Friends with Benefits

Raporteaza film nefunctional!

Prieteni cu beneficii este un film de 2011 american comedie romantica regizata de Will Gluck şi încearcă Mila Kunis si Justin Timberlake. Filmul are o distributie de sprijin, care include Woody Harrelson, Bryan Greenberg, Jenna Elfman, Richard Jenkins, Nolan Gould şi Patricia Clarkson. [2] intriga se invarte in jurul Jamie (Kunis) şi Dylan (Timberlake), care îndeplinesc în New York City şi cred cu naivitate adăugarea de sex, la relatia lor nu va duce la complicatii. Peste timp, acestea incep sa se dezvolte sentimente profunde reciproce pentru fiecare parte, doar pentru a refuza de fiecare data cand sunt impreuna.

Turnare principal pentru filmul a avut loc pe o perioadă de trei luni, din aprilie până în iulie 2010. Gluck refăcut scenariul original şi complot la scurt timp după turnare Timberlake şi Kunis. Filmarile au inceput in New York la 20 iulie 2010, şi se încheie în Los Angeles, în septembrie 2010. Filmul a fost distribuit de Screen Gems şi a fost lansat în America de Nord pe 22 iulie, 2011. Prieteni cu beneficii a fost în general bine primit de critici de film, şi a devenit un succes comercial la box-office încasări de peste 149.5 milioane dolari în întreaga lume. Acesta a fost nominalizat pentru Choice Awards două Poporului: unul pentru cea mai bună comedie şi unul pentru Mila Kunis ca actrita cea mai buna comedie.

Jamie (Mila Kunis), este un recrutor executiv pentru o agenţie de loc de muncă de lider în New York City şi Dylan (Justin Timberlake), funcţionează ca un art director pentru o companie de internet mica in Los Angeles. Jamie are sarcina de a încerca să recruteze Dylan la interviu pentru un loc de muncă cu revista GQ şi să înceapă lucrul în New York City. Dylan vine la New York, şi după un interviu pentru poziţia învaţă de la Jamie, care a fost dat o ofertă de a lucra pentru GQ. La început, Dylan este ezitat să accepte şi să se mute la Los Angeles la New York, dar într-un efort de a obţine Dylan să accepte locuri de muncă Jamie petrece seara luându-l în jurul oraşului încearcă să-l vândă pe oportunitatea şi oraş.

După o noapte de distracţie a explora împreună Dylan oraş este de acord să ia loc de muncă. A doua zi prezintă Jamie Dylan cu contractul pentru a semna astfel încât ea poate ateriza o comisie pentru recrutarea de el. Nu ştie nimeni altcineva în oraş, el şi Jamie a dezvolta rapid o prietenie. Într-o noapte, în timp ce stau la apartamentul lui Jamie uitam o comedie romantica, se ajunge pe tema sex si relatii. Ei au ajuns la concluzia că sexul nu ar trebui să vină cu atât de multe ataşamente emoţionale. Atât simti nevoia de o conexiune fizică sunt de acord să facă sex fără emoţie sau angajament implicate. După mai multe trysts împreună Jamie vine la realizarea că acest lucru nu este adevărat ceea ce vrea, şi ea ar dori să înceapă din nou şi de dating informează Dylan, care au nevoie pentru a opri.

Jamie întâlneşte Parker (Bryan Greenberg), şi încep intalniri. După cinci date de ei desăvârşit relatia lor, dar în dimineaţa următoare Parker lasă şi informează Jamie el de fapt nu a fost în căutarea pentru nimic mai mult. Furios, Jamie spune Parker off, asigurarea sfârşitul relaţiei lor. Încercarea de a fi simpatic şi pentru a ajuta la Jamie trece peste durerea de situaţia Dylan sugerează ea vin cu el la California de peste week-end 04 iulie în timp ce el vizitează familia lui. Jamie este foarte ezitant, dar este de acord după ce persistenţa mult de Dylan. Ei zboară spre California, unde Jamie întâlneşte cu sora lui Annie (Jenna Elfman) şi tatăl (Richard Jenkins). În timp ce în California, sentimente unul pentru celalalt incepe sa se formeze şi au în comun un sărut pasional, ceea ce duce la o noapte de intimitate, spre deosebire de aproape orice le-au împărtăşit înainte. Cu toate acestea, zi Jamie aude o conversaţie între Annie şi Dylan indicând că nu are sentimente reale pentru ei. Hurt, ea zboară înapoi la New York. Câteva zile mai târziu Dylan se întoarce la New York, încercând să împace prietenia sa cu Jamie si afla de ce ea a fost îl ignoră. El consideră că în cele din urmă Jamie şi îl informează că a auzit tot ce a spus el şi nu are niciun interes în a menţine nici un fel de prietenie cu el.

La scurt timp după aceasta Jamie descoperă că Dylan ar putea fi lăsând poziţia GQ pentru un alt loc de muncă, care ar afecta-o comisie. Ea se confruntă cu Dylan despre acest lucru, care duce la un alt argument. Ambele încep a face unele de cercetare de sine încercând să ajungă la termeni, cu sentimentele lor, despre relaţia lor. Jamie petrece timp cu mama ei (Patricia Clarkson), în timp ce Dylan se discută cu sora lui la telefon. Sora lui îl informează că tatăl lor, care suferă de etapele timpurii ale bolii Alzheimer, va fi de zbor la New York, şi el trebuie să fie preluat de la aeroport. În timp ce mănâncă la aeroport cu tatăl său, tatăl său, într-un moment de Alzheimer-induse de confuzie, în mod incorect recunoaşte un trecător ca o femeie din trecutul său. Dylan îl întreabă despre această femeie, şi tatăl său, la recăpătarea luciditatea lui, spune că ea a fost o femeie a întâlnit în Marina, că ea a fost dragostea vieţii lui, şi regretă deciziile le-a făcut în tinereţe a lăsat-o să meargă.

Dylan îşi dă seama cum se simte el despre Jamie si dupa o discutie cu prietenul său şi coleg, Tommy (Woody Harrelson), decide să meargă după ea. El cheamă pe mama lui Jamie a înfiinţa o scuza pentru a obţine Jamie pentru a merge la Grand Central Station crezând că va fi cules de mama ei până şi aranjează să aibă o scena flash mob înfiinţat pentru a surprinde Jamie la Grand Central. Când vine momentul acesta prinde cu Jamie şi spune-o cum se simte cu adevărat. Surprins şi fericit de această turnură a evenimentelor Jamie îi spune să o sărute. După schimbul de un sarut Dylan sugerează că este momentul în care merge pe data lor reale primul. Ei merg la cafeneaua de peste drum, şi, deşi încearcă să menţină data casual si relaxat, filmul se termină cu ei într-o îmbrăţişare şi senzual