Elephant White

Raporteaza film nefunctional!

American mercenar Curtie Biserica (Hounsou) este completarea unui loc de muncă în Thailanda, atunci când 14 ani prostituată copil, Mae, martori Biserica uciderea unui grup de apartenenţă la banda ei tâlhar Chang Cao şi cadru Jong Gang Ang. Biserica o vede, dar decide să fugă scena. Cuvântul ajunge Chang Cao Gang consilier, Bhun, că Ang Jong-au rupt armistiţiu. Cu toate acestea, se pare suspect faptul că o bombă a fost folosit ca este, spre deosebire de Ang Jong.
Biserica colectează său de plată, pentru slujba de la clientul său, Rajahdon, a cărui fiică a fost ucis. Biserica, apoi merge la un club care Jimmy Brit (Bacon) este în vizită, însă văzând Biserica, Jimmy fuge gândirea sediul el este acolo să-l omoare. Biserica prinde în cele din urmă Jimmy şi explică faptul că el nu a fost ţintă, şi el a vrut doar să cumpere nişte arme. Ei conduce la depozitul lui Jimmy, în cazul în care Biserica cumpără o armă cu lunetă.
Biserica calatoreste la ascunzătoarea sa din apropiere de o mănăstire şi în vederea Kitty Kat, un club de Jong Ang Gang. În timp ce Biserica se mananca, Mae ajunge. După interogarea ei, el o leagă şi glumele ei. A doua zi, Mae suferă de retragere de droguri, dar Biserica nu va lasa sa plece. Incendiile care pe timp de noapte Chang Cao atac Kitty Kat, şi Biserica de la ei de la Lookout lui. Atacul este respins supravieţuitorii Spune-i sefului Katha erau lunetisti, care din nou este, spre deosebire de Ang Jong.
În Biserica dimineata forţează Mae pentru a ajuta-l găsească fostii proprietari (Chang Cao Gang), ameninţând să-l omoare pe călugări. MAE-l ia la un depozit de deşeuri, în cazul în care ea dezvăluie sa alăturat unei misiuni de biserică pentru că tatăl ei a vândut pentru a le. Ea apoi îl duce la o clădire cu mai mulţi membri ai bandei Chang Cao. Biserica se întoarce la clientul său, care vrea să rupă contractul, dar spune că Biserica a fost de acord pentru toţi membrii bandei care a ucis fiica lui.
Înapoi la Kitty Kat, Katha Boss şi Bhun consilier au adus Ang Jong, un elefant alb ca o ofertă de pace. Pe drumul de intoarcere, spune Katha Bhun a făcut o treabă bună a face armistiţiu, şi că decizia sa de succesor al său este sfâşiată între Bhun şi fiul său.
Biserica vizitele Jimmy să cumpere un alt pistol. Cu toate acestea, Jimmy, spune Chang Cao Gang, care Biserica a fost ucis, îi permite să opereze afacerea lui şi nu vrea să se mânie. Biserica insistă şi care conduce la un alt cache armă ascunsă, în cazul în care el a cumpara o mult mai puternic anti-material de puşcă (AM). Jimmy este convins că noua misiune a Bisericii este de sinucidere. Biserica sparge nasul lui Jimmy de a face să apară ca un jaf.
Biserica face drumul său spre un acoperiş, având în vedere Gang Chang Cao clădire Mae l-au arătat. După deschiderea focului, el vede că MAE este în interior. El este apoi împuşcat de un lunetist, returnează foc, dar a blocajelor de arme. Dupa ce a fost împuşcat din nou, el abandonează arma şi ascunde într-o alee în calitate de membri ai bandei de grăbi. Pentru a face evadarea lui, el deturneaza unul din camioane bande şi retrageri sub o ploaie de focuri de armă în trafic din sens opus. După oprirea el deschide din spate de camion pentru a găsi Mae si mai multe fete răniţi. Oferindu-le libertatea, mai vrei să mergi înapoi, crezând că va fi găsit şi ucis pentru a scăpa.
Rănit grav frunze biserică într-un taxi cu Mae, care spune că ea a fost la clădirea, deoarece ea a fost spus gasca, dacă s-au oprit ceea ce făceau ei, Biserica ar opri uciderea ei. Conducător auto păstrează se uite înapoi la Biserica în timpul conversaţiei şi spune Bisericii, el este nebun. MAE duce înapoi la Biserica mănăstirii, unde călugării bandaj rănile şi să simboluri de pe corpul său.
Consilier Bhun şi Boss Katha sunt nebuni de la eşecul de a ucide Bisericii şi de a inspecta arma a lăsat în urmă. Bhun este nevoie de Jimmy, care se află la circa fiind furate de un jefuitor de imaginar. Bhun nu crede că el şi oamenii lui ordine pentru a viziona Jimmy.
