşeşte în lacrimi, forţând Scarlett să înţeleagă că numai Ashley vreodată cu adevărat iubit Melanie. Scarlett ruleaza acasă pentru a găsi Rhett pregăteşte să plece. Ea invocă cu el, spunându-i ea îşi dă seama acum că l-au iubit tot timpul, că nu ea a iubit cu adevărat Ashley. Cu toate acestea, el refuză, spunând că, odată cu moartea lui Bonnie au nici o şansă de reconciliere.
Ca Rhett iese pe uşă, ea invocă, “Rhett, dacă te duci, unde să mă duc Ce să fac?” El răspunde, “Sincer, draga mea, eu nu dau doi bani” şi pleacă în ceaţă. Ea stă pe scări ei şi plânge în disperare, “Ce este acolo ca materie?” Ea reaminteşte apoi vocile de Gerald, Ashley, şi Rhett, toate de care ei amintesc că puterea ei vine de la sine Tara. Hope lumini fata lui Scarlett: “.! Tara Principala mă duc acasă, şi mă gândesc de o modalitate de a-l primi înapoi după toate, maine este o zi!” Scarlett se întoarce la plantaţie, o dată mai mult în picioare, hotărîtă, înainte de Tara.