Epic Movie

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu o parodie de Codul lui Da Vinci. Lucy (Jayma Mays), constată că tatăl ei a adoptat (David Carradine), un curator de muzeu, a fost atacat de către Sila (Kevin Hart). Înainte de a muri, el dă indicii care o duc la un “bilet de Aur”, într-un bar de bomboane vending maşină. Edward (Kal Penn), trăieşte la o mănăstire mexican. Ignacio (Jareb Dauplaise) devine furios, la nemulţumirea lui Edward, la condiţiile de viaţă şi l-au aruncat pe fereastră. Pe drum, Edward ia un călugăr de “bilete de Aur.” Apoi, filmul introduce Susan (Faune Chambers). Ea se va Namibia pentru a satisface părinţi adoptivi noi. În timp ce ea comenzi de apă, şerpi ieşi şi deturneze avionul. Samuel L. Jackson (James Walker, Sr.), apare şi începe în mod repetat, spunând că “l-am avut cu aceste serpi naiba pe acest plan al naibii de Dumnezeu!” şi aruncă apoi Susan din avion, astfel că ea ar fi în siguranţă. Susan cade pe Paris Hilton şi găseşte o “bilete de Aur” în pungă Paris “. Apoi, filmul introduce Peter (Adam Campbell), un mutant. El cere Mystique (Carmen Electra), să vină cu el la dans întoarcerea acasă. Petru este bruscat de către prietenul lui Mystique, Wolverine (Vince Vieluf) şi Director, Magneto (Jim Piddock). Ca vrea Magneto o uşă de dulap pentru a deschide şi bat Petru la sol, un alt student de “bilete de Aur” cade pe pieptul lui Petru.
Toate cele patru îndeplinesc până la fabrica de ciocolata a lui Willy. Willy (Crispin Glover), arată el intenţionează să le utilizeze toate ca “ingredient special”, în tratează (care este părţi efective umane). Într-un efort de a ascunde de la maniac Willy, Lucy găseşte în curând un dulap. Pe de altă parte, în mijlocul unei păduri de iarnă, ea găseşte domnul Tumnus (Héctor Jiménez). El salută Lucy la Gnarnia. Senzaţie de o explozie de compasiune, el reuşeşte să avertizeze pe Lucy de pericol ea este inch urmează Edward Lucy la Gnarnia şi îndeplineşte White Bitch (Jennifer Coolidge). Ea convinge-l pentru a prinde orfani alte el poate fi regele Gnarnia în castelul ei alb. Toate cele patru personaje principale face lui sau a ei drumul spre casa domnului Tumnus “, în cazul în care orfani descoperi că toate acestea sunt legate una de alta, şi că White Bitch a ucis parintii lor. Ei se alieze cu Harry Beaver (Katt Williams), partener Tumnus “de viaţă. În timp ce acest lucru se produce, visele lui Petru că el este Superman, dar în vis el este împuşcat în ochi şi cade de pe o clădire. Edward se furişează pe la castelul lui White Bitch. În ciuda realizarea ea intenţionează rău, Edward White Bitch clipeşte sânii ei, hipnotizeaza-l să renunţe la informaţiile cu privire la orfani, el este apoi închis. White Bitch trimite Sila după ce trio-ul; Tumnus se sacrifică pentru a asigura siguranţa acestora.
Ei ajung la satisfacerea unei gri Harry Potter (Kevin McDonald), împreună cu o calvitie Ron Weasley (George Alvarez), şi o gravidă Hermione Granger (Crista Flanagan), în Hogwarts. Ele ajuta la toate Lucy, Susan, Peter şi trenul pentru războiul împotriva White Bitch. Este mai curând a dezvăluit că intenţionează să creeze un nou continent pentru adepţii ei prin intermediul unui cristal de magie, ea recunoaşte acest lucru este aceeaşi parcelă ca Superman Returns. Edward scapă cu ajutorul căpitanului Jack Swallows, doar pentru a afla mai târziu că a fost un siretlic ca trucuri Captain nevoie de inteligenta din Edward. Jack este apoi înjunghiat de către White Bitch ca de cristal se pierde în ocean, punerea planului de vrăjitoare în mişcare.
La terminarea formarea lor, Lucy, Susan, şi Petru, cap la tabăra de ASLO (Fred Willard). ASLO este de acord pentru a ajuta la Edward în schimbul pentru o cei patru şi un cuptor olandez. Management pentru a ucide pe Sila în timp ce Edward de rupere afară, ASLO este ucis de către White Bitch. În ciuda acestui fapt, ele au un partid de pre-luptă, în care Petru şi Mystique (care, împreună cu ceilalţi, care agresati Petru, a venit pentru a ajuta la trio), fac dragoste. Susan se îmbată şi vomită peste tot, acest dezgustă atât de armata lor, noi pe care nimeni nu apare pentru a ajuta orfanii zi. În ciuda prezenţei unei Jack-pofta de răzbunare pe o roata de lemn gigant, cei patru fraţi sunt uşor de expediat. Petru este pe cale de a fi ucis atunci când el găseşte la distanţă de la Faceţi clic pe film, cu ajutorul unor competenţe ale dispozitivului care modifică realitatea pentru a salva fraţii săi, aceştia l omoare armata si sterge complot Bitch White. Deşi ceilalţi încearcă să o omoare în timp ce congelate, declară Peter White Bitch va primi un proces echitabil şi doar în Gnarnia nou. Cateva momente mai tarziu, roata lui Jack-o zdrobeşte. Patru sunt incoronat noilor conducători de teren: Peter Minunat, Susan Doar, Edward Loial, şi Lucy Nebunule. Tumnus apoi apare, el este încă în recuperare de la lupta lui cu Sila. Zeci de ani mai târziu, cele patru conducătorii acum în vârstă găsi drumul spre casă şi se împiedică, prin. Ele apar momente, după ce au plecat, acum tineri din nou. Borat le felicită pe un final fericit, patru sunt apoi distrus la moarte de către roata lui Jack, cu Borat urma cu “NU!” înainte de a smacking sa coada de la public.