Escape from Planet Earth

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu Supernova Scorch pe o misiune de salvare a copiilor capturate de la o specie rivale. Pârli apoi se întoarce înapoi la planeta Baab unde el este cunoscut ca un erou celebru, în timp ce la BASA-press fratele său, Gary și lui Gary Kip fiu sunt. Curând, Gary și Scorch primi un mesaj de la Lena cap de BASA-press, care Scorch va fi trimis la “Planet închis” (Pământul) ca urmare a unui apel SOS. Pârli decide să meargă la misiunea de pe planeta închis, dar Gary-l descurajează puternic de la a merge. După mai mult susținând în cele din urmă Gary spune că nu va fi de ajutor Scorch și închide BASA înainte Scorch-l poate concedia. Gary se duce apoi acasă la Kira soția și Kip doar pentru a afla că Scorch a plecat deja la misiunea de pe planeta închis, în timp ce Kip este o uitam la TV în direct în emoție.
Pârli ajunge pe Pământ și terenuri în deșert și găsește un magazin 7-Eleven confort, dar greșelile o cifră gonflabile pentru o ființă moarte. Pârli este apoi tranchilizat și capturat de către generalul Shanker Saunderson, generalul răuvoitor al Armatei SUA, și este dus la “Area 51″, unde extraterestrii de pe alte planete au loc. După ce a constatat că acest lucru sa întâmplat, Kip vrea să meargă Scorch de salvare, dar Gary el descurajează și el nu vrea să meargă. Kip este furios și se duce în camera lui. Gary se duce în camera lui Kip să își ceară scuze și să recunoască că îi pare rău că Scorch a fost capturat. Când Gary răstoarnă pătură deschis Kip lui, în loc de a vedea Kip, el vede câinele său și vede fereastra care Kip este deschis. Știind că Kip se va încerca și de a salva Scorch, el se grăbește să BASA-press cu Kira purta cizmele de rachete. Ei ajung să constate că Kip este pe cale de a scoate într-un vas.
Gary reușește să anula secvența de lansare, dar el a re-activează secvența astfel Gary se poate salva Scorch. El ajunge în curând pe planeta închis. De îndată ce se ajunge nava lui activează imediat o secvență de auto-distrugere, dar Gary reușește să iasă. Atunci el ajunge la același magazin care Scorch ajuns la mai devreme. Gary merge in interiorul magazinului, dar este reperat de către doi bărbați din interiorul Hawk numit și un ciocan. Atât Gary și cei doi bărbați se speriat de ele și să încerce să ascundă unii de la alții. După doi oameni dau seama că Gary nu este un extraterestru ostil, l-au oferă o slushie. Gary ia slushie dar bea prea repede și se congela creier. Ulterior, oamenii Shanker a rupe în magazin și captura Gary.
Gary este apoi dus la biroul lui Shanker unde este eliminat rapid după Shanker primește un apel. Acesta este apoi a arătat că Lena este un aliat al lui Shanker ca ea a trimis o sursă puternică cunoscut sub numele de blutonium și este în dragoste cu el, ca el pune pe o Presley, cum ar fi peruca Elvis atunci când ea a contacta. Gary este plasat într-o sală de celulă cu alte genii extraterestre numite Doc, Io, iar Thurman, care spune Gary că tehnologia diverse umană a fost inventat de ei pentru Shanker să jefuiască și să vândă în lume așa că le va elibera. Gary reuneste cu fratele său, dar este din nou deranjat de comportamentul lui încrezut. După o luptă mâncare la cantină, străinii fac drumul lor spre “scut pace”. Lena, între timp, a capturat Kira, care a stat la BASA pentru a încerca să contacteze Gary în preocuparea pentru siguranța lui. Lena va arata apoi planul ei de a oferi o sursă de viață de blutonium la Shanker.
După Shanker dezvăluie blutonium, Gary provoacă neintenționat Scorch în fura-l după ce a arătat puterea e periculos și atunci când este urmărit, Scorch distruge blutonium, cauzând Shanker să-l înghețe. El a ordinelor Gary a stabili blutonium și arată că el va distruge toate planete cu o rază laser de extratereștrii capturate s-au construit până la 3 străini încarcerați uciderea accidental tatăl lui, când a fost de 6. Gary se fixează cu ajutorul noii lui prieteni, dar Shanker se întoarce pe promisiunea lui de a-l elibera și în loc să-l îngheață ca și fratele său. Ceilalți străini descoperi adevăratele intenții Shanker atunci când el încearcă să distrugă Baab cu raza de laser, este dezvăluit faptul că Gary aranjat blutonium de defecțiuni și de a distruge raza de laser, eliberând astfel străinilor capturate. Cu Gary și Scorch eliberați din închisorile lor de gheață, frații, Doc, Thurman, iar Io zona de evacuare 51 și în cele din urmă găsi nava Scorch într-un parc de rulote.
Între timp, înapoi la Baab, Kip eliberează mama sa, care se oprește și supune Lena după ce acesta din urmă a decolat cu transportul blutonium (și în mijlocul luptei, învață Shanker se folosea de ea). Ghiduri Kip tatăl său a siguranței prin controlul misiune, dar Shanker (purtând costum robotizat Scorch că el poartă pe aventurile sale) utilizează un fascicul de tractor pentru a opri nava, dar Gary și Scorch sari pe el și de a gestiona pentru a obține costumul pe ticălos, cauzand acesta din urmă și frații să scadă la condamnă lor. După împăcarea, străinilor care au ucis tatăl Shanker-i salveze și să Shanker departe. După întoarcerea la Baab, Scorch căsătorește cu un reporter pe nume Gabby Babblebrook.