Drag Me to Hell

Raporteaza film nefunctional!

În 1969, în Pasadena, California, un cuplu solicită ajutorul de mediu Shaun San Dena (Flor de Maria Chahua), deoarece fiul lor (Shiloh Selassie) susţine că pentru a vedea şi auzi monstri. San Dena ajuta familia prin efectuarea o şedinţă, dar acestea sunt atacate de o forta nevazuta, care trage pe băiat în Iad.
În 2009, în Los Angeles, California, banca de împrumut ofiţer Christine Brown (Alison Lohman), speră să fie promovat la asistent manager peste ei de co-lucrător Stu Rubin (Reggie Lee). Seful ei, Jim Jacks (David Paymer), sfatuieste-o să demonstreze că ea poate lua decizii dure pentru a obţine o promovare. Christine este vizitat de o femeie în vârstă, Sylvia Ganush (Lorna Raver), care solicită o prelungire cu privire la plata creditelor ipotecare ei. Christine decide să refuze Ganush o prelungire a se dovedi la şeful ei. Ganush imploră să nu Christine să reintre în posesia casa ei, dar Christine refuză şi solicită de securitate pentru a ţine departe Ganush. Jim complimente Christine privind modul în care ea a gestionat situaţia.
În garaj banca, Ganush atacă Christine in masina ei, un buton de rips de pe haina lui Christine şi îl foloseşte pentru a pune un blestem pe ea. Mai tarziu, Christine şi prietenul ei Clay Dalton (Justin Long), să îndeplinească ghicitoare Rham Jas (Dileep Rao), care spune Christine că ea este bântuit de un spirit. La casa ei, Christine este atacat de spirit si are cosmaruri despre Ganush. La locul de muncă a doua zi, Christine se fixează la Stu şi are o nosebleed proiectil care absoarbe seful ei în sânge. Christine, apoi se duce să vorbească cu Ganush la domiciliu nepoata ei, doar pentru a afla că ea a murit în noaptea precedentă şi un serviciu memorial este loc. Christine se întoarce la Rham Jas, care explică faptul că ea este bântuit de un demon puternic, denumit Lamia (a nu se confunda cu greco-copilul mananca daemon), care se va chinui sa pentru trei zile înainte de a lua-o în Iad. El sugerează un sacrificiu pentru a potoli setea demon. A doua zi, revine Lamia şi thrashes Christine în dormitorul ei. Disperata de a opri atacurile, Christine sacrifica pisica ei pentru animale de companie. La o petrecere cu lut şi părinţii săi, ea este din nou chinuit de Lamia, care sperie Daltoni.
Christine revine la Rham Iacov pentru ajutor suplimentar. El spune că Shaun San Dena va risca viaţa pentru a opri demon pentru o taxă de 10.000 de dolari. Alte atacuri supranaturale pe Christine duce Zgura să plătească taxa. San Dena pregăteşte o şedinţă de a capta spiritul Lamia într-o capră şi-l omoare pentru a învinge spiritul. San Dena permite Lamia să locuiască corpul ei. Rham Jas încearcă să-l convingă să nu se fure sufletul lui Christine, dar ea refuză şi promite să nu mă opresc până Christine moare. Christine plasează apoi mâna San Dena pe capră, provocând spiritul să pătrundă în corpul său. Asistent San Dena lui, Milos, încearcă să-l omoare pe capră, ci este muscat de capră şi, la rândul său devine posedat, ataca membrii şedinţe spiritiste. San Dena alungă Lamia de şedinţe spiritiste, dar moare în proces. Rham JAS sigiliilor butonul blestemat într-un plic şi apoi îi spune că singura modalitate de a scapa de blestem este de a oferi elementul blestemat la cineva ca un cadou, care trece astfel blestemul pe acea persoană.
După ce a fost condusă acasă de Zgura, Christine încearcă să găsească un destinatar pentru blestem. Ea decide să dea plicul la Stu, în răzbunare pentru sa furat munca ei şi prezentându-l ca a lui, dar se razgandeste. Cu orientare de la Rham Jas, Christine află că ea poate da Ganush, chiar dacă ea este moartă. Christine conduce la cimitirul unde este înmormântat şi sapă la mormântul ei. Într-o ploaie torenţială torenţial, Christine blochează plic în gura lui Ganush.
A doua zi, Christine se duce la intalnirea Zgura de la Los Angeles Union Station, de unde au de gând să plece pentru un week-end în Santa Barbara. Clay, intenţionează să propună, dezvăluie Christine că a găsit plicul care conţine butonul blestemat în maşina lui. Christine, apoi îşi dă seama că amestecat-o cu un alt plic, care a dat de Zgura, atunci când ea a cazut accidental. Îngrozit, susţine Christine departe pe piesele care se încadrează. Ca butoaie de tren spre ea, cu mâinile de foc a izbucnit de la sol în cadrul piese. Zgura pot viziona doar în groază cum Christine este tras în jos în abisul de foc de iad. Filmul se încheie cu o Zgura îngrozit care deţine butonul blestemat lui Christine.

2 Responses to “Drag Me to Hell”

  1. sanziana
    16 septembrie 2012 at 21:14 #

    e superrr filmul…am stat cu inima la gura si am simtit fiori in tot corp dar mi-a placut fte mult

  2. Cristi
    23 octombrie 2012 at 22:53 #

    Super filmul, merita vazut.