Dragon Hunters

Raporteaza film nefunctional!

Domnul Arnold vrea să găsească cavaleri pentru a distruge Gobbler Mondial, un dragon puternic trezeşte pe care fiecare 20 de ani, care provoacă o mare distrugere în această lume futuristă, medievală a maselor de teren plutitoare, vreodată terorizati de o amenintare foarte variate de monstri cunoscute colectiv ca dragoons. Grandniece lui, Zoe, este un copil pasionat cu cavaleri basm, în special de argint Knight gotice, şi auzind suferinţă unchiul ei, fuge castelul în căutarea unui cavaler.
În cele din urmă Zoe este atacat de o pereche de Jimbob dragoni, şi Lian-Chu, o rătăcire Dragon Hunter, salvează ei, Zoe duce să cred că Lian-Chu este un cavaler. Gwizdo, Lian-Chu, prieten din copilărie al lui numai, convinge Lian-Chu trebuie să pretind că atunci când aud că unchiul cavaler lui Zoe este bogat, Malthus care să le permită să îndeplinească visul lor de a deţine o fermă într-o zi. Ei au decis să meargă la castel, după care orb Domnul APROBĂ Lian-Chu, oferta lui ca un cavaler, şi indispensabili pe Gobbler mondial la (Acest “Lumea Gobbler”, este luat direct din nordică mitologic Jörmungandr Fiind, Şarpele Mondial). Sarcina lor este de a opri “Gobbler World” de a distruge planeta. Lian-Chu, Gwizdo, mica lor iepure caine Hector, şi (mai scăpa şi de gura-mare), Zoe, a pornit la sfârşitul lumii să-l oprească. Ei au găsit că “Lumea Gobbler” este un dracolich, un strigoi scheletice dragon Gold Dragon. Lian-Chu luptă cu balaurul şi ascunde când ştie ET este nici un meci. Dragon, la rândul său încearcă să mănânce Gwizdo, Zoe, şi Hector. Doar atunci când balaurul este pe cale de a mânca prieteni istorice, Lian-Chu l-a face flashback din copilarie a promis să omoare balaurul. Lian-Chu treziri istorice şi de istorie curajos aruncă două ace de tricotat de mână doar vulnerabil al dragonului, ochii. Dragon moare şi un flash orbitor în lume este transformat într-o lume de iepuraşi verzi şi plutitoare.
La sfârşitul anului, au vindeca Domnul, care a devenit amar faţă de ei. Zoe lasa unchiul ei oribil să trăiască cu eroii ei. Zoe ia o parte din banii unchiul ei şi ea dă-le bani pentru a Gwizdo şi Lian-Chu, astfel încât acestea să poate deţine ferma.