Ghajini

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Filmul se deschide cu Sunita (Jiahe Khan), un student la medicina si prietenii ei lucrează la un proiect despre creierul uman. Ea vrea să investigheze cazul curios de Sanjay Singhania (Aamir Khan), un om de afaceri (fost) oraş notabil, care este raportat de a avea amnezie anterogradă. Profesor ei refuză accesul la înregistrările Sanjay aşa cum este în prezent sub anchetă penală. Sunita, cu toate acestea, decide să investigheze problema rol.
Introdus cu Sanjay ca el brutal crime şi om. El ia o fotografie Polaroid a omului, şi a scrie o “face”. Acesta este dezvăluit faptul că Sanjay are amnezie anterogradă, unde a pierde memoria lui la fiecare 15 minute. Sanjay Foloseşte un sistem de fotografii, note, şi tatuaje pe HIS de puncte pentru a recupera memoria după fiecare ciclu de buclă. Acesta este dezvăluit faptul că Sanjay este în cele din urmă pentru a razbuna moartea iubitei Kalpana HIS (Asin), şi că el este uciderea sistematic oamenii care au fost responsabile pentru aceasta. Obiectivul său principal este de “băieţi” (Rowdy Pradeep Rawat), personalitate remarcabilă şi socială în oraş.
Inspector de poliţie Arjun Yadav, în cazul de crimele în serie, piste Sanjay până la apartamentul lui şi a atacurilor şi dezactivează el. Yadav Găseşte două jurnale în cazul în care Sanjay a consemnat evenimentele din 2005 şi 2006th Filmul se aprinde intermitent înapoi în 2005 şi Yadav citeşte jurnalul. Sanjay Singhania este indicat ca proprietarul Voice compania de telefonie mobile de aer. În cursul activităţii sale, Sanjay trimite oamenii lui pentru a satisface Kalpana, un model de lupta, cu privire la punerea unui panou de mai sus apartament jocuri. Proprietarul firmei de publicitate Kalpana lui interpreteaza gresit acest lucru ca pe un avans de romantic, şi în vederea unei posibile ale campaniei aeriene lucrativ anunţ de voce şi alte beneficii, Kalpana încurajează să accepte uvertură. Kalpana consideră aceasta ca o Prank inofensiv, care se poate descărca jocuri de modelare de lucru mai bine, şi decide să joace în Charade şi prietena lui Sanjay. De îndată ce Sanjay ştie de această chestiune, el decide de combatere a Kalpana, dar se îndrăgosteşte de ea la prima vedere. Astfel, el se prezintă ca Sachin. În cele din urmă Ambele dintre ele stau în jurul valorii de împreună şi Dezvoltarea treptat o simpatie faţă de celălalt. Jurnal se încheie cu propunerea de Sanjay şi Kalpana de promitatoare care va va revela pe Sine Însuşi, el şi Sanjay Singhania dacă ea acceptă.
Când Yadav este pe cale de a citi jurnalul 2006, Sanjay întoarce simturile, il ataca şi leagă-l. El urmareste jos zgomotos băieţi şi zgomotos funcţia de băieţi de colegiu în cazul în care este oaspete de onoare. Sanjay a luat poze cu baieti Rowdy şi decide să-l omoare. El se întâlneşte Sunita la funcţia de care, după unele conversaţie, se hotărăşte să se împrietenească cu el. Mai târziu în acea seară, Sanjay ataca si ucide din greşeală unul din băieţi goons Rowdy copii în parcare. Nedumerit cu baietii Rowdy şi nu reuşeşte să-şi amintească incidentul. Cu toate acestea el decide să găsească şi să omoare pe duşmanii Săi, unul câte unul, dar Sanjay nu este printre ei.
În acelaşi timp, Sunita viziteaza apartamentul lui Sanjay şi consideră Yadav, bătut şi legat. Sunita Găseşte cele două jurnale şi eliberează Yadav. Ea constată de asemenea că este a lui Sanjay zgomotos băieţi ţintă. Jocuri care spune Yadav Sanjay este un criminal cunoscut serial. Sanjay ajunge brusc, îşi aminteşte nici unul dintre ei le şi urmăriri. În cele din urmă Yadav este lovit de un autobuz, în timp ce Sunita abia scapă, merge într-un butic. Crezând cu baietii Rowdy în pericol, ea informează EL Sanjay Aceasta este, după el. Băieţi Rowdy ajunge la apartamentul lui Sanjay să-l omoare. El a distruge toate fotografiile, note şi zgârieturi afara tatuajele lui Sanjay. Satisfăcut că a neutralizat Sanjay de ştergere orice urmă care se conectează din nou la el, lasa baieti Rowdy.
Între timp, inapoi in camera de camin ei, Sunita citeste jurnalele. Filmul se aprinde intermitent rapid, apoi din nou în 2005 pentru a 2006th Acesta este dezvăluit faptul că şarpele Kalpana acceptat propunerea lui Sanjay. Acest jurnal se încheie brusc. Sunita investighează în continuare, şi descoperă că a fost Kalpana călătoresc în Goa pentru o misiune de modelare ar antrena Când a venit la 25 de fete tinere nevinovate fiind traficate în Goa. Ea salvează fete şi băieţi Rowdy Cine a numi conducător al rachetei. Baieti Rowdy ucide două fete, care l-au recunoscut, şi pleacă în căutarea de Kalpana. Goons sale rupe în apartament jocuri şi aşteptaţi pentru partida retur. Sanjay ajunge acolo pentru a satisface Kalpana. Cuvânt ultima ei la el a fost “băieţi Rowdy”. Goons atac Kalpana. Sanjay, dar intervine băieţi Rowdy îl loveşte în cap cu o bara de fier. Viziunea ultima Sanjay a fost de a asista la crime brutale Kalpana baieti Rowdy cu bara de fier.
Sunita, acum constienti de adevarul socant, Sanjay constată, în spital şi spune-i adevărul. El zboara intr-o furie şi el joacă rolul principal ia spus ea baieti Rowdy. Ajungând la Lair baieti Rowdy pentru copii în centrul oraşului Mumbai, Sanjay se confruntă cu toate acoliţii băieţilor Rowdy şi cu putere superioara, reuşeşte să dezactivaţi. Aflandu-se Rowdy băieţi, băieţi Rowdy Sanjay lupta corp-la-mana. Cu toate acestea, băieţii Rowdy care realizează că nu este meci de puterea lui Sanjay, cu doi se angajeze intr-o cursa pana la pierderi de memorie a lui Sanjay loveşte din nou. Băieţi Rowdy se întoarce şi-l înjunghie. El începe să batjocură cu Sanjay. Înjunghiat poveste hidos de modul în care el a ucis Kalpana, Sanjay când, cu o explozie bruscă de ultimul minut, puterea overpowers băieţi Rowdy Sanjay ucide baieti Rowdy în acelaşi mod ca şarpe zgomotos baieti ucis Kalpana.
Filmul se încheie cu Sanjay, care se confruntă în continuare Amnesia, voluntariat la un orfelinat. Sunita îi dă un dar pe care este placa de ciment pe Kalpana şi Sanjay Care impressioned urmele lor prima dată când cuplul sa mutat într-un apartament nou să-i amintească de asocierea sa cu Fondul Kalpana.