Due Date

Raporteaza film nefunctional!

Peter Highman (Robert Downey, Jr.) este un arhitect de mare înşirate pe drum spre casă de la Atlanta la Los Angeles pentru a fi prezent la nasterea primul său copil cu sotia sa, Sarah (Michelle Monaghan). În scena de deschidere, îşi aminteşte el un vis despre a fi într-o pădure cu soţia sa, care este în muncă. El este în imposibilitatea de a ajunge la ei şi de a ajuta livra copil, dar un urs grizzly se încheie până ajutându-de mestecat, prin cordonul ombilical. Odată ajuns pe planul, Petru învaţă că Ethan Tremblay (Zach Galifianakis), care au avut chiar înainte de îmbarcare la aeroport, a fost un pasager într-un vehicul care bătea la uşa de pe Petru limuzina a fost în, este aşezată în spatele lui, în clasa întâi . După utilizarea neatenţie cuvintele “teroriste” şi “bomba”, Ethan devine Petru împuşcat de un inspector Air federal, cu un glonţ de cauciuc. Atât Petru, cât şi Ethan sunt forţate de pe avion înainte de decolare.
După ce a fost interogat de securitate, Peter descopera ca el a fost plasat pe lista Fly nr şi va trebui să găsească un alt mod de a ajunge la California. După realizarea că a lăsat portofelul său pe plan, fără tragere de inimă Petru este de acord să călătorească cu Ethan, un bumbling, actor enervant, dar bine sensul aspiră în speranţa de a face la Hollywood, la Los Angeles. Ethan este pe cale sa la Hollywood, cu câinele lui Sonny după înmormântarea tatălui său, şi se transportă cenuşa tatălui său la o cafea poate pentru durata călătoriei.
După oprirea în Birmingham, Alabama să cumpere marijuana, Petru şi Ethan dau seama că au doar 60 dolari în numerar între ele. Peter decide să aibă nevasta lui îl transfere bani. Deoarece el nu are nici un ID de legitimă pe el, Peter are soţia sa transfere banii în numele lui Ethan ultima asumat. După ce la Western Union, Ethan îşi dă seama că banii a fost trimis la numele de scena lui, în loc de numele său real, Ethan Chase, numele tipărit pe ID-ul lui Western angajat Uniunii (Danny McBride), refuză să accepte lovitura lui Ethan cap, ca dovadă de identitate şi refuză transferul. Frustrat, Peter ataca verbal om – o roată scaun, legat de veteran, care se încheie la atacat, el şi Ethan.
Dupa ce a petrecut noaptea la un popas, Peter decide cu privire la impulsul de moment, de a conduce vehicule off şi se lasă Ethan acolo în timp ce se spală în camera de odihnă, numai pentru a reveni câteva minute mai târziu, după lupta cu conştiinţa sa şi apropie de aruncare a lui Ethan tatălui cenuşă de pe un pasaj. Ethan se termină până de conducere în timp ce Petru devine ceva odihnă. După un timp de conducere, Ethan adoarme la volan şi blochează maşina. La un spital din Dallas, Peter, care are un braţ rupt şi trei coaste fisurate, este preluat de către prietenul său, Darryl (Jamie Foxx). Din nou, Peter decide să companie parte cu Ethan, dar Daryl-l convinge altfel. Oprindu-se la casa lui Darryl, Peter afla în cursul conversaţiei, care nouă luni înainte, Darryl şi Sarah au petrecut un weekend impreuna. Acest lucru duce la Ethan Darryl suspecta de a fi tatăl copilului nenăscut Sarah şi lui Petru. După câteva doar opt minute, în compania lui Ethan, Darryl-l aruncă din ţara sa de origine.
Darryl le permite să folosească Range Rover său şi, în timp ce de conducere, Ethan fumeaza cantităţi mari de marijuana, ca dozele Peter. De fum umple interiorul vehiculului, ametitoare Petru, făcându-l să halucinaţii şi Ethan vede ca ursul de la visul său. Cei doi se încheie până la accidental Statele Unite Mexicane-frontieră, în El Paso atunci când greşelile Ethan “Mexic” semn de trecere a frontierei pentru un post de “Texaco” de gaz. În ciuda afirmaţiilor lui Petru că el va ocupa de situaţia, Ethan fuge de la punctul de control de frontieră şi lasă lui Petru să fie arestat pentru posesie de marijuana. Poliţia Federală mexican ia Petru în custodie, dar Ethan el izbucneşte, furat un camion de frontieră de patrulare şi de mai multe accidente auto de autostradă în proces.
Duo opri de la Grand Canyon, în cazul în care Ethan spune la revedere de la tatăl său şi împrăştie cenuşa lui. Petru mărturiseşte că a încercat să plece Ethan înapoi la zona de odihnă şi îşi cere scuze. Ethan apoi decide să facă o mărturisire a propriei sale si dezvaluie ca el a fost de depozit pe portofelul lui Petru tot timpul, în scopul de a-l ajunge să călătorească cu el, aşa că nu ar trebui să facă acest lucru singur. Atacă Peter Ethan într-un acces de furie. Sarah solicită, în timpul atacului de a informa Petru că apa ei a rupt. Peter şi Ethan începe imediat pentru a accelera în California. De-a lungul drum, Ethan împuşcă accidental Petru, cu un pistol el găseşte în torpedo camion. Petru refuză să se oprească pentru asistenţă medicală şi în loc să insistă asupra faptului că vor continua pe spital din LA Ele se opresc în cele din urmă să bandajeze rana arma şi, cu Ethan sperii, Petru sugerează că acestea sunt
Ajungând la spital, mers pe jos în jurul valorii de doi încearcă să găsească camera lui Sarah. Petru intră din greşeală în cameră de o altă femeie gravidă, a se vedea de copil, şi credea cu adevărat că Darryl a fost tatăl copilului lui Sarah. Acestea să intre camera lui Sarah şi, în timp ce ea este în muncă, Petru trece de la pierderea de sânge. Petru şi fiica lui Sarah sănătos – indiscutabil copilului lui Peter – este văzut mai târziu, în grădiniţă. Ethan povesteşte lui Petru că el a asistat la naşterea lui Rosie prin tăierea cordonului ombilical, astfel aluzie la visul lui Petru. Cei doi merg pe drumuri separate, cu promisiunea că va chema Petru Ethan să păstreze prietenia lor intactă.
La sfârşitul filmului, Peter, Sarah, şi Rosie viziona un episod de doi ani şi jumătate bărbaţi, în care Ethan a aterizat un rol.