Dirty Dancing

Raporteaza film nefunctional!

În vara anului 1963, de 17 ani, New Yorker, Frances “Baby” Houseman (Grey) este in vacanta cu familia ei la afluent lui Kellerman, [5], o staţiune din Munţii Catskill. Copilul este de planificare pentru a participa la Mount Holyoke College de a studia economia ţărilor subdezvoltate şi apoi introduceţi Corpul Păcii. Ea a fost numit după Frances Perkins, prima femeie din Cabinetul SUA. Tatal ei, Dr. Jake Houseman (Orbach), este medicul personal al lui Max Kellerman (Jack Weston), proprietarul statiunii.
Copii dezvoltă o pasiune pentru dans staţiunii instructor de Johnny Castle (Patrick Swayze), lider al personalului de divertisment clasei muncitoare. Când ea, în timp ce transporta un pepene verde, este invitat la una din secretul lor, după ore de părţi, ea observă “Dirty Dancing”, pentru prima dată. Ea este intrigat de dans sexy, şi primeşte o lecţie scurtă, ad-hoc de la Johnny. Mai târziu, copii descopera ca partener de dans al lui Johnny Penny Johnson (Rhodos), este insarcinata cu Robbie Gould (Max Cantor), chelnerul afemeiat, care datează (şi înşeală), Pat sora lui Lisa. Copilul învaţă că Robbie intenţionează să facă nimic despre sarcina (cum spune el, “unii numărul de oameni, unii oameni nu o fac.”). Deci, pentru copii asigură banii de la tatăl ei să plătească pentru avort ilegal lui Penny. Jake este de acord să dea bani pentru copii, în ciuda secretului her cu privire la ceea ce va fi folosit, pentru ca, de Jake a fost considerat întotdeauna încredere în ea. În eforturile sale de a ajuta, de asemenea, Pat devine dansatoare Penny substitut pentru o performanţă importantă la Sheldrake, o statiune din apropiere, unde Johnny şi Penny efectua anual. Arată viitoare cere Johnny de a instrui copii să înveţe de rutină.
Pe masura ce copilul devine elev lui Johnny, în dans, flare temperament şi o poveste de dragoste începe să se dezvolte în proces. Performanţele lor la Sheldrake merge destul de bine, deşi ea este prea nervos pentru a realiza de ridicare de dans a lui culminant. Când se vor întoarce a lui Kellerman, ei învaţă că lui Penny Backstreet avortul a fost partida, lăsând-o în dureri de nedescris. Baby aduce tatăl ei pentru a ajuta, dar interpretarea greşită un răspuns la o întrebare, el crede că sarcina a fost cauzată de Johnny, şi Jake interzice, prin urmare, pentru copii de a avea nimic de a face cu Johnny sau prietenii săi. Jake este furios la copil pentru că a minţit şi să-l trăda încrederea lui. Copil, cu toate acestea, el sfideaza şi se furişează pentru a vizita Johnny, în camera lui în aceeaşi noapte, în cazul în care au desăvârşit lor de dragoste înfloreşte cu un dans intim.
O scena iconic de la final de dans
Lui Johnny şi a relaţiei copilului este în cele din urmă a arătat, după Johnny este acuzat de furtul unui portofel de la unul dintre oaspeţii de resort şi nu este în măsură să furnizeze un alibi verificabil. Pentru a salva Johnny de a fi concediat, Copii mărturiseşte că Johnny nu ar fi fost responsabil, aşa cum ea a fost cu el în cabina lui în acea noapte. Johnny este în cele din urmă eliminat din taxa de furt, ci pentru că Pat dezvaluit accidental cheltuielile ei de noapte, cu Johnny, în prezenţa lui Max, el încă este concediat pentru a avea o aventură cu un oaspete, care a fost o încălcare a politicii privind personalul hotelului. Cu toate acestea, actul de altruist Copii lui Johnny de a inspira seama că [8] “există oameni care doresc să stea pentru alte persoane indiferent de ceea ce le costă.”
La spectacolul talentul finală a sezonului, Jake da Robbie o scrisoare de recomandare pentru Medical School. Robbie mărturiseşte apoi de bună voie pentru a obţine Penny gravidă şi apoi insultele ei în proces, prin urmare, conduce pe Jake la smulge furios scrisoarea din spate. De asemenea, spre surprinderea tuturor după ce a fost concediat, Johnny se întoarce în staţiune pentru a efectua dans finală a sezonului, cu copii. Criticând Housemans pentru alegerea lor a scaunului pentru copii, la masă, Johnny declară linia de-acum celebru, “Nimeni nu pune copilul într-un colţ”, aşa cum el o trage în sus de la masa lor. El o duce pe scena, a întrerupe spectacol, care este deja în curs de desfăşurare. După Johnny face un discurs scurt despre modul în care “Frances” a făcut din el un om mai bun, el şi Pat uimi publicul cu un spectacol de dans uimitoare la piesa “(am avut) timp de viata mea”, care se încheie cu Pat face lift cu succes pentru prima dată. Acest lucru conduce pe Jake la cer scuze pentru Johnny şi recunoaşte că a greşit despre Johnny ramane insarcinata Penny. Filmul se încheie ca secventa de dans continuă şi camera este transformat într-un club de noapte in care toata lumea (de personal şi vizitatori), dansuri împreună.