Endhiran

Raporteaza film nefunctional!

Dr. Vaseegaran (Rajinikanth), un om de stiinta specializat in robotica, creează un sofisticat robot de Android (Rajinikanth), după chipul şi asemănarea lui, după un deceniu de cercetare intensivă, cu intenţia de a adera la aceasta armata indiana. Vaseegaran explică lui Siva de asistenţi (Santhanam) şi Ravi (Karunas), care Android trebuie să fie prima dată observat de interacţiune cu oamenii. Mama lui (Revathi Sankaran) sugerează numindu-l Chitti Babu.
La Conferinţa Internaţională Robotic în Chennai, introduce Vaseegaran Chitti delegaţilor. În timp, este dezvăluit faptul că mentorul Vaseegaran lui, Dr. Bohra (Danny Denzongpa) este preocupat într-un proiect pentru a crea un similară Android. Între timp, se Chitti endears la prietena lui Vaseegaran, Sana (Aishwarya Rai) şi o ajută să trişeze la examene ei Medical School. Atunci când sunt prinşi, Sana se află la anchetatorilor că nu ştie Chitti; astfel Chitti învaţă că oamenii pot alege să mintă pentru auto-conservare.
Pregăteşte Vaseegaran Chitti pentru o evaluare panou de Cercetare Inteligenta Artificiala si Dezvoltare (Aird) Institutul, care este condus de Dr. Bohra. Panoul întreabă dacă build Chitti de conformitate cu cele trei legi ale roboticii ale lui Isaac Asimov. Vaseegaran răspunde în negativ. În timpul evaluării, Chitti înjunghie Vaseegaran la comanda Bohra lui, dar nu fatal. Bohra convinge comisia de evaluare care Chitti nu poate fi invocat în câmpul de luptă, deoarece el ar putea fi uşor manipulat să se întoarcă împotriva lui de manipulare. Vaseegaran decide să modifice schema neuronale Chitti lui să-i permită să înţeleagă comportamentul uman şi emoţiile. Chitti se enervează o dată pe Vaseegaran, care îl asigură şi Sana, care Chitti pot simţi acum emoţii. Mai târziu, Chitti aplică cunoştinţele sale cartea textul de symphysiotomy cu succes se ocupe de naştere complicat de Latha (Devadarshini), prietenul lui Sana. Procedura este acoperit direct de către mass-media. Dr. Bohra ajunge să-l felicit pe Dr. Vaseegaran realizare. El permite, de asemenea Chitti trece de evaluare Aird. Chitti apoi începe pentru a vedea Sana ca interesul romantic şi face avansuri. Acest lucru declanşează o confruntare între Vaseegaran şi Chitti. Sana încearcă să explice Chitti că ea poate să-l iubesc numai ca un prieten şi îi cere să o uite. Chitti mai târziu în mod deliberat nu într-o evaluare realizată de către armata indiană. Înfuriat de act de insubordonare, Vaseegaran Chitti cotletul în bucăţi şi aruncă-l într-o groapă de gunoi.
Bohra preia părţi Chitti IT reasambleaza. El dă Chitti un aspect nou, şi încorporează o “cip roşu” în interiorul Chitti, transformarea lui într-un nemilos Terminator. Chitti gatecrashes Vaseegaran şi nunta lui Sana, apoi răpeşte şi prizoniere Sana. Chitti începe pentru a crea replici de sine si ucide Dr. Bohra. Curând, armata de roboti Chitti provoca haos în oraş şi preia Institutul Aird. Vaseegaran îşi asumă sarcina de a opri Chitti. Deghizate ca unul dintre roboţi, el se infiltreaza cu succes Institutul Aird şi instruieşte poliţia să taie alimentarea cu energie întregul oraş. Când Chitti şi armata lui sunt pe cale de a alerga afară de taxe, ei profita de vehicule pe drum şi de a folosi baterii pentru a se reîncărca. Chitti găseşte în cele din urmă Vaseegaran, dar Chitti este pe cale să-l omoare, poliţia loveşte Aird. Unul dintre roboţi este imobilizat de o explozie de grenade şi este luat în custodie de către Vaseegaran. El încarcă un vierme în reţeaua Chitti temporar, care aduce în jos armata robotul. Chitti identifică sursa de vierme şi trimite un “auto-distrugere” comandă pentru a robotului. Roboţii asambla în formă de un autobuz uriaş şi Vaseegaran Chase blindat. Vaseegaran utilizează datele el o copie de rezervă de la robotul a distrus de-magnetise armata robotul, prăbuşirea formarea gigant. Chitti este capturata de un perete magnetic uriaş, care să permită accesul la panoul de Vaseegaran Chitti de control intern, prin care el a instruit toate alti roboti sa se autodistruga. El elimină cip rosu, cauzand Chitti să se calmeze.
Într-o şedinţa de judecată, juriul pedeapsa normele de capital pentru Vaseegaran, invocând numărul mare de victime şi daune de proprietate publică cauzate de armata robot. Chitti, să explice instanţei că legea îi permite să fie tratate ca probe materiale, dacă nu în calitate de martor, explică faptul că aceasta a fost Dr. Bohra care a cauzat comportamentul deviant Chitti lui. El arată instanţa, prin ochii lui ca proiectoare 3D, imagini video de Dr. Bohra instalarea cip roşu în interiorul lui. Instanţa decide să retragă toate acuzaţiile împotriva Vaseegaran, în timp ce concluzionând că Chitti ar trebui să fie eliminate pentru a evita greseli noi de acelaşi fel în viitor. Înapoi la laborator, o Vaseegaran emoţional spune Chitti să se desfiinţeze. În timp ce luaţi de pe piesele sale proprii, una câte una, Chitti cere scuze pentru Sana şi Vaseegaran pentru problemele pe care le-a cauzat. Cu toate acestea, înainte de dezmembrare complet în sine, Vaseegaran confortul Chitti spunând că acesta din urmă nu numai a fost responsabil pentru ceea ce sa întâmplat. Şi că oamenii au fost responsabili ca prea Chitti numai învăţat de la ei. Un Chitti zâmbitoare în cele din urmă scoate capul şi să dezafecteze în sine.
Avansurile subiect până în 2030 într-un muzeu, în cazul în care copiii sunt însoţiţi de un ghid, care afişează de parti ale corpului Chitti lui amenajate. Ghidul le spune elevilor că Chitti a fost cel mai avansat robot umanoid creat vreodata, dar a fost desfiinţat ca urmare a “anumite motive”. Un elev curios (Shriya Sharma) întreabă de ce, la care şeful lui Chitti răspunde, “am început să cred”.