Dragonball: Evolution

Raporteaza film nefunctional!

Două mii de ani în urmă, Piccolo demonul (James Marsters), a venit pe Pământ, cu consecințe dezastruoase pentru Ōzaru Minion lui. Șapte mistici a creat Mafuba și a crezut că l-au sigilat departe pentru eternitate. Cu toate acestea, Piccolo rupe gratuit și cu Mai său discipol frumoasa (Eriko Tamura), începe să caute cele șapte Dragonballs (fiecare are stele numără între unul și șapte), omorând pe oricine în felul său.
De ziua lui 18, un tanar licean si arte martiale numit Goku (Justin Chatwin) este dat Dragonball 4-stele de bunicul său, [4] bunicul Gohan (Randall Duk Kim). Întorcându-se acasă de la o petrecere gazduita de strivire lui Chi-Chi (Jamie Chung), Goku găsește casa lui distrus, iar bunicul său aproape de moarte după încercarea Piccolo nu a reușit să obțină Dragonball.
Înainte de a muri, spune Gohan Goku să caute maestru al artelor marțiale Muten Roshi (Chow Yun-Fat), care deține un alt unul dintre Dragonballs. Pe drum, Goku intalneste Briefs Bulma (Emmy Rossum) ale capsulei Corporation, care a fost studiază Dragonball de 5 stele până când a fost furat de MAI. Goku oferă protecție Bulma său în schimbul pentru ajutorul ei în găsirea Roshi. Ele urmaresc cele din urmă, l jos în City Paozu. Sub aripa lui Roshi, Goku incepe formarea Ki său, știind că acestea trebuie să obțină toate Dragonballs înainte de eclipsa solara următoare, atunci când se va întoarce Ōzaru și să se alăture cu Piccolo.
În mijlocul grupului de căutare pentru Dragonball 6-stele, ei cad într-o capcană stabilit de bandit Yamcha deșert (Joon Park), dar Roshi Yamcha convinge să li se alăture. Impreuna, grupul lupta o ambuscadă de către Mai și de a lua cu succes următoarea Dragonball. Ca grupul continuă căutarea lor, ei se deplaseze la un templu unde Roshi consultă fostul său profesor Sifu Norris (Ernie Hudson) și începe pregătirea încântare Mafuba, astfel el poate resigilează Piccolo, în timp ce Goku trebuie să învețe cel mai puternic dintre tehnicile Ki-îndoire: Kamehameha.
În timpul nopții, Mai – deghizat ca Chi-Chi – fură echipei trei Dragonballs, adăugându-le pe cele pe care deja le are Piccolo. Cu Dragonballs succes unite, Piccolo începe să cheme Shen Long, dar este oprit de sosirea la timp a echipei lui Goku. În timpul bătăliei care a urmat, Piccolo dezvăluie Goku că el este Ōzaru, după ce a fost trimis pe Pamant ca un copil să-l distrugă când a venit de vârstă.
Ca eclipsa incepe, Goku se transformă într-Ōzaru în timp ce Roshi încearcă să folosească Mafuba, dar el nu are suficienta energie pentru a trăi înainte de a putea re-sigiliu Piccolo. Cuvintele mor Roshi lui Goku a restaura simțurile sale ca el este sufocat la moarte prin Ozaru, iar el se angajează într-o luptă Piccolo finală, aparent el a învins cu puterea de Kamehameha. Goku foloseste apoi Dragonballs de a convoca Shen Long, și de a solicita ca el a restabili Roshi la viață. În timp ce sărbători, își dau seama de Dragonballs au acum împrăștiate, și Bulma declară că acestea trebuie să caute bilele din nou. Înainte ca ei să capul afară, Goku se intalneste cu Chi-Chi, pentru a cunoaște mai bine pe ea, și ei încep un meci sparring pentru a vedea care dintre ele este mai puternică.
Într-o scenă post-credite, Piccolo este viu și de a fi îngrijiți de o femeie bătrână.