Dostana

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Sameer Kapoor (Abishek Bachan), o asistentă medicală, şi Kunal Chopra (John Abraham), un fotograf, scapam de fiecare în celălalt în timp ce caută pentru un apartament de inchiriat. Ele se încadrează în dragoste cu acelaşi apartament, cu toate acestea, proprietarul refuză să-l subînchirieze la ei ca la nepoata ei, Neha Melwani (Priyanka Chopra), va rămâne în apartament numai. Atunci când un soldat american menţionează cât de mult şi Sameer Kunal-l amintesc de relatia lui cu partenerul de viata lui, Sameer încearcă să convingă Kunal să pretindă a fi iubitori, astfel încât acestea să poată trăi în apartament. Kunal iniţial refuză, dar este de acord din disperare. Lucrările lor şi a planului se muta inch Neha, Kunal, şi Sameer petrece timp împreună şi să devină buni prieteni.
Într-o zi, seful lui Neha, Murli “M” (Boman Irani), a anunţat că el este demisionar de locuri de muncă sa ca editor al revistei Verve şi va decide cine ar trebui să ia poziţia lui. Pentru a impresiona Editor ei şi a obţine locuri de muncă, invită Neha M pentru a lua cina la casa ei, spunându-i că-l va introduce la prietenii ei gay. Seara se dovedeşte a fi comedie. Cu toate acestea, mama lui Sameer afla că fiul ei ar putea fi gay şi nu este mulţumit. A doua zi, la biroul lui Neha, M anunţă că Abhimanyu Singh (Bobby Deol), va fi noul editor. Neha, tristă, se întoarce acasă în cazul în care ea este consolat de către mama lui Sameer. Kunal şi Sameer ajuta apoi Neha cu ea pe un proiect de redesign, dat ei de Abhimanyu.
În timp ce Kunal este în afara pentru cateva zile, ia Sameer Neha la o plimbare romantica. Mai târziu, el încearcă să spună Neha despre sistemul lor şi să recunoaştem că el o iubeşte, dar aude Kunal şi opreşte-l. În timp ce încerca să dau seama ce să fac, Kunal sugerează că Sameer întâlnesc cu el şi că Neha noapte la un bar de dans locale. În schimb, ia Kunal Neha la o cină romantică şi film. In dimineata urmatoare, Sameer este furios cu Kunal.
Abhimanyu şi Neha intalniri de pornire, şi Sameer şi Kunal decide să colaboreze până la saboteze relatia. În ciuda eforturilor lor, Abhimanyu şi se încadrează în cele din urmă Neha în dragoste. Sameer şi Kunal reorienteze eforturile lor în sperie fiul lui Abhi, Veer, despre mama lui vitregă viitor, Neha.
Neha descoperă că Abhi intenţionează să propună ei în timpul unui joc de baschet. Ea pleacă şi solicită Kunal şi Sameer ceea ce ar trebui să facă. Kunal şi Sameer sunt şocaţi şi dezvăluie că nu sunt gay şi sunt în dragoste cu ea. Între timp, Veer spune Abhi de temerile sale şi începe să plângă, cerând tatăl său să nu se căsătorească Neha. În timpul jocului, Abhi îmbrăţişări Neha şi se încheie relaţia, citând disconfort lui Veer. Neha lacrimi în ochi se dovedeşte Kunal şi Sameer de la apartament şi a demisionat de la Verve.
Câteva luni mai târziu, Kunal şi Sameer merge în instanţă pentru a colecta permiselor rezidente şi dau seama că le e dor Neha. Ei au găsit-o la o prezentare de moda si incearca sa-mi cer scuze, dar ea refuză să le vadă. Abhi arată în sus, şi Kunal solicită atunci când nunta lor este. Neha îi spune că s-au despartit pentru ca Veer nu a fost confortabil cu ea. Kunal şi Sameer recunosc apoi adevărul despre manipulările lor, enervant şi Abhi Neha.
Kunal şi Sameer ajunge pe scenă şi ceară iertare pentru Neha, cu mulţimea ei pe egging şi cerându-le pentru a obţine pe genunchi şi să dea pupici care zboară către Neha. Apoi li se cere să-i sărute reciproc, şi băieţii refuză să facă acest lucru. Neha Abhi şi încep să se întoarcă. În ultimul moment, Kunal forţa pupici Sameer. Abhi este uimit şi Neha spune că băieţii au fost într-adevăr cei mai buni prieteni ei, aşa cum el nu ar fi făcut acest lucru pentru ei. Neha duce la ei şi fac în sus.
Kunal şi Sameer propune să Abhi pentru Neha. El este de acord, şi Neha şi Abhi se căsătorească. Două luni mai târziu, Neha, Kunal, şi Sameer stau pe balconul apartamentului, bucurându-se. Neha le întreabă dacă s-au simţit nimic în timpul şaradă lor de a pretinde de a fi gay. Kunal şi Sameer sa defensivă şi Neha lasă spunând că “subiectul Ne pare rau, sensibil.” Sam şi Kunal, acum singur, amintiţi-vă sărut.