Dhoom

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Povestea începe în oraşul Mumbai, unde o banda de motociclisti începe de rupere în bănci şi alte locuri publice şi dispare de pe autostrada de Vest Express.
ACP Jai Dixit (Abhishek Bachchan), un politist nu-prostii, este numit în interiorul carcasei. El este casatorit cu Sweety (Rimi Sen). Jai solicită ajutorul de un hoţ pe nume Ali (Uday Chopra) şi pune la cale o capcană pentru a prinde banda, dar nu reuşeşte. Kabir (John Abraham), liderul bandei, în cele din urmă ironizeaza Dixit prin a spune că el nu putea sa-l prinde, chiar dacă el ar fi fost chiar în faţa lui. El este dovedit a fi corectă şi eşecul Dixit aparent duce la pauză-up a parteneriatului său cu Ali.
Kabir atrage apoi Ali în banda sa de a lua loc de Rohit, membru al bandei, care a fost ucis de Jai. Ali se încadrează în dragoste cu Sheena (Esha Deol), un alt membru al bandei.Banda mai târziu merge la Goa pentru a efectua un jaf ultima mare înainte de a deveni desfiinţată pentru totdeauna. Kabir stabileşte acum cu ochii pe cel mai mare cazinou din toată India. Kabir şi gaşca lui prada rapid cazinou în ajunul Anului Nou, dar în curând îşi dau seama că Jai le-a dus chiar într-o capcană. Ali a fost de lucru pentru Jai tot timpul şi rezultă o lupta.
Kabir reuşeşte să scape din Jai, şi se duce înapoi la camion banda, unde Ali a legat Sheena. Kabir apoi vicios bate pentru trădarea lui Ali, Ali, dar este salvat de sosirea la timp a Jai la scena.Gasca minus fuge Sheena, în timp ce Jai si Ali da Chase. Toţi membrii bandei sans Kabir sunt ucişi de către Jai si Ali. Kabir încearcă să scape de pe motocicleta sa. El este apoi încolţit de Jai si Ali cu unde sa te duci. Deci, Kabir decide să se sinucidă, mai degrabă decât să-l aresteze Jai, si plimbari cu bicicleta sau pe marginea unei stânci şi în apă.Filmul se încheie cu Jai si Ali ciorovăială ca de obicei. Acesta este aluzie la sfârşitul Sheena că va fi arestat.