EuroTrip

Raporteaza film nefunctional!

Filmul incepe in Hudson, Ohio, unde Scotty “Scott” Thomas (Scott Mechlowicz) este parasit de prietena lui, Fiona (Kristen Kreuk), la absolvirea liceului. Mai târziu în acea seară, Scott şi prietenul lui cel mai bun, Cooper Harris (Jacob Pitts), participa la o petrecere de absolvire şi de a învăţa că Fiona a fost dormit cu Donny (Matt Damon), solistul de o trupa de colegiu, şi sunt tratate la un spectacol de piesa “Scotty nu stie”, o piesa care detaliile grosolan afacerea. Beat şi furios, Scott se întoarcă acasă şi primeşte un răspuns de e-mail de la său german stilou PAL, Mieke (Jessica Boehrs), pe care el consideră a fi un tip de gândire numele ei se pronunta ca “Mike”. Mieke pare rău pentru tot ce sa întâmplat şi vrea să aranjeze o întâlnire, în scopul de a face Scott se simtă mai bine. Gândindu-un comentariu Cooper a spus mai devreme despre internet fiind plin de homosexuali de pradă, e-mailuri Scott Mieke să stea departe de el. Cu toate acestea, fratele mai mic al lui Scott, Bert (Nial Iskhakov) explică faptul că “Mieke” în germană, nu este “Mike”, dar, de fapt similar cu “Michelle”, în limba engleză. Dându-şi seama greşeala lui şi că are sentimente pentru Mieke, Scott încearcă cu disperare să-i contacteze din nou, doar pentru a afla că Mieke a blocat în mod neaşteptat adresa lui. Împinşi de Cooper pentru a căuta Mieke, Scott rezolvă să călătorească în Europa cu Cooper pentru a remedia situaţia şi ne cerem scuze pentru Mieke faţă-în-faţă.
Scott Cooper şi de călătorie în calitate de curier la Londra, în cazul în care acestea ajung la intampinat pe membrii unei Manchester United firmă de fotbal huligan, condus de către Mad Maynard (Vinnie Jones), după accidental poticnire asupra publicării lor şi scapă o lupta prin pretenţia de a fi membri ai unei Manchester Marea fan clubul din Ohio. După o noapte salbatica de băut, Scott Cooper şi trezesc pe un autobuz supraetajat pe drumul lor de la Paris pentru un joc de Manchester United, în cazul în care acestea să îndeplinească în cele din urmă cu prietenii lor frăţeşti duble, Jenny si Jamie (Michelle Trachtenberg şi Travis Wester) , care sunt turnee în Europa împreună. Ei decid să însoţească Scott Cooper şi la Berlin, pentru a găsi Mieke, şi intenţionează să viziteze alte părţi ale Europei, împreună, deoarece acest lucru va fi vara anului trecut, patru dintre ei vor petrece împreună înainte de a merge la colegiu. După o lungă călătorie cu trenul, cu un om înfiorător francez (Fred Armisen) incercarea de a bâjbâi Jamie, grupul se încheie până în oraşul francez fictiv din Crans Sur Mer, faimoasa pentru plaja sa nud. Cu toate acestea, imediat după ce pleca şi dea seama că femeile se duc la un alt nud plaja din apropiere, deoarece oamenii se înghesuie să perverse plaja fie bâjbâi sau se holbeze la femele. În Amsterdam, Cooper se indreapta spre Club Vandersexxx, care este de fapt un club BDSM brutal în cazul în care el este supus la tortură, sadic, deoarece el nu se poate pronunţa “, cuvântul în condiţii de siguranţă.” Între timp, Scott şi Jenny du-te la o cafenea şi să mănânce ceea ce ei cred a fi hash brownies şi procedează la “lesina”, doar pentru a fi spus ca acestea sunt normale negrese. In timp ce Jamie este de la un magazin de camera care caută să aibă său nepreţuit Leica M7 camera de curăţat, negustor femeie il duce la alee de a se angaja în sexul oral. În timp ce există, Jamie este jefuit de borseta Călător lui de către un bufon (Diedrich Bader).
