Ghosts Of Girlfriends Past

Raporteaza film nefunctional!

Ghosts of Girlfriends Past stele Matthew McConaughey Connor Mead ca, un fotograf celebru şi a confirmat afemeiat. El ia o pauza de la stilul de viata Playboy pentru a participa la nunta fratelui său, în cazul în care el devine reacquainted cu Jenny Perotti (Jennifer Garner), singura fată care a cucerit vreodată inima lui. După Connor oferă un discurs beat la cina de repetitie în cazul în care el spune că dragostea nu este real, el s-au întâlnit în baie de fantoma unchiului său, Wayne (Michael Douglas), un horndog Hefner, care a învăţat-esque Connor, tot ce ştie despre alegerea la pui. Unchiul Wayne Connor informează că, de-a lungul serii, el va fi vizitat de trei fantome care-l va conduce, prin trecutul său romantic, prezent şi viitor
Fantomă prima vizita Connor este “Duhul a trecut prietenele” în formă de Allison Vandermeersh (Emma Stone), una din prietenele lui de liceu şi a iubitei sale primul. Împreună, ei revizita scene din trecutul său, cu accent pe relaţia lui cu Jenny. Connor şi Jenny au fost foarte aproape de copii; ea ia dat lui prima camera de chat pe care a folosit pentru a lua imaginea ei, promiţând să-l păstreze pentru totdeauna. De gimnaziu, cei doi au fost pe punctul de romantism, dar ezitarea lui Connor la un dans cauzat Jenny sa danseze cu un alt băiat şi săruta. Zdrobit de durere, Connor a fost spus de către Wayne că el trebuie să evite romantismul la toate costurile, pentru a nu simti durere, cum din nou. Pentru urmatorii doi ani, Wayne Connor şcoliţi în arta seducţiei. Când a văzut următoarea Jenny, la o petrecere de liceu, Connor ignorat-o şi a avut sex cu Allison. Cativa ani mai tarziu, ca adulti, Connor şi Jenny reaprins dragoste lor, dar Jenny l-au forţat să o curteze pentru câteva săptămâni într-o încercare să-l scape de căile lui afemeiat. După ce au făcut în cele din urmă au sex, Connor se încadrează în dragoste cu ea, dar apoi intra in panica, care rulează pe ei, astfel că nu va fi rănit. Jenny se trezeşte singur şi cu inima zdrobită. Relatiile sale, ulterior, a constat dintr-o serie de azvârle foarte scurte.
Trezirea din nou în conacul Mead, în prezent, Connor distruge accidental tort Pavel şi Sandra nunta şi încearcă, fără succes, să se împace cu Jenny. Ca el furtuni afară din casă, el se confruntă cu “Duhul de prietenele Prezent”, în formă de asistentul lui Melanie (Noureen Dewulf), cifra singura constantă a femeilor în viaţa lui. Cu ea, el vede că, în absenţa acestuia, şi alţi clienţi nunta râd de el şi de stilul său de viaţă superficial. Paul se ridică pentru fratele său, amintind că Connor au ajutat să-l ridice, după moartea părinţilor lor, şi îşi exprimă speranţa că Connor, într-o zi se va schimba în bine. Connor, de asemenea, vede că Jenny este mângâiat de Brad (Daniel Sunjata), şi este supărat că acţiunile sale proprii si atitudinea sunt aduce mai aproape doi. El este în continuare supărat pentru a descoperi că Melanie şi cele trei femei care a trecut s-au rupt cu prin apel de conferinţă sunt lipirea peste ignorarea lui de sentimentele lor.
Revenind la casa, Connor constată Sandra furios la învăţare pe care Pavel a culcat cu una dintre domnisoarele de onoare ei foarte devreme în relaţia lor, informaţii care Connor a scăpat mai devreme în seara. Connor încearcă să repare situaţia, ci doar face lucrurile mai rău, şi Pavel îi spune să plece. Pe drumul său în afara, el se confruntă cu “Duhul de viitor prietenele” (Olga Maliouk), care-l ia înainte, în timp pentru a vedea că se căsătoreşte cu Jenny Brad în timp ce Pavel a rămâne singur. Mai mult în viitor, Pavel este bocitoare doar la funeraliile lui Connor. Wayne apare şi Connor spune că acesta este viitorul lui, dacă acesta continua pe acelaşi drum, împingându-l în mormânt pentru a fi îngropat de cei mulţi ex-prietene.
Connor se trezeşte în casa Mead şi învaţă că Sandra a numit pe nunta si este pe drumul ei la aeroport. El intercepteaza partid de mireasa de conducere auto clasic Wayne în jos pe deal acoperit de zăpadă şi într-un lac, şi convinge Sandra a ierta lui Paul de lecţii schimbul de invatat din greselile proprii, mai ales că durerea de suferinta este compensat de regretul de a nu risca o inima lui, în primul rând. Connor ajuta Jenny a trage nunta spate împreună şi împacă cu ea după aceea, arătând o imagine a încă poartă de ei ca un copil, şi promite să fie întotdeauna acolo când ea se trezeşte. Sarut doi şi dans în zăpadă.