Fanaa

Raporteaza film nefunctional!

Zoon Ali Beg (Kajol) este o fată oarbă din Kashmir, care calatoreste jocuri fără părinţi pentru prima dată cu o trupa de dans a efectua într-Delhi şi ceremonia de Ziua Independenţei. El joaca călătorie, ea întâlneşte Vasile Khan (Aamir Khan), şi de turism Casanova ghid care flirteaza cu ei. Deşi prietenii Jocuri zoon-l avertizeze cu privire la, ea nu poate rezista se încadrează în dragoste. El ia jocuri de pe un tur privat de New Delhi. Ei împărtăşi ceea ce se pare Atât în considerare noapte Primul lor şi numai împreună înainte de a trebuie să plece. Cu toate acestea, în ziua de jocuri de plecare, Vasile alunecă în tren şi, cu binecuvântarea de jocuri de prieteni, Zoon poarta departe, ceea ce înseamnă aparent începutul vieţii lor împreună. Cu încurajarea lui Vasile, Zoon suferă intervenţii chirurgicale pentru a inversa jocuri de orbire. Vasile lasă părinţii pentru a ridica zoon de la staţia de tren, cu promisiunea de a fi acolo când ea se deschide jocuri ochi.
Când Zoon vine din chirurgie, există părinţi jocuri, dar Vasile lipseşte. Un accident teribil a avut loc, se pare orchestrat de un grup terorist lupta pentru un stat separat Kashmir. Poliţia a aduce jocuri şi resturi de pânză, pe care ea recunoaşte ca ea ar face un pulover pentru Vasile, a descoperit Printre resturile. Vasile este presupus mort, şi doliu, de sentimentul culpei revine la zoon Kashmir. Acesta este dezvăluit faptul că Vasile este de fapt un agent de lucru pentru grup terorist şi începe cu o nouă misiune, promiţând nu pentru a vedea din nou Zoon că relaţia lor nu poate aduce nimic, dar durerile jocuri.
Şapte ani mai târziu, teroriştii sunt pe cale de a scoate o grevă mare şi, ca parte a planului lor. Cu piese furate din India, Pakistan şi Rusia, ei speră să construiască un dispozitiv nuclear exploziv. Acest dispozitiv este capabil de un oraş întreg Distrugerea Ei plănuiesc şi să-l utilizaţi pentru presiuni India şi Pakistan, lăsând în Kashmir. O parte critică lipseşte, deşi: detonator electronic sau dispozitiv de declanşare. Un Vasile inca vii, care sarpe HIS inscenat moartea pentru a acoperi urmele, după accident (pe care el a cauzat sarpe), şi cu ea aduce în acest declansator.
Vasile a infiltrat unitate a armatei indian care este de a lua înapoi de declanşare a lui Delhi SafeGuard-l de furt de către insurgenţi. În timpul transportului şi de elicopter într-o zonă de la distanţă, el droguri colegii sai, fură de declanşare, distruge elicopter cu o grenadă de mână şi scapă de parasuta. Un generator de informaţii cheie numit Malini Tyagi (Tabu) isi da seama cine este el şi desfăşoară forţele să-l oprească. El este aproape ucis de trupele, dar scapă. Comenzi Tyagi o pană de curent de comunicaţii în zona atât de cel care nu va putea pentru a contacta IKF.
Epuizat, rănit, şi incommunicado, cu o clădire furtuna, Vasile caută adăpost într-o casă de la distanţă. El este şocat să găsească Casa de care aparţine jocuri pentru copii Zoon,, tată, şi fiul Zoon, pe care ea a numit după tatăl său Vasile presupune decedat. Zoon nu a vazut Vasile ca ea a fost orb Când au întâlnit, şi tatăl ei nu a intalnit un sarpe, care nu a venit de la Delhi până în ziua morţii lui Vasile ar trebui, cu niciunul dintre ei nu-l recunoaşte. Vasile Copilul este foarte Luate cu omul, pe care îl numeşte “om mort” (si mai tarziu, suferinţă care Zoon lui, întreabă dacă poate să-l numesc “Papa”), şi Vasile adult dezvoltă de asemenea o afectiune pentru băieţel. Mai târziu, Vasile admite că identitatea lui, deşi el nu poate explica ceea ce a făcut pentru cei şapte ani, deoarece acestea s-au despărţit, sau de ce el a jucat mort. Cu toate acestea, el încă iubeşte şi Zoon cele din urmă, ea îşi dă seama că ea îl iubeşte prea, şi Ei se căsătoresc într-o ceremonie simplă efectuat de joaca rolul tatalui.
Curând după aceea, printr-o emisiune TV, şi Zoon tatăl ei a descoperi separat Vasile Acesta este terorist şi pentru care Manhunt este în curs de desfăşurare. Tatăl lui zoon Vasile conduce la casa de un prieten al Armatei. Vasile se presupune că pot contacta cu armata, dar Cand ajung el încearcă să-i aresteze Vasile. Ei luptă şi tatăl lui Zoon cade stâncă şi moartea Sa. Vasile Utilizează radio pentru a contacta IKF-i spună pe cine vor trimite un elicopter pick-up în dimineaţa următoare. Când ofiţer de armată descoperă în casa lui Vasile, Vasile îl ucide prea.
Zoon găseşte tatăl joacă mort, plutind sub gheaţă în apropiere de râul Care Zoon şi fiul ei se joaca. Când Vasile se întoarce acasă, şi spune că joacă jocuri cu tatăl la romul ofiter de armata lui de băut casa, ea bănuieşte că Vasile l-au ucis. Ea consideră de declanşare şi de casa lui Vasile tineri armata prietenul lui, şi pe găsirea de ofiţer de armată morţi, radio armatei. Tyagi apprises jocuri de gravitatea pericolului, şi riscul ca milioane de vieţi ar trebui să IKF sa aparat. Ea spune Zoon ea va trimite un elicopter de armata pentru a ridica în jocuri de dimineata.
Când vine dimineaţa, înainte de armată sau de teroristi Apare Arriva Vasile, după ce a mers toată noaptea din casa Zoon lui. El încearcă să convingă de Zoon-i dea de declanşare, cuvântul care va Teroriştii tortura şi ucide Vasile tineri în cazul în care nu-l lua. În cele din urmă el ia de declanşare, promiţând jocuri care nu vor de fapt o a dezactiva bombe (“Este doar o ameninţare”) şi că acesta este modul în care acestea pot avea doar un viitor fericit împreună. Îndurerat, dar hotărâte să-l oprească, Zoon ruleaza din casă după el şi trage-l, strigă: “Eu te iubesc, Vasile”. Bunicul lui Vasile, martorii evenimentului de la un elicopter, trenurile arma pe Zoon SA, dar Tyagi ajunge la timp într-un alt elicopter si trage liderul terorist şi elicopter jos. Vasile moare în braţele lui zoon si terenuri Tyagi.
Scena finală prezinta Zoon şi flori mici Vasile ouătoare pe mormintele de Vasile (Sr.), şi dl Ali Beg. Vasile întreabă dacă tatăl său a fost un om rău, şi îi spune Zoon Asta a fost de a face ceea ce a simtit a fost dreapta. Vasile sărută mormântul tatălui său şi spune-i ca-l iubeste. Zoon jocuri spune fiul lui, “este uşor de a alege între bine şi rău. Dar pentru a alege cea mai mare dintre două bunuri sau cea mai mică dintre două rele … Acestea sunt alegeri ale vieţii noastre”, amintind de o linie citat tatăl joacă lângă Început de film.