Evil Dead

Raporteaza film nefunctional!

O fată rănit și uimitor este capturat în pădure și trezește legat de un post într-un subsol, cu mai multe persoane prezente. Tatăl fetei, Harold, este pe cale să-i dea foc, și ea pledează inițial pentru el să o salveze, dar apoi dezvăluie repede ea este posedată. Ea este apoi setat pe foc înainte de Harold ei impusca in cap.
Unele timp mai târziu, un grup de prieteni se întâlnesc la o cabină vechi adânc în pădure. Grupul este format din Eric, Olivia, Mia, Mia, fratele lui David, și prietena lui Natalie. Grupul a aranjat acest refugiu ca pe o oportunitate Mia de a deveni curat după dependenta ei de droguri a provocat-o la supradozaj la punctul de moarte clinică. Olivia sugerează că Mia va încerca să salveze, iar ei ar trebui să-i țină de la plecarea, la care acestea sunt de acord.
La intrarea în cabină, Mia se plânge de o duhoare de moarte, la care restul grupului apar orb. După ce câinele lui David începe sniffing la un covor în camera principală, ei descoperă ușa la o pivniță. Nu, ei găsesc diferite cadavre de animale suspendate de tavan, o pușcă cu două țevi, și o carte intitulata Naturom Demonto. Ignorând avertismentele repetate mîzgălit pe paginile sale, Eric ajunge citind un pasaj din cartea cu voce tare, care aruncă un demon care începe bântuie Mia. Îngrozit, ea pledează grupul să plece, dar ei refuza așa cum sa convenit. Demon, ia acum forma de o versiune mai întunecată a Mia ea, aleargă ei în pădure și posedă o.
Grupul găsește Mia și ia înapoi la cabana unde ea încearcă să-i avertizeze pe David, dar grupul a respins-o crezând că este doar încearcă să plece pentru a obține medicamente ei. David își găsește apoi câinele său înjunghiat cu un ciocan, și atunci când el încearcă să se confrunte cu această Mia, el află că au încuiat în baie și arde grav chipul ei în duș fierbinte fierbere. David încearcă să-i conducă la un spital, dar un potop a blocat drumurile. Mia apare în camera de zi cu pușca și impusca fratele ei în braț și spune grup cu o voce demonică că nu va supraviețui noapte înainte de prăbușirea la podea. Olivia încearcă să profite de pusca, dar Mia ei, vărsături cu sânge atacă pe fața Oliviei. În timpul luptei, Mia se încadrează în pivniță și este blocat inch Olivia se duce la baie, dar ciudat nu se întoarce imediat. Eric merge în a verifica pe ei, doar pentru a afla că ea a devenit posedat și a tăiat o mare parte a cărnii din partea fetei ei. Olivia atacă Eric, care reuseste sa-i bată până la moarte cu o bucată ruptă de chiuveta.
Imediat după, ca David încearcă să patch-uri rănile lui Eric, Natalie aude Mia plângând în pivniță, și se duce pentru a verifica pe ei. Când Mia este dovedit a fi mai posedat, ea capcane Natalie în subsol, mușcă mâna ei, și apoi vomită sânge în gura ei. Natalie este salvat de David, dar o infectie negru începe să se răspândească rapid brațul de pe rana de la mână. Cu toate acestea, Natalie este capabil să-și recâștige se concentreze suficient de mult pentru a reduce propriul braț off cu un cutit electric într-o încercare de a opri posesia. Încercările lui Eric de a distruge cartea sunt dovedit a fi inutil, el arata ca aceasta carte descrie o profeție prin care un demon cunoscut ca Taker de suflete trebuie să înghită cinci suflete, în scopul de a elibera oroarea de la iad. Pentru a realiza acest lucru, beneficiarul a luat trupul lui Mia, iar singurele modalități să o elibereze sunt la ei arde, îngropați în viață, sau dezmembra ei. Un posedat Natalie atacuri David și Eric înainte de brațul rămas este împușcat în afara de David și ea sângerează de moarte.
David pune la cale un alt plan după ce a fost depășită cu emoție de cântec de leagăn lui Mia. El intră în pivniță cu tranchilizante, dar Mia îl atacă înainte de Eric îl salvează. Eric moare din rănile și David imobilizează Mia și îngroapă ei. După Mia moare, el o sapă afară și cu un defibrilator improvizat el o revigorează, acum liber de posesia. David merge înapoi în casă pentru cheile de la mașină, dar el este apoi atacat de un Eric reînviat și posedat. David rănit mortal oferă Mia cheile, spune-i să plece, și blochează-o afară din casă. Eric avertizează David “El vine” înaintea lui David impusca-un recipient de benzină aprindere casa de pe foc, uciderea lor atât în procesul.
La scurt timp după, în etapa finală a profeției din cartea are loc: se începe să plouă sânge, și urâciunea se târăște afară din pământ și se duce după Mia. În timpul urmăririi, Mia este forțat să rup mâna atunci când acesta devine prins în jeep-ul lui David. Mia apoi reușește să-l omoare pe urâciunea cu o drujba, iar rămășițele sale scufunda înapoi în pământ. Ploaia de sânge se oprește ca ivirea zorilor, și Mia rătăcește departe de urma, orb la Naturom Demonto pe teren ca carte se închide pe cont propriu.
În timpul creditele sfârșitul, audio se aude, din filmul original, de profesorul Raymond Knowby spune despre descoperirea Naturom Demonto. Apoi, într-o scurtă scenă post-credite, un mai vechi Ash Williams recită linia lui iconic din filmele originale, “Groovy”, și apoi a publicului.