Dracula

Raporteaza film nefunctional!

Amplasat în 1913 Whitby, Anglia, Contele Dracula (Frank Langella) sosește din Transilvania prin intermediul nava Demeter o noapte furtunoasă. Un bolnăvicios Mina Van Helsing (Jan Francis), care se află în vizită la prietena ei Lucy Seward (Kate Nelligan), descopera trupul lui Dracula după ce nava sa a eșua. Dupa ce lauda ei ca sa “Mântuitor”, contele vizitează Mina și prietenii ei de la casa lui tatălui lui Lucy, Dr. Jack Seward (Donald Pleasence), a cărui clifftop conac, de asemenea, servește ca azil locală. La cină, el se dovedește a fi un oaspete fermecător și lasă o impresie puternică pe gazde, mai ales Lucy. Mai puțin încântat de acest număr frumos român este Jonathan Harker (Trevor Eve), logodnicul lui Lucy.
Mai târziu în acea noapte, în timp ce Lucy și Jonathan au un rendez-vous secret, Dracula dezvăluie adevărata lui natură ca el coboară pe Mina sa bea sângele ei. În dimineața următoare, Lucy găsește Mina treaz în pat luptă pentru respirație. Neputincios, ea priveste mor ei prieten, doar pentru a găsi răni pe gâtul ei. Lucy se învinovățește pentru moartea lui Mina, așa cum ea a lăsat-o în pace.
La o pierdere pentru cauza de moarte, Dr. Seward solicită pentru tatăl lui Mina, profesorul Abraham Van Helsing (Laurence Olivier). Van Helsing suspecți ceea ce s-ar fi ucis fiica sa: un vampir. Mai mult decât atât, el începe să vă faceți griji cu privire la ceea ce soarta fiicei sale aparent mort ar putea avea acum, deoarece întâlnirea ei cu creatura. Seward si Van Helsing investiga suspiciunile lor și de a descoperi un tunel improvizat în sicriul lui Mina (recuperată de mână), care conduce la minele locale. Este acolo cu care se confruntă forma îngrozitoare a unui Mina strigoi, și este de până la un Van Helsing înnebunită de durere a distruge ceea ce a rămas din propria fiică.
Lucy între timp a fost chemat la Carfax Abbey, casa noua lui Dracula, și, în curând ea se arată a fi în dragoste cu acest prinț străin și în mod deschis se oferă să-l ca mireasa lui. După o ireal “Nunta de noapte” secvență (care utilizează lasere și împușcați de către celebrul designer de titlu James Bond secvență, Maurice Binder), Lucy, la fel ca Mina înaintea ei, este acum infectat cu sangele lui Dracula. Cu toate acestea, cei doi medici reușesc să îi lasă lui Lucy o transfuzie de sange pentru a ajuta la prevenirea vampirismul ei, dar nimic nu poate opri inevitabilul acum.
Acum, ajutat de Jonathan, medicii vârstnici dau seama că singura cale de a învinge Dracula (și salva Lucy) este de a distruge-l. Ei au reușit să localizeze sicriul său în cadrul motive de Carfax Abbey, dar vampir este de așteptare pentru ei (în ciuda faptului că Dracula vară este încă un adversar foarte puternic pentru dușmanii săi). Dracula scapă încercarea lor de slab sa-l omoare și izbucnește în materie de azil pentru a elibera captiv Lucy. În timp ce există el crimele lui o singură dată de sclavi, Milo Renfield (Tony Haygarth) pentru avertizarea ceilalți despre el. Dracula acum intenționează pentru el și Lucy să se întoarcă în Transilvania împreună.
Intr-o cursa contra timp, Harker și Van Helsing a gestiona doar pentru a obține de la bordul unei nave care transportă marfă vampir legat de România. Sub punte, Harker și Van Helsing găsi sicriul contelui, la deschiderea l vor vedea pe Lucy de dormit alături de noul ei “soț”, Dracula. Din nou, ei încearcă să-l distrugă, dar contele trezește și o dată mai multe lupte cu asasinii lui. În lupta, Van Helsing este rănit mortal de către Dracula ca el este tras în țeapă de miza destinat vampir. Ca Numar înfuriat se transformă acum atenția spre Harker, medicul foloseste puterea lui de moarte rămasă pentru a arunca un cârlig (atașat la un frânghie, de la fraudarea navei) în spatele lui Dracula. Harker confiscă singura lui sansa și trolii corpul contelui sus prin cală și în lumina soarelui de mai sus. Dracula suferă apoi o moarte lentă și dureroasă ca razele solare arde trupul în cenușă.
Lucy, acum se pare că se încă o dată, pentru a ajunge Harker tandrețe, dar Harker, încă senzație de trădat, se întoarce cu răceală ca el se uita la Helsing Van mort. El se află la acel moment că ea se uită în sus pentru a vedea cap lui Dracula zboară departe în vânt, în cazul în care ea zambeste enigmatic.