Dhoom 2

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu domnul A (Hrithik Roshan) cerul-scufundări şi de aterizare pe un tren care se transportă Reginei. El fură coroana ei prin deghizarea sa ca Regina şi scapă. Nou-promovat ofiţer Ali (Uday Chopra) şi Jai Dixit (Abhishek Bachchan) sunt introduse pentru a Shonali Bose (Bipasha Basu), un ofiţer special desemnat să investigheze cazul lui A lui, care, de asemenea, se întâmplă să fie un fost coleg de clasă de Jai. După anchetei iniţiale, a Dixit analizează tendinţa de bază în jafuri domnului A lui. Conform analizei sale, un furt într-una din cele două muzee celebre oraş Mumbai va urma.
Cu toate acestea, Dixit îşi dă seama că artefactul în muzeu el este paza se întâmplă să fie imperfectă. El fuge imediat la muzeu parte, atunci când un deghizată Dl. A fura un diamant rar şi scapă. Într-o provocare televizate la poliţie, dl O anunţă că va fura o sabie războinic antic. Ca răspuns, Dixit, Bose Khan şi pune în aplicare o noapte de veghe stricte la locuinţe locaţia sabia. La noapte, Dl. Un imitator al lui întâlneşte în cameră care deţine sabia. Organele de poliţie sunt alertaţi, dar au reusit sa fure sabia şi de evacuare. Imitator se dovedeşte a fi Sunehri (Aishwarya Rai), o femeie care il idolatrizeaza Dl. A, iar după aceasta ei formează o alianţă.
În Rio de Janeiro, domnul A şi Sunehri planifica jaf lor viitoare. Ca Analiza Dixit a numit Rio de locaţia de jaf viitor domnului lui A, Jai Ali şi de călătorie în oraş. Între timp, relaţia dintre A şi domnul Sunehri evoluează în romantism. El dezvaluie identitatea sa reală, arian, cu ea. Cu toate acestea, Dl. O Sunehri descoperă că este un spion de lucru pentru Jai după ce a văzut-le impreuna la un teatru şi apoi o paradă. Arian Sunehri forţele pentru a juca un joc de ruleta ruseasca. Sunehri plânge şi refuză să tragă ariană pentru că ea îl iubeşte, dar forţele ei arian. Cu toate acestea, după şase focuri tentativelor de arma, nici nu este rănit, deoarece arian nu a introdus un glonţ în pistol. Sunehri admite ea a trădat ariană şi că ea îl iubeşte. În altă parte în Rio de Janeiro, Ali dezvolta afectiuni puternică spre Monali (Bipasha Basu), sora geamana a lui Shonali. În Heist lor finală, ariană şi Sunehri fura cu succes unele monede timpurii lidian în timp ce deghizat ca efectuarea pitici. Sunehri indică faptul că ea nu doreşte să rămână aliat cu Jai, forţând Jai si Ali să merg după ei. După Chase, toate dintre ele ajung pe partea de sus a unei cascade, unde Sunehri este prins de Ali. Sunehri, în ciuda transmiţând sentimentele ei pentru arian, îl împuşcă. Arian cade din cascadă, după care Jai Sunehri permite să plece liber. După şase luni, este dezvăluit faptul că arian este încă în viaţă şi a deschis un restaurant în insulele Fiji cu Sunehri. Jai îndeplineşte ariană şi Sunehri la restaurant şi precizează că, în ciuda crimele lor, el nu doreşte să aresteze cuplu. Arian îl arată în cazul în care toate obiectele furate pot fi găsite. Jai este conştient de sentimentele cuplului faţă de celălalt, dar avertizează împotriva ei se întoarce la viaţa lor de criminalitate.