Gone In 60 Seconds

Raporteaza film nefunctional!

Pensionat Master car hoţ Randall “Memphis” Raines (Nicolas Cage) este obligat să se întoarcă la Long Beach, California, şi a comerţului fostul său să fure 50 de masini in 72 de ore pentru British şef Raymond crimei “Carpenter” Calitri (Christopher Eccleston). Calitri este in pericol de a ucide, Kip Memphis “fratele mai mic (Giovanni Ribisi), după Kip şi asociaţii săi nu au reuşit să facă termenul limită pentru a livra autovehicule furate. Memphis reasambleaza rapid echipajul său vechi, mentorul lui Otto (Robert Duvall), fosta iubita Sway (Angelina Jolie), foştii colegi de Donny (Chi McBride) şi Sfinxul (Vinnie Jones). Raines, de asemenea, fără tragere de inimă este de acord pentru a permite Kip şi echipajul său de a participa după ce a fost spus de către Otto, care de locuri de muncă ar fi imposibilă fără ele.
LAPD Detective Roland Castlebeck (Delroy Lindo) şi partenerul său detectiv Drycoff (Timothy Olyphant) a vântului de a obţine revenirea Raines “, în oraş şi să înceapă investigarea. Raines decide sa fure toate cele 50 de maşini într-o singură noapte, astfel că poliţia nu va fi pe la furturile până când e prea târziu. Ca furturile începe, planul este schimbat midstream când Castlebeck afla identitatea a trei masini pentru a fi furate şi mizele-le. Recunoscând supravegherea poliţiei, Raines loc fură cu neruşinare de trei masini supleanţi dintr-un lot de poliţie.
După descoperirea lista de maşini care urmează să fie furate, Castlebeck prezice că va salva Memphis 1967 Shelby Mustang GT 500, cu nume de cod “Eleanor”, pentru ultima. Memphis a incercat fara succes sa fure ori acelaşi model de maşină numeroase în trecut, dar fiecare încercare sa terminat prost. Când detectivul Castlebeck capturilor Memphis, în actul de a fura Eleanor o urmărire de mare viteză, rezultă prin Long Beach. Chase se termină atunci când Raines sare masina peste un blocaj de trafic pe podul Vincent Thomas.
Memphis ajunge la curtea de salvare Calitri de 12 de minute după termenul limită. Calitri şi Memphis susţin peste termenul limită şi starea masinii, care a suferit daune în timpul urmaririi poliţie. Calitri decide să facă un exemplu din Memphis şi a ordinelor de oamenii lui de a ucide Raines şi zdrobi masina. Memphis reuşeşte să scape cu ajutorul Attly Jackson (Will Patton) şi Kip, şi se confruntă cu el însuşi Calitri. Calitri este întreruptă de la uciderea Raines de sosirea Castlebeck, care a învăţat din motive reale Memphis “, pentru tragerea de locuri de muncă. Memphis reuşeşte să omoare Calitri de impingandu-l peste o balustradă. Castlebeck, dator să Raines pentru salvarea vieţii lui, Memphis vă permite să mergeţi. În schimb, Memphis îi spune în cazul în care maşinile sunt furate.
Filmul se încheie la un grătar organizat de către echipaj Raines “, în sărbătoare a succesului de locuri de muncă. Ca un semn de recunostinta lui, Kip prezintă Memphis, cu o pereche de chei într-o cutie mică. Ca Memphis se întreabă care sunt cheile pentru, Otto invită în interiorul toată lumea. Memphis îşi dă seama că, Kip a cumparat un vechi ruginit Shelby GT500 pentru el, pentru a restabili ca propriul lui. Memphis este îngrijorat de faptul că, Kip a furat masina, dar este sigur că, Kip vândut de fapt, elicopterul sa-l cumpere. Filmul se încheie cu Memphis si Sway de conducere off în maşină, în care bloca.