Eight Below

Raporteaza film nefunctional!

În 1993, Jerry Shepard (Walker) este un ghid de la o bază de cercetare Antarctica, sub contract cu National Science Foundation. UCLA, profesor, Dr. Davis McClaren (Greenwood), ajunge la bază şi prese Shepard să-l ducă la Muntele Melbourne pentru a încerca să găsească un meteorit rar de la planeta Mercur. Shepard face astfel faţă de propria sa intuiţie, care îi spune că este prea târziu în sezon (ianuarie) pentru a finaliza un astfel de traseu trădătoare. Îngrijorat de snowmobile de rupere prin subţierea sau gheaţă care se încadrează într-o crevasă, Shepard spune seful lui McClaren şi că singura modalitate de a ajunge la Muntele Melbourne este de sania trasă de câini.
Shepard şi McClaren face el pentru a monta Melbourne, dar sunt chemat imediat înapoi în tabăra de bază din cauza unei furtuni se apropie. McClaren imploră pentru ceva timp, şi Shepard îi dă o jumătate de zi. McClaren gaseste ceea ce cauta el a fost pentru şi capul pe spate doi la sanie.
Shepard pauze pentru a patch la unul dintre cainii (Old Jack), a căror laba este sângerarea. McClaren, în timp ce de mers pe jos în jurul pentru a obţine o mai bună conexiune radio cu baza, alunecă un dig atunci când un strat moale dă fel. Sa aterizare la partea de jos fisuri gheaţă subţire şi McClaren sfârşeşte prin rupere. Shepard este capabil de a obţine sale Maya caini de plumb pentru a lua o frânghie pentru a McClaren şi echipa de câine îl trage de la apa.
Acum, deoarece condiţiile de Whiteout lupta hipotermie, degerături şi în apropiere, Shepard şi McClaren trebuie să se bazeze pe rezistenta la câini “şi acut simţ al direcţiei pentru a le obţine înapoi la bază. Oamenii sunt raniti imediat evacuaţi, împreună cu toate celelalte personal, din cauza furtunii, care este de aşteptat să se intensifice. Cu greutate prea mult în planul de a transporta oameni şi câini, echipa uman de a evacua medical Shepard şi McClaren, cu un plan pentru a reveni mai târziu pentru câini. Câinii sunt temporar lăsate în urmă, dar furtuna este mai rău decât era de aşteptat, şi din cauza condiţiilor meteorologice dure şi de o penurie de bunuri de la McMurdo Station, in curand devine evident că nu de salvare va fi încercat până în primăvara anului viitor.
Înapoi la domiciliu, Shepard este sentimentul culpei despre plecarea lui câini, şi se opreşte de lucru ca un ghid de condiţiile din Antarctica. Cinci luni mai târziu, şi după o sesiune de inimă la inimă, cu un mai vechi, ghid veteran, Shepard decide să arunce toată în salvarea câinilor. Înainte de a pleca pentru călătoria, Shepard patch-uri lucrurile cu McClaren, şi îi spune cu privire la intenţiile sale de a salva câinii. McClaren învaţă că Shepard nu are suficienţi bani pentru a plăti călătoria, dar spune că el nu-l poate ajuta. Curând după aceea, McClaren vede un desen al echipei de câine făcute de fiul său tânăr, cu titlul: “eroul meu este … THE DOGS care a salvat tatal meu.” McClaren realizează magnitudinea de nerecunoştinţa lui şi utilizează soldul rămas de bani de finanţare său pentru a finanţa o misiune de salvare.
[Modifică] Povestea Dogs de
Patru zile după ce câinii au fost lăsate la tabara de baza, se rup în cele din urmă liber de lanţurile lor, cu excepţia Old Jack si Max. Unsprezece zile mai târziu, Max sparge în sfârşit liber, dar Old Jack, care este prea vechi pentru a merge cu celelalte de pe drumul lor, moare la tabara de baza. Câinii încep acum sigilii de vânătoare, pescarusi, mare si pinguini, în scopul de a ţine de foame. Cu toate acestea, o noapte în timp ce se uită la luminile din sud, una dintre câini, Dewey, cade de pe o pantă abruptă şi este rănit mortal. Câinii arată afecţiunea lor pentru colegul lor, dar după succumbs Dewey la rănile şi moare, câinii în cele din urmă trebuie să se mute pe. Cel mai mic câine, Max, rămâne cu Dewey un pic mai mult şi este separat de restul.
Max găseşte drumul înapoi de unde McClaren a căzut în gheaţă şi mai devreme vede un Orca mort. El mănâncă din ea până când el este atacat de un sigiliu din apropiere de leopard, care păzeşte cu înverşunare de masă. Câinii alte găsi, de asemenea drumul lor spre Orca mort şi Max devine o atenţie sigiliul Leopard, astfel restul poate manca. Dar sigiliul de leopard vede repede ceea ce se intampla, Maya musca pe picior şi aproape o ucide. Max şi alţi câini urmări cu înverşunare-l de pe. Maya reuşeşte să supravieţuiască, dar piciorul ei este grav rănit.
Restul a ambalajului continuă să vâneze pentru hrană. Maya refuză mâncare adus pentru ei, şi dă de conducere pachet de Max, care a demonstrat curaj, conducere şi de compasiune.
Câinii reuşesc să găsească drumul lor, aproape de tabăra de bază în cazul în care Shepard şi echipa sa de salvare sosesc. Shepard şi cele cinci caini au o reuniune fericit. Când Shepard este gata să meargă în maşină să plece, Max refuză să meargă. Max Jerry duce la Maya vătămate, şi el este capabil să o salveze, de asemenea. Echipa lasă apoi să se întoarcă acasă de bază cu cele şase câini. Scena finală arată o gravă pentru Old Jack şi Dewey.