Ghost Rider

Raporteaza film nefunctional!

In Vestul american Vechi, Diavolul, Mephisto (Peter Fonda), trimite vânător de recompense al lui condamnaţi, Ghost Rider, pentru a prelua un contract pentru o mie de suflete corupte din oraşul San Venganza. Având în vedere că natura a contractului ar da Mephisto puterea de a aduce Iadul pe Pamant, Rider refuză să-i dea contractul şi se ascunde.
Un secol şi jumătate mai târziu, Mephisto ajunge pentru a şaptesprezece ani, cascadorie motocicleta rider Johnny Blaze (Nicolas Cage), oferindu-se să vindece de cancer pulmonar tatălui său, în schimb pentru sufletul lui Johnny. Johnny neatenţie “semne ale contractului atunci când, după o reducere de hârtie, o scădere a terenurilor sângele Său de pe spaţiul semnătura. Johnny se trezeşte dimineaţa următoare pentru a descoperi că cancerului tatălui său este vindecat, dar tatăl său este ucis de faptul că în aceeaşi zi într-un accident de motocicleta. Johnny acuză Mephisto din cauza morţii tatălui său, dar consideră că Mephisto contractul lor îndeplinite. Diavolul spune Johnny, care se va întoarce pentru el în viitor, atunci când el este “nevoie”.
Ani mai târziu, Johnny (Nicolas Cage), a devenit un pilot cascador celebru pentru supravietuire accidente dezastruoase în timpul cascadoriile sale. Înainte ca un nou tur de forţă deosebit de periculos, Johnny întâlneşte iubita lui din copilarie Roxanne (Eva Mendes), acum un jurnalist, şi el face o data cina cu ea în acea seară. În timpul în acelaşi timp, Blackheart (Wes Bentley), fiul lui demonic de Mephisto, vine pe Pamant, impreuna cu Gressil ascuns, Abigor, şi să se tăvălească, un grup de trei îngeri căzuţi. Ei sunt demoni, care, după ce a fost exilat din cer de către Sfântul Mihail, s-au ascuns în elementele de pe pământ: pământ, vânt, şi apă, respectiv. Acestea sunt însărcinat cu Blackheart pentru a găsi pierdut contractul de San Venganza şi de a folosi puterea sa de a uzurpa tatăl său.
În răspuns, Diavolul face Johnny Ghost Rider noua, si ofera Johnny sufletul înapoi în schimbul pentru înfrângerea Blackheart. Johnny este condus direct la staţia de pe sa “prima plimbare”, în cazul în care se transformă complet în Ghost Rider şi rezultă o lupta. În acest proces, Johnny dobândeşte un lanţ greu, pe care il foloseste pentru a ucide Gressil (prima dintre cele trei îngeri căzuţi care însoţesc Blackheart), în timp ce altele scape. În timp ce caută pentru cariera, Ghost Rider aude o femeie să fie jefuit. El se opreşte bufon şi foloseşte arma lui cea mai puternică asupra lui, Stare Pocăinţei, o putere prin care sufletul o persoană este supusă la toate durerea pe care au cauzat vreodată altora. Bufon se termină într-o stare catatonică, mai rău decât moartea, care se presupune a fi “ardere” a sufletului său.
Johnny se trezeşte într-o capelă cimitir, unde intalneste un barbat numit interimar (Sam Elliott), care pare să ştie toată istoria Ghost Rider. Când ajunge acasă, găseşte Johnny Roxanne şi descoperă pe sine ca vanator de recompense al Diavolului. Ea pleacă în furie şi neîncredere la povestea lui. Ca frunze Roxanne, poliţia ajunge şi Johnny ia în custodie pentru conectarea sa la prejudiciul făcut pentru oraş şi de decese cauzate de Blackheart. El este pus într-o celulă cu alţi deţinuţi, unele care machetă Johnny şi l-au bătut înainte de a îşi asumă forma lui Ghost Rider, să bată deţinuţii jos înainte de a lua una dintre jachete lor şi, după recunoaşterea singurul care a făcut nici o încercare să-l rău ca “inocent”, el lasă să vâneze Blackheart. În acea noapte, Roxanne recunoaşte Johnny Blaze în formă Ghost Rider luptă şi învinge Abigor (doua din cele trei îngeri căzuţi care însoţesc Blackheart), având în vedere completă a oraşului şi o forţă de poliţie mare. Johnny se confruntă cu poliţia şi apoi pleacă. Observarea scenă după ce a obţinut locul al contractului, Blackheart Roxanne îşi dă seama că este slăbiciunea lui Johnny.
