Face/Off

Raporteaza film nefunctional!

FBI, agentul special Sean Archer (John Travolta), are o vendetă personală împotriva independent Troia civilă Castor terorist (Nicolas Cage), după Castor ucis Archer, fiul lui Michael în timp ce încerca să-l asasineze Archer. Archer învaţă de fratele lui Castor, Pollox (Alessandro Nivola), face aranjamente pentru un avion privat, şi stabileşte o capcană pentru a captura atât de ricin şi Pollox. În timpul operaţiunii, Castor gloats despre o bombă a plantat undeva în Los Angeles, dar el este batut intr-o coma in timpul focuri. Deşi de ricin şi Pollox sunt captate, iar planurile pentru bomba găsit în valiza lui Pollox, Archer nu are nici un indiciu în locaţia sa. El este de acord să se supună o operatie de transplant de fata experimental, oferindu-i aspectul de ricin, acest proces este cunoscut doar de către autorităţile de supraveghere sale imediate şi Dr. Walsh, care realizeaza interventii chirurgicale. Archer este luată într-o închisoare de înaltă securitate în larg şi se întâlneşte cu Pollox, câştigând în cele din urmă încrederea lui pentru a afla locaţia bombei.
În timpul acestei, Castor se trezeste din coma si descopera transplant de fata si planul lui Archer. El contactele agenţilor săi, care forţează Dr. Walsh, să-i dea fata lui Archer, iar apoi o ucide şi superiorii lui Archer. La fel ca şi contacte Archer poliţie pentru a trece de-a lungul informaţii, Castor ajunge la închisoare şi Archer batjocura, dezvăluind el va avea acum pe viata, inclusiv sotia lui Eve Archer (Joan Allen), Jamie şi fiica adolescentă (Dominique Swain). Ca de ricin eliberează Pollux “localizează” bomba lui şi dezactivează-l, castigand laude de la FBI, Archer scapă din închisoare, şi în curând ascunzătoarea localizează ricin vechi. Acolo, el întâlneşte mai multe bande de ricin, inclusiv de ricin fosta iubită a lui Sasha Hassler (Gina Gershon), şi de fiul său Adam, care seamănă cu Michael, la această vârstă. Deşi iniţial crezând că Adam ar trebui să fie trimise la serviciile pentru copii, Archer Sasha consideră a fi o mamă grijulie încearcă să ridice pe fiul ei în condiţii dure.
Când Castor (ca Archer), învaţă din Prison Break, el bănuieşte că Archer se va conecta cu gasca lui, si conduce un raid FBI a sediului său. În timpul luptei, mulţi dintre banda de ricin sunt ucişi, în timp ce Archer ucide Castor Pollux, enervant. Castor este berated de director adjunct FBI în Charge, Victor Lazarro, dar în mânia lui, Castor-l ucide, simulând că Lazarro a suferit un atac de cord, de ricin este promovat în calitate de director de incarcare, facandu-l practic de neatins. Între timp, Archer se întoarce la casa lui şi Eva convinge, un medic se, că el este Archer, pe care ea mai târziu confirmă prin teste de sânge, ea ajută la tind să rănile, şi explică faptul că de ricin vor fi la înmormântare Lazarro “, a doua zi.
Archer aşteaptă să se confrunte de ricin de la înmormântare, dar constată că de ricin a luat o pe Eva ca ostatic. Un schimb de focuri între rezultă de ricin, Archer, şi gaşca lui de ricin sub ordinele lui Archer. Sasha ajută pentru a salva pe Eva, dar are un glonţ în protejarea Archer, el promite să se uite după ce Adam ca ea moare. Castor încearcă să ia Jamie ostatic, dar ea trece la represalii folosind o tactică de auto-apărare, care de ricin au învăţat ei. Castor încearcă să scape cu ajutorul unei bărci cu motor din apropiere, urmată îndeaproape de Archer. Cele două bărci accident pe uscat, şi cei doi bărbaţi apelează la corp la corp. Castor, găsindu-se a fi copleşit, daune-interese în faţa lui pentru a face inutilizabile de către Archer, dar Archer-l ucide cu ajutorul unui pistol de suliţă. Ca FBI sosesc, Eva este în măsură să explice adevărata identitate a lui Archer. Transplant de chirurgie fata este inversat, iar filmul se termina cu Archer ajuta să urez bun venit în familia lui Adam, care îndeplinesc o promisiune de Sasha.