Donnie Brasco

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Începând din 1978, agentul FBI Joseph D. Pistone este desemnat sa se infiltreze New York-Bonanno familie pe bază de crimă. Apelarea se Donnie Brasco şi prezintă ca o bijuterie hoţ expert de la Vero Beach, Florida, el se împrieteneşte cu Benjamin “Lefty” Ruggiero, un nivel scăzut hit mob om a cărui viaţă personală este în zdrenţe, şi Dominick “Sonny Black” Napolitano, căpitanul de echipajul lui Lefty.
Lefty nu poate părea suficient pentru a face bani, fiul său este un dependent de droguri şi el este continuu trecut pentru promovarea într-o poziţie mai înaltă în cadrul familiei crimei. El aminteşte continuu Brasco de deziluzie sale despre tot ce a petrecut 30 de ani ca un wiseguy (şi omorând 26 de persoane), cu putin pentru a arăta pentru ea.
În Donnie, cel puţin, Lefty vede o protejatul tânăr care ar putea fi capabil de a reuşi în cazul în care acesta nu a reuşit. El ia sub aripa lui Donnie. Donnie devine repede acceptată de către ceilalţi membri ai familiei, ca un “asociat” (cel mai mic rang Mafia descrie persoanele care au legături cu Mafia penale, dar nu sunt membri efective) şi este mai aproape oficial inaugurat în mulţime ca un om “made. ”
Pistone mai joaca rolul unui gangster, mai mult, el se află, de fapt devine Donnie Brasco în timpul sale rare off-duty de ore. Absenţelor sale lungi şi de schimbările de personalitate conduce o pană între Pistone şi soţia sa şi cei trei copii. Între timp, cea mai mică greşeală în interpretarea lui ca un mafiot ar putea duce la moarte pentru el şi familia lui.
În plus, Pistone a ajuns să considere Lefty ca un prieten apropiat şi de încredere. El ştie că atunci când a doua zi în cele din urmă vine ca FBI arestările asociaţii săi mafioţi, el va fi încheiat viaţa lui Lefty la fel de sigur ca şi cum el însuşi l-au ucis.