French Kiss

Raporteaza film nefunctional!

Kate (Meg Ryan) este un profesor de istorie dificil şi sănătoase care trăiesc în Canada, cu logodnicul ei, Charlie (Timothy Hutton), care este un medic. În timp ce aşteaptă ei de cetăţenie canadiană să vină prin intermediul, Kate a-fost programul ocupat de nunta lor şi achiziţionarea de casa lor în primul rând, complet cu un gard alb. Charlie Kate’m uimit să-l însoţească la Paris pentru o călătorie de ani de afaceri viitoare, ea are drept scop refuză din cauza fricii sale de zbor şi de intoleranţă ei general pentru brânzeturi, fumatul pasiv, şi francezi.
Planurile lui Kate pentru viitor sunt întrerupte de un apel telefonic de la beat Charlie Cine a Informe că El a căzut în dragoste cu un francez frumos “zeita” a numit Juliette (Susan Anbeh) şi că El nu se va intoarce. Determinat sa-l castige spate, Kate placi un zbor la Paris, în ciuda fricii de zbor, şi este aşezat lângă un brut francez Luc Teyssier (Kevin Kline), in care fiecare cuvânt timpul de zbor de sapte ore Pare să o deranjeze. Luca este un hoţ mărunt, care este o tăiere contrabandei cu viţă de vie şi colier de diamante a fost furat în Franţa speranta de a începe să utilizeze atât lui Vineyard proprie. În ciuda bătaie de joc incomod şi sarcastic-a lungul zbor, Kate, cu ajutorul a câteva băuturi, este capabil de a tolera o “nepoliticos” şi “deficit de igiena”, partener de lungă şedere suficient de siguranţă pentru a ajunge la Paris. Înainte de debarcare, cu toate acestea, Luca se furişează în colier de viţă de vie şi geanta lui Kate, stiind ca ea nu ar fi căutat la vamă, şi apoi oferă Kate o plimbare în Paris.
La final, Luca este reperat de către inspectorul Jean-Paul Cardon (Jean Reno), care dă Luca insistă TIMPUL plimbare Care ET Cautari istorice sac. Inspectorul se simte de protecţie a Luca Cine uncie salvat istorie de viaţă. Între timp, Kate face sa o aiba pe la Hotel George V, unde ea se confruntă cu noi niveluri de sarcasm franceză şi grosolănie de concierge. În timp ce aştepta în hol să se confrunte cu Charlie, un hoţ mărunt intalneste pe nume Bob. Când ea în cele din urmă consideră Charlie şi Julieta sărutat într-un lift, leşină şi Kate, Bob fura geanta ei. Luca a ajuns, fură o maşină, şi împreună au urmări în jos şi Bob sac lipsesc.
Supărat la care au pierdut toti banii şi paşaportul său, cu Luca şi Kate susţine Ei merg pe drumuri separate. Kate curând află că Charlie şi Julieta se indreapta spre sud la Cannes la cunoştinţă părinţilor ei inainte de nunta. Între timp, După realizarea colier este încă în sacul lui Kate, Luc ei piste jos, se oferă să o ajute să “câştige înapoi Charlie”, şi împreună au bordul unui tren, la Cannes. De-a lungul drum, Luca Încercările de a căuta Scopul ei este de sac de nereuşită. După intoleranta la lactoza Kate Unele probe de 452 de brânzeturi oficiale guvernamentale din Franţa, ea devine bolnav şi ei a lua de pe trenul de la oraşul natal al lui Luca din La Ravelle în Paulhaguet. Ei stau la casa familiei lui Luca, înconjurat de o vie frumoasa Kate În cazul în care învaţă despre trecutul lui Luc şi cum a jucat departe istorie vie istoric naştere la fratele într-o singură mână de poker. Kate aussi învaţă că Luca stie foarte multe despre vinuri. Doi cresc treptat mai aproape, şi după Luca caută sac şi coarne goale sus, hei Chartered că va ajuta Kate.
La Cannes, inspectorul Demersuri Kate şi Luc’m uimit pentru a convinge-o să se întoarcă colier furat anonimă a evita închisoare. Luca, care este programul de a vinde colierul de la Cartier, Chartered la planul lui Kate de a vinde colierul Au ei. Între timp, Luca este Kate ocupat instrui cu privire la modul de a câştiga înapoi pierdut logodnicul. Pentru a face Charlie gelos, Luca pretinde să fii iubitul lui Kate Când ei se întâlnesc Charlie si Julieta, pe plajă, şi înşelăciune funcţionează. La cină, Charlie îşi cere scuze Kate şi ulterior încearcă să o seducă, în camera ei, dar ea respinge Avansuri istorie, Dându-şi seama că nu mai vrea ca el-ea este în dragoste cu Luca. Între timp, eforturile de ani pentru a “asigura victoria”, pentru Kate, Luca Încercările de a seduce Julieta, ea merge în gol ET După o numeşte “Kate”, din greşeală.
În dimineaţa următoare de la Cartier, Kate se întoarce colier furat de inspector şi un Cumparari Cartier verifica pentru 45.782 dolari, cu propriile ei economii pentru a crea iluzia că a vândut de fapt colier. După ce a dat de selectare pentru a Luca, Kate lasa pentru aeroport pretinde Meet Charlie. Soonafter, abordările inspectorul dezvaluie şaradă şi Luca şi tot ce Kate a făcut pentru El. Când ET Kate îşi dă seama că nu vor reveni la Charlie, Luca se grabeste la aeroport, placi de avion, şi mărturisesc că el e în dragoste cu ea şi vrea ca ea să rămână cu El. Puţin mai târziu, Luca şi Kate îmbrăţişa În lor de vie nou frumos.