Johnny merge la interimar pentru sfaturi, care îi spune de predecesorul său, Carter Slade, un Ranger Texas, cunoscut ca un om de onoare înainte de lăcomia lui a devenit un motiv pentru el să fie condamnat la moarte. Slade a făcut un pact cu Mephisto de a sparge liber, în schimb, Slade a devenit Ghost Rider care a ascuns contractul de San Venganza. Interimar avertizează apoi Johnny să stea departe de cei pe care Blackheart pot folosi împotriva lui. Johnny se întoarce apoi acasă pentru a găsi că Blackheart a ucis prietenul lui Mack (Donal Logue) şi are deja Roxanne. În timpul luptei lor, rezultând, Johnny constată că privirea lui Pocăinţei nu are nici un efect asupra Blackheart, care nu are suflet să ardă. Blackheart ameninţă să omoare Roxanne dacă Johnny nu emite contractul cu el.
Johnny se întoarce pentru a interimar de a obţine contractul. Johnny presupuneri care contractul este îngropat într-unul din morminte. Se ia o lopată şi se pregăteşte să sape, până la fragmente de îngrijitor de imobile lopata şi-l rupe, dezvăluind contractul de ascuns în mâner de gol. Interimar, apoi arată că el este Carter Slade, care a avut loc pe ultima sa pic de putere în aşteptarea acestui moment. El spune că el Johnny (Johnny) este mai puternică şi mai imprevizibil decât predecesorii săi, deoarece Johnny vândut sufletul pentru “dreptul de motiv,” pentru dragoste, mai degrabă decât lăcomia, şi două pentru concediul San Venganza. Ei merg împreună în deşert, atât în formă Ghost Rider. Se opresc la o distanţă scurtă de la oraş, în cazul în care Johnny Slade dă arma lui de acţiune maneta, si de avertizare pentru a “lipi la umbre” înainte dispar.
După uciderea tăvălesc (a treia a ingerilor cazuti care însoţeşte Blackheart), Johnny dă contractului Blackheart. El se transforma rapid in Ghost Rider într-un efort de a supune Blackheart, dar zori vine şi el este făcut neputincios. Blackheart utilizează contractul pentru a absorbi mii de suflete în corpul său, cu referire la Legiunea demonul biblic. El încearcă să omoare Johnny, dar atunci când este distras Roxanne foloseşte pusca aruncat lui Johnny de a le separa. După ce ea nu reuşeşte să distrugă Blackheart, Johnny ia arma şi se mută în umbre, pusca se transformă într-o armă supranatural care muguri de focul iadului şi explozii Blackheart afară. Blackheart re-forme, dar Johnny şi se mişcă în foloseste privirea lui Pocăinţei, realizate efectiv de mii de suflete care locuiesc corpului Legiunii, pentru a face el catatonic. Johnny se departe de Roxanne, ruşinat de aspectul său monstruos, dar ea spune ca nu este frică, cauzand Johnny să se întoarcă la sinele său uman.
Mefisto apare şi dă sufletul lui Johnny, oferindu-se să ia înapoi blestemul Ghost Rider. Johnny refuză, spunând că el va folosi puterea împotriva lui Mephisto, şi împotriva tuturor rău care vine la nevinovat. Înfuriat de a fi jefuit de putere, Mefisto promite să plătească Johnny, la care Johnny recită în răspunsul său favorit spunând: “Nu se poate trăi în frică”. Mephisto, apoi dispare, luand si corpul Blackheart cu el. Johnny şi cota de Roxanne unele cuvinte petrecerea de la copac de pe care Johnny sculptate “J & R pentru totdeauna” de la începutul filmului. Roxanne apoi spune Johnny, care a primit sansa de-al doilea înainte de a împărtăşi un sarut finală cu el. Johnny apoi plimbari departe de pe motocicleta sa, acum o legendă în dreptul său propriu.