G.I. Joe: Retaliation

Raporteaza film nefunctional!

Cele Joes sunt concepute pentru furtul de focoase nucleare din Pakistan de Zartan (Arnold Vosloo), care se pretinde președintele Statelor Unite (Jonathan Pryce). Intreaga echipa este eliminat într-o lovitură militară, cu Duke (Channing Tatum), ca fiind unul dintre victime. Blocaj (Dwayne Johnson), Flint (DJ Cotrona) și Lady Jaye (Adrianne Palicki), sunt singurii supraviețuitori.
Între timp, Storm Shadow (Byung-hun Lee) și ex-Joe Firefly (Ray Stevenson) de salvare Cobra Comandor (Luca Bracey) de la o subteran de maxima securitate închisoare în Germania. Shadow Storm este rănit în timpul evadării, și se retrage la un templu în Himalaya, pentru a recupera. Aflând că el este viu, Maestrul Blind (RZA), lider al clanului Arashikage, trimite Snake Eyes (Ray Park) și Jinx său ucenic (Elodie Yung), vărul Shadow Storm, pentru a captura Shadow Storm, astfel el poate răspunde pentru uciderea unchiului său, Maestrul Hard.
Blocaj, Flint, și Lady Jaye a reveni la Statele Unite, unde au înființat o bază de operațiuni într-o sală de gimnastică degradat. După Zartan anunță că Cobra va înlocui Joes fi America de unitatea de protectie principal, Lady Jaye deduce că cineva este uzurpă identitatea președinte, și Roadblock le duce la generalul Joseph Colton (Bruce Willis), care le oferă, cu arme și îi ajută să se infiltreze un eveniment de strangere de fonduri că președintele va fi prezent. Lady Jaye fură un eșantion din ADN-ul președintelui și confirmă că el este Zartan. Ei scape după o confruntare scurt cu Firefly și Zandar (Matt Gerald), șeful Detaliu prezidențiale și un membru al Cobra.
Snake Eyes si Jinx localiza și captura Shadow Storm, după o luptă cu ninja și ia-l înapoi în Japonia, în cazul în care Shadow Storm arată că Zartan ucis de Master Hard și sa alăturat Cobra de a razbuna unchiul său. Shadow furtună însoțește apoi Snake Eyes si Jinx în care acestea se alăture eforturilor Joes “pentru a opri Cobra.
Zartan invită liderii mondiali la un summit, în cazul în care le șantajează în dezactivarea arsenalelor lor nucleare, și arată că el a creat Proiectul Zeus: șapte arme orbitale cinetice bombardament de distrugere în masă, la comanda sa. El distruge centrul Londrei pentru a dovedi superioritatea lui, și amenință să distrugă alte capitale în cazul în care țările care nu se supun Cobra. Cu toate acestea, Shadow Storm Cobra trădează comandantul și ucide Zartan, dezvăluind înșelăciune Cobra de la liderii mondiali. În timp ce Snake Eyes, Jinx, si soldati Flint lupta Cobra lui, Cobra comandantul activează în cursul ultimelor șase arme și instruiește Firefly pentru a proteja dispozitivul de lansare. Firefly este ucis în luptă de către Roadblock, care dezactivează și distruge armele orbitale. Între timp, Colton și Lady Jaye salva președinte.
Cobra Comandantul scapă în timpul luptei și Shadow Furtuna dispare după răzbunarea unchiului său. Președintele reală se adresează națiunii, la o ceremonie in care ochii Roadblock, Jaye, Flint, Jinx, si Snake sunt comemorate ca eroi. Colton mulțumește fiecare dintre ele, și prezintă Roadblock cu arma generalului Patton, pentru când va afla în cele din urmă Cobra Comandor. Blocaj ridică cu mândrie pistolul în aer și vă permite afară o singură lovitură.