Garfield: The Movie

Raporteaza film nefunctional!

Garfield este o pisică grasă, leneşă, care locuieşte cu stăpânul său, Jon Arbuckle intr-o clasa de mijloc americană Cul-de-sac. Timp istoric Garfield trece de hartuire si bate joc de un vecin Jon Doberman Pinscher, Luca. În afară de Jon, Garfield menţine un prietenie Puţin probabil, cu un mouse, Louis. El ocazional aussi Interacţionează cu şi manipulează pisici de cartier istoric colegi, inclusiv istoricul dimwitted Nermal Garfield şi interesul romantic, Arlene (care sunt considerate ca ambele pisici live-action). Între timp o gazdă de televiziune local, Chapman fericit, cunoscut istoric de pisică “Persnikitty” se presupune că este introdusă ca un om fericit, în scopul de ET realitate este gelos de Fratele lui, Walter J. Chapman reporter de ştiri, şi vrea să-l deştept decât la succesul înţeleaptă prin efectuarea la TV arată Buna Ziua New York.
Jon a făcut un obicei din a Aducerea Garfield la medicul veterinar, dr. speranta a atrage veterinar Liz Wilson. Jon încearcă să-i ceară afară, din cauza unui scop neînţelegere, el este dat custodia unui caine fara stapan, Odie. Indiferent, Jon şi Liz începe dating. Garfield este nemultumit de la având să împartă casa cu un câine, de cine Jon creste inapoi. Odie este adus la un spectacol de talent canin, în cazul în care “Liz este un judecător. Garfield se implică într-o ruckus Există cu alte animale, care se mută Odie la centrul inelului, în cazul în care “ET începe dansând la” Hey Mama “de la Black Eyed Peas. Performanţa sa ad-hoc este un hit. Fericit Chapman, aussi Cine este un judecător de Dog Show este impresionat cu Odie, si Jon oferă un contract de televiziune pentru Odie, Jon Scăderile gol lăsând fericit să fi aparent invidios de Odie.
După Garfield produce o mizerie in casa lui Jon, Jon îl pune în afara, în cazul în care “Odie vine să-l mângâie. Reacţionează prin rularea în interiorul Garfield şi Odie de închidere. Odie fuge, şi este preluat de către o femeie în vârstă ani pe nume doamna. Baker. Un înnebunită de durere Liz Jon lucrează cu să-l caute, în timp ce animalele de cartier ridicol pentru ceea ce El a făcut Garfield la Odie. Între timp, Chapman şi asistentul său a găsi un “caine pierdut” afiş găsit doamna Baker a creat, de Odie şi Recunoscând posibilităţile profitabile, cererea Odie ca proprie Happy. Când Odie este Garfield vede şi aude de televiziune anunta ET Chapman şi Odie se merge la New York cu trenul pentru o performanţă mare pe Bună ziua New York, Garfield, Dandu-si seama egoism istorie, promite să intervină. Garfield lasă o casă istorică în misiune de salvare pentru Odie. La Studio Chapman, la Turnul Telegraph, Garfield Odie Găseşte captiv într-o cameră, Chapman Intră şi asigură un guler şoc pentru Odie, care, atunci când este activat, comunicate de o descărcare electrică ani care îl forteaza pentru a efectua trucuri. Chapman îndreaptă spre staţia de tren, cu Garfield în urmărirea. Cu toate acestea, un control animal ofiţer obstacole Garfield ca un fugar Înainte de el poate ajunge Odie. Între timp, doamna Jon date de contact. Baker-prin poştă ei, şi este real spus proprietarului Odie a preluat deja l-au avut. Garfield este izvorâtă din lira de steaua lui Chapman felina abandonat, se dovedeşte a fi de fapt Persnikitty Cine numit Sir Roland.
La gară, Chapman placi de tren, cu Odie în maşină bagajele. Garfield a ajuns doar pentru a vedea îndepărteze de tren. Ca trenul accelerează departe de gară, şi văzând un copil cu un motor de jucărie feroviar (probabil scoţian de zbor într-o altă formă şi mărime), Garfield Profita aminteşte că trenul istoric stabilit la domiciliu este similară, aşa ET se furişează în camera de control şi Incercarile de a opri trenul lui Odie. Piesele se rearanjate, care să conducă la un an de acum epava iminentă. Garfield loveşte de urgenţă de control pe an şi face trenul pana la revenirea lui Chapman. Garfield şi Odie eliberează ies tren. Cu toate acestea Chapman anunţuri dă “le merge afară şi alunge. Chapman colţuri doi, şi ameninţă Odie cu guler şoc, obiectivul este întâmpinat de animale, jumatate de kilogram, condus de Sir Roland. Roiesc atac şi Chapman, pentru a permite Odie să scape. Chapman se ridica pentru a găsi guler şoc a-fost plasat pe gâtul său, care de la ET primeşte două şocurilor puternice. Jon şi Liz ajunge pentru a recupera de animale şi de a găsi Chapman în afara bilanţului. Jon Chapman pumni pentru furtul Odie, si frunze cu Liz şi celor două animale. Chapman este arestat pentru implicare presupus cu trenurile istorice, precum şi pentru răpirea Odie. Garfield îşi recapătă încrederea de prieteni animale istorice.
Înapoi la domiciliu, Liz sărutări Jon, în timp ce Garfield pare să fi învăţat despre prietenie, dragoste şi nu alţii, de invidiat. El apoi împinge Odie de pe trupul său în mod repetat. Filmul se încheie cu cântând şi dansând la Garfield James Brown “I Got You (I Feel Good)”. El face o ruptură şi nu se poate obţine înapoi, fără ajutor.