Game

Raporteaza film nefunctional!

Kabir Malhotra (Anupam Kher) este un magnat miliardar care invita patru oameni la casa insula lui în Grecia. Nici una dintre aceste persoane s-au întâlnit vreodată reciproc înainte, şi Kabir trimite o scrisoare diferit pentru fiecare, ademenindu-le cu promisiuni diferite. Aceste patru persoane sunt:
Neil Menon (Abhishek Bachchan), proprietarul unui cazino din Turcia. El are probleme financiare cu sefii mafiei Kabir, care se oferă să ajute cu.
Vikram Kapoor (Jimmy Shergill), un actor cu probleme legate de droguri şi de carieră. Kabir scrie că el vrea să finanţeze cea mai mare de film făcut vreodată, şi oferă Vikram un rol în ea.
PO Ramsay (Boman Irani), un lider politic din Thailanda. Campania sa este în pericol de scandal, şi Kabir oferă pentru a oferi noi finanţări pentru el.
Tisha Khanna (Shahana Goswami), un jurnalist infracţiune în Regatul Unit, care este în căutarea pentru o pauză mare. Kabir scrie la ei spunând că el are o poveste mare pe mâinile sale şi o invită să-l acopere.
Cele patru persoane ajunge la insula, unde sunt întâmpinaţi de Kabir personal asistent Samara Shroff (Gauhar Khan), care le ia intr-o sala de mese, care este secret, fiind filmat. Acolo, Kabir arată că a invitat toate, din cauza legăturii lor de la fiica sa, Maya (Sarah-Jane Dias), care Kabir a petrecut ani de zile încercând să găsească. Maya a fost traficată ca un copil de PO Ramsay, ca un adult adus în lumea crimei de Neil Menon, şi în final ucis într-un accident de masina de Vikram Kapoor. Kabir a adunat dovezi împotriva toate cele trei dintre ele şi a invitat echipa de vigilenta International (IVS), pentru a insulei să-i aresteze. Tisha Khanna, singurul inocent al grupului, a fost invitat pentru că, anterior necunoscute de ei, ea este sora lui Maya fraternă twin şi Kabir copilului rămas biologic. Tisha respinge încercările lui Kabir de a forma o relatie cu ea, susţinând că ea nu vrea averea lui.
Imposibil să scape de pe insula, grupul aşteaptă sosirea a IVS. În dimineaţa, ei aud ceea ce suna ca un foc de armă de la camera lui Kabir. Kabir Malhotra este mort în studiul său, având aparent sa sinucis cu o arma.
IVS, condus de Sia Agnihotri (Kangna Ranaut), ajunge la insula. Ea veghează video de noapte precedent dezvălui de Kabir Malhotra pentru oaspeţi, dar ca acestea sunt în imposibilitatea de a găsi dovezi că se presupune că a avut Kabir, au lăsat pe toţi oaspeţii merge. Sia pune toate cele patru persoane Kabir lui sub supraveghere, în ciuda superiorului său spunându-i să renunţe cazul în care a fost declarat o sinucidere.
Prin flashback, este dezvăluit faptul că Neil a fost în dragoste cu Maya, care a salvat viaţa în timpul unui schimb de focuri la cazinoul lui. Ea l-au lăsat atunci când ea a rămas însărcinată, nu ştie că Neil încă vrut să fie cu ea. În ziua de azi, Neil decide să se răzbune pe OP Ramsay şi Vikram pentru ceea ce au făcut ei. Neil trucuri ambii în a da confesiuni publice cu privire la crimele lor. Vikram sinucide şi PO Ramsay moare de un atac de cord (medicamentele care au fost furate de Neil). Sia, care a fost uita Vikram şi PO Ramsay, ştie că Neil este responsabil.
Acesta este apoi a arătat că Neil este, de asemenea, pe IVS, dar a fost sub acoperirea profundă pentru mulţi ani. El, de asemenea, nu crede că sa sinucis Kabir, şi decide să lucreze împreună cu Sia pentru a gasi adevaratul vinovat. Neil observat că Kabir a fost stângaci, dar arma care l-au ucis era în mâna lui dreaptă.
Tisha, ca singurul copil Kabir Malhotra, este de a moşteni totul din averea lui Kabir. Cu toate acestea, Neil şi Sia a primi ştiri că Tisha încercat să se sinucidă. Când ea se trezeste, ea le spune că nu a fost sinucidere, dar cineva a atacat în casa ei. Între timp, Neil a constatat că Kabir a avut un frate, Iqbal, care este următorul, în linie pentru a moşteni averea. Sia şi Neil călătorie misionară Iqbal, care este în prezent locuiesc la, unde-l găsesc prea bolnav să le vorbească. O asistentă medicală le spune că el a avut o fiica care a murit, dar Neil observa că există scrisorile trimise de el din data de dupa ea ar trebui sa moarte, aşa că trebuie să fie încă în viaţă.
Neil şi Sia călători înapoi la insula, unde se confrunta asistent Kabir târziu personal, Samara. Este arătat că Samara este nepoata lui Kabir biologică, deşi nu ştia Kabir. Neil dat seama că nu a fost fault atunci cand joaca, de la misionar, el a văzut o imagine de Kabir şi Iqbal atunci când erau copii, iar ei erau doi gemeni identici. Omul în misionar nu ar fi fost fratele lui Kabir. Iqbal se dezvăluie, arătând un pistol de la Neil şi Sia. El explică faptul că el a fost de lucru cu fiica sa pentru a obţine fortune.Tisha Kabir a fost o surpriză nu au anticipat, aşa că a trebuit să o ia din imagine. Ei au folosit Kabir a trei persoane vinovate, în scopul de a devia de la Samara suspiciune, estimarea în mod corect că poliţia va suspecta unul dintre invitaţi în calitate de responsabili.
În final Neil muguri Iqbal, şi Samara este arestat pentru crimă.