Biserica are vise ciudate ale MAE, apoi se trezeşte în mănăstire. El lasă imediat şi ucide, lunetistii care urmăresc clubului lui Jimmy, luând în unul din telefoane mobile lor. Biserica vrea să cumpere un alt pistol, dar Jimmy refuză. Răspunsuri Biserica telefonul membru al bandei lui Jimmy întreabă dacă vrea să vorbească cu şeful Katha. Jimmy impersonates un thailandez dealer de arme, pentru a evita să fie conectat la Biserica. Biserica ameninţă Jimmy în cele din urmă cu arma în mână şi se întoarce la depozit, în cazul în care Biserica cumpara o pusca.
Biserica organizează o întâlnire cu Rajahdon, dar ascunde în afara până la frunze Rajahdon. Biserica îl urmează din nou la un bordel şi plăteşte pentru o cameră. După intrarea în cameră, el cere fata în cazul în Rajahdon este seful si unde este. Ea îi spune seful este la etaj, dar ridică apoi de alarmă. Biserica distruge toate gărzile de pe drumul spre seful, Rajahdon. Biserica se confrunta cu el pentru că a minţit despre o fiica imaginar, dar el spune că va dubla de plată în cazul în care Biserica ucide Advisor Bhun.
Jimmy este torturat în renunta, care este Biserica, dar spune Consilier Bhun că Biserica va ucide-le pe toate. Biserica merge la pădure în afara sediului gasca lui, si vede un fantomatic Mae, prin domeniul de aplicare puşca lui. Vânt şi frunze de vopsea simbolurile din nou pe el, călugării au trase. El luptă apoi drumul său de a compus, uciderea tuturor gardieni, folosind prima puşca cu lunetă, apoi trecerea la un pistol şi cuţit. Apoi, sare prin tufişuri şi fante gat Advisor Bhun lui. El vede Mae calare pe un elefant alb spre el şi se trezeşte la ascunzătoarea lui. El spune Mae afacerea sa este terminat în Bangkok. Biserica apoi se trezeşte şi se dezvăluie secvenţa de lupta anterior a fost doar un vis.
Boss Katha şi consilier Bhun discuta despre modul de a găsi Biserica atunci când Rajahdon merge inch Aceasta este apoi a arătat că Rajahdon este fiul lui Katha. Asasinarea planificată a Bhun şi războiul Gang a fost secret destinat de către Rajhadoon ca un mijloc pentru el să urce la putere. Cu Bhun din drum, Rajhadon ar ucide Bisericii şi de a câştiga el însuşi înapoi în graţiile părinţii săi. Rajahdon spune că va avea grijă de el Bisericii. Biserica ii cheama pe Jimmy să-i spună că pleacă, dar vrea Jimmy să aibă grijă de Mae. Jimmy Rajahdon spune că Biserica este de a pleca, dar Rajahdon încă mai vrea să omoare Bisericii de a asigura poziţia sa ca succesor la Boss Katha.
Biserica se întoarce la ascunzătoarea lui Mae şi oferă o rochie alba, mulţumindu-i pentru tot ajutorul ei. El face promisiunea de a aştepta acolo pentru Jimmy. În timp ce Biserica este în aşteptare pentru zborul său la aeroport, Jimmy cheamă şi îi spune că nimeni nu era la ascunzătoarea lui. Rajahdon aude conversaţia şi trimite oamenii lui la aeroport, toate acestea, Biserica este deja lăsând pentru a găsi Mae şi le vede primul. El fură una din masinile lor parcate şi unităţile de la manastire pentru a găsi multe dintre calugarii omorati. El intră în ascunzătoarea şi vede rochia albă lăsat în urmă.
Biserica conduce la sediul multiple şi se blochează prin perete în camera unde Boss Katha şi consilier Bhun sunt. Biserica deţine ostatic Katha în timp ce Jimmy şi Rajahdon ajunge. Biserica începe să-i spuneţi despre Katha Rajahdon bounty pus pe Bhun, astfel Rajahdon încearcă să-l împuşte, dar Jimmy ucide Rajahdon primul. Gardienii trage apoi Jimmy. Biserica are o imagine de Mae de pe perete şi Katha spune că ea a fost prima fata a adus inch Bhun spune că a fost de treizeci de ani în urmă. Biserica este confuz, dar este de acord la un acord pentru toate fetele Katha lui. Jimmy şi Biserica lasă cu fetele, dar Biserica spune Jimmy el trebuie să meargă înapoi. Jimmy spune ca va asiguraţi-vă că fetele primi ajutor.