Dumb and Dumber

Raporteaza film nefunctional!

Lloyd Crăciun (Jim Carrey) si Harry Dunne (Jeff Daniels) sunt doi prieteni care impartasesc un apartament în Providence. Luptă pentru a face capete întâlni, în mod constant pe termen de la creditori, precum şi imposibilitatea de a organiza pe de locuri de muncă din cauza incompetenţei lor (precum şi refuzul acestora de a lucra 40 de ore pe săptămână), în care decid să împacheteze şi de a trece la Aspen pentru a returna o Servieta pentru bogati Mary Swanson (Lauren Holly), care a plecat de la aeroport Providence după Lloyd, pe scurt de lucru ca un sofer de limuzina, ea a condus acolo. De asemenea, ei speră să înceapă din nou în Aspen. Lloyd, care a căzut în dragoste cu Maria, la prima vedere, crede ea va ajuta sa urce pe scara socială. Necunoscută atât Lloyd şi Harry, servieta conţine de fapt, banii de răscumpărare, care a fost menit sa fie livrate la rapitori care au soţul Mariei, Bobby. Răpitorii apoi coada celor doi prieteni.
Efectuarea excursie lung la Aspen, Lloyd şi Harry rula într-un accident după altul, în special unul în care se ucide accidental unul dintre rapitori, Joe Mentalino (Mike Starr), prin hrănirea el otravă de şobolani (care rapitorul a fost de gând să utilizeze pe ele). Ca cei doi se apropie la Aspen, Lloyd ia din greşeală calea greşită şi conduce aproape o şesime din modul în întreaga ţară în direcţia greşită, enervant, Harry (care dormea şi nu a observat greseala), şi făcându-l să lase în urmă Lloyd cu masina in mijlocul de nicaieri. Cu toate acestea, Lloyd repede se răscumpără de tranzacţionare în maşină pentru o motoretă şi doi continuă călătoria lor, în cele din urmă ajunge în Aspen.
În timp ce există, două deschide servieta în timpul unei bătaie şi a descoperi bani interior. Imediat, ei se petrec cu generozitate, trăiesc într-o suită rezervat pentru drepturi de autor, achiziţionarea o masina sport si haine noi, şi pur şi simplu se bucură. Câteva zile mai târziu, recunoaşte Lloyd Maria într-un articol de ştiri publicarea unui eveniment cină de caritate. După ce întregul corp makeovers şi închirierea luminoase de culoare tuxedos, cap de peste doi la dineu. La spotting Maria, Lloyd devine prea nervos pentru a vorbi cu ea, în loc de a face o aduce pe Harry să introducă. Se pare că Maria este fermecat de Harry, al cărui prostia ea greşeli intenţionate pentru umor. Doi în cele din urmă face planuri de a doua zi să mergeţi la schi. Harry nu se spune Lloyd, situată în loc să-l prin a spune Maria îl va întâlni la un bar. După Lloyd descopera set-up, el incapacitates furios Harry şi Mary se vede, informarea ei de servieta. La acest punct binefăcător al răpirea (Charles de rachete), apare şi ameninţă să omoare Lloyd, Harry, şi Maria, dar FBI-ul apare la timp pentru a interveni. Maria şi soţul ei sunt reunite la scurt timp după aceea, şi în ciuda suferinta lui (care include o fantezie în care el furios armele jos Bobby), Lloyd îşi exprimă bunăvoinţă faţă două. Lloyd şi Harry sfârşesc prin a fi deposedat de stilul lor de viata de lux, deoarece banii de răscumpărare a aparţinut la FBI.
Filmul se termină cu doi de mers pe jos interstatal, în cazul în care se transformă accidental oferta de a fi băieţi prosop pentru un autobuz de modele de bikini. În mod ironic, încurajează Harry Lloyd că doi dintre ei vor primi intr-o zi de “pauza de noroc”. Cei doi începe să joci cu tag-ul reciproc jucaus ca rola de credite.