dumb & dumberer when harry met lloyd

Raporteaza film nefunctional!

Harry Dunne (Derek Richardson), homeschooled toată viaţa lui, devine în cele din urmă şansa lui de a merge la scoala normala. În acelaşi timp, un alt tip pe nume Lloyd Crăciun (Eric Christian Olsen) – care a fost adoptată şi schimbate de mai multe ori până când a fost acceptată de către Ray (Luis Guzman), portar şcoală, după cum se arată în scene şterse – devine overeager, şi iese din şcoală pentru a intra în şcoală. Umflaturi in Harry Lloyd pe drum, în căutarea unei comori mama sa (Mimi Rogers), ia cerut să găsească, şi ca şi cum ar fi fost destinul, cei doi au devenit instantaneu cel mai bun de prieteni.
Introduce Lloyd Harry său “prieten”, Turk (Elden Henson), bătăuşul şcolii a cărui funcţie principală în viaţă pare a se face iad Lloyd de viaţă (în ciuda acesta din urmă se bucură de ea). După punerea Lloyd într-o lada de gunoi, a macaralelor, doi prieteni un catarg. Între timp, corupt principal Collins (Eugene Levy), este în căutarea pentru o modalitate de a obţine o sumă mare de bani pentru a obţine un condominiu în Waikiki. Văzând doi tipi obtinerea arborat pe un catarg-l face să stabilească categoria A “, nevoi speciale de la escrocherii 100.000 dolari de la comunitatea locală. Evident, Lloyd şi Harry sunt mai mult decât încântaţi să ajute, şi, astfel, se afla la semnarea de persoane care sunt “diferiţi” pentru clasa. Acestea includ un turc reticente, un adolescent pe nume Toby (Josh Braaten), care a rupt piciorul într-un accident de skateboarding, – şi care Lloyd crede ca este un “băiat mic infirm”; prietena superb Toby lui, Terri (Teal Redmann); geeky Lewis (Shia LaBeouf ) – pe care Harry si Lloyd cred că este un centaur după ce a văzut el pe jumătate îmbrăcat în costumul lui mascota cal, Cindy (Michelle Krusiec), de asemenea, cunoscut sub numele de Ching-Chong, un student de schimb din Asia, care mai târziu devine prietena lui Turk, şi Carl (William Lee Scott), un jucator de fotbal grav rănit obsedat cu sportul lui.
Jessica (Rachel Nichols), un student incapatanata, este suspect de contribuţie brusc Collins “. Ea solicită informaţii pentru Harry. Harry, care crede că ea este flirtezi cu el, se întoarce la Lloyd pentru sfaturi curte. Un dezastru care implică repulsiv baie Jessica şi un bar de ciocolată topită sperie tatăl său (care sperie, crezând că aceasta este “rahat”) şi direcţionează atenţia ei la Lloyd. Curând, cei doi prieteni se intr-o lupta pentru Jessica, fără ea să ştie. Inevitabil, cei doi se împace atunci când Lloyd şi Harry îşi dau seama că nu au fost nimic unul fără celălalt (care, şi de faptul că Lloyd a furat un urs de plus polar de la o excursie au avut, plus principal de “rău sistem de” dovezi el ascuns în său de birou, gândindu-se că a fost comoara trebuia lui Harry).
Se întâmplă ca cu Nevoi Speciale de clasă a fost solicitat pentru a construi un fond de Ziua Preşedintelui, la acel moment; în loc de a construi un flotor cu George Washington, ca principala atractie, ei se schimba pentru a arata ca Collins (ca un pirat) cu înregistrări repetate de dovezi lui. Collins este arestat înainte de a putea ajunge departe, şi Lloyd şi Harry sunt considerate ca nişte eroi. Cu toate acestea, la fel ca primul film, avansurile duo de la Jessica au fost în zadar, deoarece sa dovedit că ea a avut un prieten. Ca tânăr călare pe, Lloyd şi Harry nu a promis sa lupte si sa risc prietenia lor de-o femeie, din nou, că a fost în mod repetat jurământul rupt. Ca acasă cap baieti, ele sunt abordate de către Gemenii Felcher (Julia şi Chandra Costello), intr-o masina sport, care oferă să le ia la o petrecere uriaşă. Cei doi prieteni a le transforma în jos, şi Harry devine acoperit de noroi şi de maşina tatălui impurităţilor Jessica a lui (care din nou, crede că este “rahat”).