Cu nici o alegere, ci de a autostopul la Berlin, au reuşit să obţină un şofer de camion pentru a trage peste. Cu toate acestea, el nu vorbeşte engleza, si Scott, spunând că el vorbeşte un german, cere grosolan conducător auto în cazul în care acesta le poate lua la Berlin. Conducător auto menţionează la Berlin, în timpul de răspuns numeroaselor sale, dar el este de fapt spunând că se duc nicaieri aproape de Berlin, ca el este dorit acolo pentru atacarea unui cal. Grupul ajunge în cele din urmă în Bratislava, în cazul în care acestea sunt îngrozit de pustiirea de Europa de Est în perioada de după Războiul Rece. Ei vorbesc cu un om pe nume Tibor slovacă (Rade Serbedzija), care iubeşte cultura pop americană 1980. Decizia de a avea unele distractiv, grupul merge la un club de noapte deţinut de un om pe nume Kristoff (Patrick Rapold), pe care Jenny întâlnit la staţia de cale ferată de la Paris mai devreme. Jenny este atras de Kristoff, până când ea descoperă că el este căsătorit şi bisexuali. Jenny Downs, apoi o jumatate de sticla de absint că băieţii s-au băut. Jenny si Jamie, atât în stare de ebrietate la absint, face cu ele şi sunt îngroziţi când au dat seama ce fac. A doua zi, Tibor în cele din urmă le conduce la Berlin, unde tatăl lui Mieke informează Scott Cooper şi de faptul că fiica sa a plecat cu un grup de tur pentru vara si va fi accesibil numai la Roma pentru o perioadă scurtă de timp. În scopul de a permite bilete de avion la Roma, pentru a găsi Mieke, Jamie vinde său preţios aparat de fotografiat Leica.
La Roma, cei patru prieteni merge la Vatican, în cazul în care Mieke va face un tur înainte de a se lasa. Cu toate acestea, grup sunt în imposibilitatea de a obţine în interiorul Vaticanului de a urma Mieke, dar în final, ajung în interiorul după ce Jamie reuşesc să convingă Gărzile elveţiene că el este un ghid turistic. Odată ajunşi, Jamie se cere pentru a înlocui unul dintre ghizii turistici care au apelat la bolnav. Între timp, Cooper inele în necunoştinţă de clopotul de Saint Marco şi stabileşte o mitră papală pe foc. Aruncarea-l pe vatră, se aprinde în fum alb peste Vaticanului, ceea ce face toată lumea seama că papa a murit şi că un nou Papă a fost ales. Încercarea de a scăpa, Scott se împleteşte într-o perdea de aur şi se termină la intamplare pe balcon, unde se presupune a fi noul papa. Spotting Mieke, Scott sare de stabilire a unei balustrada pentru a se întâlni cu ea. Deşi Gărzile elveţiene dau seama ce se întâmplă şi să încerce să oprească şi de Scott Cooper, huliganii de fotbal din Londra, în cele din urmă apare la Vatican şi de salvare şi de Scott Cooper. Scott în cele din urmă se prezintă la Mieke în persoană şi mărturiseşte dragostea lui pentru ea. După sex pasional într-un confesional Mieke spune Scott de a continua să scrie la ei înainte de a placi de barca ei. Un om care Jamie a avut un tur al Vaticanului se dovedeşte a fi Arthur Frommer (Patrick Malahide), autor al ghidului Jamie a memorat. Frommer angajeaza Jamie tur la fiecare muzeu şi catedrala din Europa. Scott, Cooper, Jenny si de bord de zbor înapoi la Ohio. Pe plan, Jenny ademeneşte Cooper să facă sex cu ea într-una din toaletele avionului, realizarea în cele din urmă visul său de “sex nebun european”. Filmul se încheie atunci când Scott se muta la Oberlin College din toamna si este surprins când Mieke, care arată până la camera lui. Mieke spune că, din cauza la un alt neînţelegeri cu privire la numele ei, ea este colegul sau de camera, si Scott şi Mieke îmbrăţişează reciproc.