Finding Neverland

Raporteaza film nefunctional!

Povestea se concentrează pe scriitorul scoţian JM Barrie, relaţia sa platonică cu Sylvia Llewelyn Davies, şi prietenia sa strânsă cu fiii ei, care inspira clasic joc Peter Pan, sau Boy Cine nu ar Grow Up.
După primirea deprimantă a jocului ultimul său, Little Mary, Barrie întâlneşte Sylvia văduvă şi cei patru fii ai tineri în Kensington Gardens, şi o prietenie puternică se dezvoltă între ele. El se dovedeşte a fi un tovarăş de joacă mare şi tată surogat pentru băieţi, şi antichităţi lor pline de imaginatie da idei pe care le încorporează într-un joc despre băieţi care nu doresc sa creasca, mai ales unul numit dupa tânăr tulburat Petru Llewelyn Davies. Soţia sa Maria, care în cele din urmă l lasă, şi mama lui Sylvia Emma du Maurier, obiect de cantitatea de timp Barrie petrece cu familia Llewelyn Davies. Emma, de asemenea, încearcă să controleze fiica ei şi nepoţi, mai ales ca Sylvia devine tot mai slab din cauza unei boli neidentificate.
Producator Charles Frohman scepticism este de acord cu montarea lui Peter Pan, în ciuda credinţei sale pe care îl deţine fără drept de apel pentru sus-clasa teatru. Barrie ardei noapte publicul de deschidere cu copii de la un orfelinat din apropiere, precum şi adulţii prezintă bucuria lor de a reacţiona la infecţioase, cu o apreciere de propria lor.Jocul se dovedeşte a fi un succes imens.
Sylvia, deoarece este prea bolnav pentru a participa la producţie, Barrie aranjează pentru a avea o producţie de prescurtată a efectuat, în casa ei. Ea moare la scurt timp după aceea, şi Barrie constată că voinţa sa este de a avea el şi mama ei să se uite după băieţi, un aranjament de acord cu ambele.