Die Hard

Raporteaza film nefunctional!

În ajunul Crăciunului, New York, detectivul de politie John McClane (Bruce Willis) ajunge în Los Angeles pentru a încerca să se împace cu soţia sa înstrăinat, Holly. Limo şofer Argyle (De’voreaux alb), conduce McClane la Nakatomi Plaza, în cazul în care Holly este partidul participa la compania ei de Craciun. În timp ce modificările McClane haine într-o altă cameră, partidul este intrerupta de sosirea lui Hans Gruber (Alan Rickman) şi un grup de terorişti cea mai mare parte germani, inclusiv Karl (Alexander Godunov) şi calculatorul Theo expert (Clarence Gilyard). Grupul prinde turn şi asigură cei din interiorul ca ostatici, cu excepţia McClane, care reuşeşte să scape.
Simplu Gruber din Nakatomi executiv Iosif Takagi susţinând că intenţionează să-i înveţe o lecţie Nakatomi Corporation pentru lăcomia sa. Departe de ostatici, interogheaza Gruber Takagi pentru codul de la computer pentru a accesa Nakatomi bolta clădirii. Gruber admite că acestea sunt cu terorismul, ca o momeală în timp ce încerca să fure 640 milioane dolari în obligaţiuni la purtător de bolta. Takagi refuză să coopereze şi este executat de către Hans ca McClane secret observă. McClane reuşeşte să omoare pe fratele lui Karl Tony, ţinând arma. Ca Hans trimite oamenii săi să-l caute, McClane foloseste de radio al lui Tony de a apela la un avertisment la o LAPD sceptic, care sergentul Al Powell trimite (Reginald VelJohnson) pentru a investiga. McClane ucide doi dintre terorişti, şi scapă cu o geanta cu C-4 explozibili şi a detonatoarelor. Powell, găsirea nimic ciudat despre clădire, încearcă să plece, dar McClane scade cadavrul lui Marco pe masina lui Powell, alertare LAPD care înconjoară clădirea.
O echipa SWAT atacuri de construcţie, dar sunt rapid respins. Holly coleg Harry Ellis, încearcă să medieze între Hans şi McClane pentru întoarcerea de detonatoare. McClane refuză să se întoarcă le provoacă Gruber, pentru a executa Ellis. În timp ce inspectarea explozivi ataşate la acoperiş, Gruber se confruntă cu McClane, dar acestea sunt întrerupte de unele dintre asociatii lui Gruber, si McClane este nevoit să fugă fără detonatoare.
Agenţii FBI şi ajunge să ia comanda de situaţie, prin care se dispune de putere al clădirii să fie oprit. Pierderea de putere dezactivează blocare bolta finală, aşa cum au anticipat Gruber, care le permite să acceseze de obligaţiuni. Gruber, care cere un elicopter ajunge pe acoperiş pentru transport-lui intenţia este de a detona explozivii pe acoperiş pentru a ucide pe ostatici şi să false moartea de oamenii lui şi el însuşi. Karl găseşte McClane şi lupta doi. Între timp, Gruber vede un raport de ştiri de către Richard Thornburg, care dispune de copii McClane, cauzând Gruber să realizeze că McClane este soţul lui Holly. Teroriştii obligarea ostatici la acoperiş, dar ia Gruber Holly cu el să o folosească împotriva McClane. McClane ucide aparent Karl şi conduce la acoperiş. El îl ucide pe terorist şi trimite înapoi jos înainte de ostatici detonează explozibili, distrugerea elicopter FBI.
Un terorist merge la garaj pentru a prelua vehiculul lor de evadare, dar este bătut de către inconştient Argyle, care a fost prins în garaj, în timpul asediului. McClane se confruntă Gruber şi terorist său rămas, care deţine Holly ostatici. McClane renunţă la arma lui maşină şi atunci când teroriştii garda jos lor de a extrage un pistol pe care el a lipit pe spate si impusca teroristi, ranind Gruber şi uciderea de altă parte. Gruber cade de-o fereastră şi a scăzut la moartea sa.
McClane şi Holly sunt escortate de clădire şi Powell întâlni în persoană. Karl iese din clădire deghizat ca un ostatic şi încercările de a trage McClane, dar el este împuşcat mortal de Powell. Argyle blochează prin usa de garaj de parcare în limuzina şi McClane şi Holly sunt conduse afara.