Dracula Dead and Loving It

Raporteaza film nefunctional!

An este 1893: Thomas Renfield solicitantului (Petru MacNicol) calatoreste tot drumul de la Londra la “Castelul lui Dracula” în Transilvania pentru a finaliza achiziția Contelui Dracula de Carfax Abbey în Anglia. Așa cum soarele apune, iar șoferul Stagecoach refuză să-l ia mai departe, Renfield continua pe jos, în ciuda sătenii (inclusiv Chuck McCann și Bancroft Anne în camee), care pledează cu el să se întoarcă.
Renfield ajunge în condiții de siguranță și îndeplinește Contele Dracula (Leslie Nielsen), un om fermecător, ci, mai degrabă ciudat, care este, desigur, un vampir. El aruncă apoi o vraja hipnotica pe Renfield sugestibile, făcându-l sclavul lui. Dracula și Renfield lanseze în curând pentru Anglia. În timpul călătoriei, Dracula Dines asupra echipajului navei. Atunci când nava ajunge și Renfield (de data aceasta nebun nebun în stilul Dwight Frye) este descoperit singur pe nava, el se limitează la un azil de nebuni.
Între timp, Dracula vizitează o casă de operă, în cazul în care el ni se prezintă la vecinii sai noi: Doctor Seward (Korman), asistent Seward lui Jonathan Harker (Weber), Mina Seward fiica nubil (Amy Yasbeck), și Ward Seward, Lucy la fel de nubil (Lysette Anthony). Flirteaza cu Dracula Lucy și, mai târziu, în acea noapte, intră în dormitorul ei și se hrănește cu sângele ei.
În ziua următoare, descoperă Mina Lucy încă în pat târziu în dimineața, cautati palid ciudat. Seward, nedumerit de mărcile puncție impare de pe gâtul ei, solicită într-un expert in bolile obscure, Dr. Abraham Van Helsing (Mel Brooks). Van Helsing informează sceptic dr. Seward că Lucy a fost atacat de un vampir. După o oarecare ezitare, Seward si Harker permite usturoi să fie plasate în dormitorul lui Lucy pentru a respinge vampir. Dracula folosește de control al minții pentru a face Lucy plece camera ei, si ucide-o în grădină.
Van Helsing se întâlnește Dracula și începe să-l suspecteze de a fi vampir locale. Lucy, acum un vampir ea, se ridica de la cripta ei, se scurge sângele din garda ei, și încearcă să atace Harker. Van Helsing se repede, în doar în timp și urmăriri-o înapoi la sicriul ei cu un crucifix. Jonathan conduce un țăruș în inimă lui Lucy, permițându-i să în repaus ultimul în pace.
Urmatoarea victima lui Dracula este Mina, dar el are planuri mari pentru ea, el vrea ca ea să fie mireasa lui strigoi de-a lungul veșniciei. El a spiritelor departe de a Carfax Abbey, în cazul în care acestea dans, iar el suge sângele ei. În dimineața următoare, ea este neobisnuit de zburdalnic, și încearcă să-i seducă Jonathan pudicul. Van Helsing devine suspicios la acest comportament ciudat. Observand o eșarfă în jurul gâtului lui Mina, el indeparteaza, dezvăluind două mărci puncție.
Van Helsing pune la cale un plan pentru a dezvălui identitatea secretă Contelui Dracula. El invită la o minge Numar, și plasează o oglindă uriașă, acoperită cu o perdea, pe unul din pereți. Cortina peste oglinda este scăzut, iar oaspeții sunt uimit sa vezi ca Dracula nu are nici o reflecție. Dracula apucă Mina și scapă pe fereastră.
Van Helsing deduce că Renfield este sclavul lui Dracula, și, astfel, ar putea ști unde își ține sicriul lui. El îl lasă afară din celula sa, și cei trei oameni în secret să-l urmeze bârlogul lui Dracula. Odată descoperit, contele se blochează într-o cameră pentru a termina Mina face mireasa lui. Urmăritorii lui spargă ușa, și ei luptă. Van Helsing, observand lumina soarelui strecurându-se în cameră, începe deschiderea blind-urile. Ca corpul său începe să se ardă, Dracula se transformă într-o bâtă să fugă, dar este ucis de neatenție Renfield stupid deschiderea unui panou de acoperiș.
În cele din urmă învins cu Dracula, Renfield cade în disperare, cu nici un maestru pentru a servi. Ei spune el “Sunteți liber, acum”, și crede: “Da, eu sunt liber”. Dar când Dr. Seward cere Renfield să vină, imbecilule urmează cu “Da Maestru”. Van Helsing se pulberi off, se deschide sicriul lui Dracula și strigă ceva în moldovenesc și să se asigure că el are ultimul cuvânt între el și numărătoarea.