Dragonheart

Raporteaza film nefunctional!

În Anglia 984, Bowen cavaler (Dennis Quaid) mentori Saxon domn Einon (Lee Oakes) în idealurile cavalerismului în speranța că el va deveni un rege mai bun decât tatăl său tiranic. Atunci când regele este ucis în timp ce suprimarea o rebeliune, Einon se grăbește să pretindă coroana lui și este accidental rănit mortal de către fată de țăran Kara (Sandra Kovacicova). Mama lui Einon, regina Aislinn (Julie Christie), l-au luat în fața unui dragon care ea imploră pentru a salva viața lui. Dragonul înlocuiește cardiac deteriorat Einon cu o bucată de propriul său pe promisiunea că Einon va domni cu dreptate și virtute. Cu toate acestea, Einon curând devine la fel de tiranic ca tatăl său, înrobitoare de foști rebeli și forțându-le să reconstruiască un castel roman. Bowen consideră că inima dragonului a sucit Einon, și jură răzbunare pe toate dragoni.
Doisprezece ani mai târziu, Einon lui (David Thewlis) Castelul a fost reconstruit și Bowen a devenit un dragon-vânător. Fratele Gilbert (Pete Postlethwaite), un călugăr și poet aspirant, observă uciderea Bowen un dragon și urmează-l pentru a înregistra faptele sale. Bowen urmărește pe un alt dragon la peșteră, dar confruntarea se termină într-un impas. Dragon (vocea lui Sean Connery), afirmă că aceasta este ultima de acest gen, și, astfel, în cazul în care acesta Bowen ucide el va fi dintr-un loc de muncă. Doua formeaza un parteneriat pentru a înșela localnici cu dragon-au organizat omoruri. Bowen solicită Draco dragon, după constelația de stele. Fără știrea Bowen, Draco este balaurul care a împărtășit inima lui cu Einon, și prin aceasta conexiune orice durerea suferita de unul este resimțită și de cealaltă.
Între timp, Kara (Dina Meyer), caută să se răzbune pe Einon pentru uciderea tatălui ei și este închis. Einon o recunoaște drept responsabil pentru său aproape de moarte și încearcă să-i seduce unul. Aislinn, dezgustat de ceea ce fiul ei a devenit, ajuta-o să scape. Kara încearcă să adune pe sateni impotriva Einon, dar le oferă în schimb ei ca un sacrificiu pentru a Draco, care o duce la vizuina lui. Einon ajunge să-și recapete ei și lupte Bowen, declarând că niciodată nu a crezut în codul cavaler de onoare. DRACO intervine și fuge Einon. Solicită Kara Bowen pentru a ajuta la răsturnarea Einon, dar deziluzionat cavaler refuză.
Bowen și a lui Draco următoarea scenă dragon-uciderea merge prost și con lor este expus. Draco ia Bowen, Kara, și Gilbert la Avalon, în cazul în care acestea iau adăpost printre morminte ale Cavalerilor Mesei Rotunde. Draco dezvăluie legătura dintre el și Einon, precizând că speră ca da printul o bucata din inima lui s-ar schimba natura Einon lui și se reunesc curse omului și Dragon. Prin această acțiune Draco spera să câștige un loc în constelația omonimă său, care este un rai pentru dragoni care dovedesc valoarea lor. El se teme că eșecul lui va costat sufletul său, și este de acord pentru a ajuta la Kara și Gilbert împotriva Einon. După ce se confruntă cu o viziune a regelui Arthur (vocea lui John Gielgud), care îi amintește de cod cavaleresc său, Bowen este de acord pentru a ajuta la la fel de bine.
Cu Bowen si Draco de partea lor, sătenii sunt organizate într-o forță de luptă formidabilă. Aislinn prezintă Einon cu un grup de vânători de dragoni-, secret știind că uciderea Draco va provoca Einon să moară la fel de bine. Satenii sunt pe punctul de a victoriei împotriva cavaleriei Einon, atunci când lovește Gilbert Einon cu o săgeată. Draco simte durerea, de asemenea, cade din cer, și este capturat. Einon își dă seama că el este nemuritor eficient atâta timp cât rămâne în viață Draco, și determină să păstreze dragonul închiși. Aislinn încearcă să-l omoare Draco timpul nopții, dar crime Einon ei.
Rebelii invada castelul Einon lui, și îl imploră Draco Bowen să-l omoare, deoarece este singura modalitate de a pune capăt domniei lui Einon. Taxe Einon la Bowen cu un pumnal, dar fără tragere de inimă Bowen aruncă un topor în inima lui Draco expuse. Draco și Einon atât moară, și corpul lui Draco se disipa ca pe sufletul său devine o nouă stea din constelatia. Bowen și Kara du-te pentru a conduce regatul într-o eră a dreptății și a fraternității.