Dhaai Akshar Prem Ke

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Sahiba este o fată inteligentă, timid, sensibil şi participarea la un colegiu de un drum lung de la domiciliu. Ea face parte dintr-o familie tipic Rajput, în care tradiţia impune ca o fată şi dea consimţământul său uşor să se căsătorească cu bărbatul ales de familia ei. Dar, fiind o fată de ori contemporane că ea este, Sahiba refuză să se supună de vârstă vechi tradiţii. Pentru a evita o căsătorie aranjată, ea spune o minciună că ea este deja căsătorit. Acest supără tatăl ei Yogi Grewal (Amrish Puri).
Soţul fals este un capitan de armata frumos. Cei doi se intalnesc la o staţie de tren, după Karan Sahiba salvează de la un grup de oameni care încearcă să o omoare, Sahiba explică faptul că ea a asistat la o crima, iar criminalul a trimis oamenii după ei. Karan, situaţia de învăţare Sahiba lui, decide să escorteze casa ei şi de a ajuta-o explica problemele cu familia ei. Odata ajuns acasa, greşelile de familie Karan pentru soţul presupus Sahiba, iar situaţia nu se îmbunătăţeşte atunci când Karan şi Sahiba încearcă şi reuşesc să spună adevărul.
Familia Sahiba constă dintr-o bunica zâmbind (Sushma Seth), un unchi jovial (Anupam Kher), care este mai mult un prieten decât un unchi, o mătuşă şi înţelegere (Tanvi Azmi), toate din care ia o placă mare la Karan. Tatăl Sahiba lui, cu toate acestea, nu.
La început, Karan este nerăbdător să iasă din situaţia şi mă întâlnesc cu prietenul lui Nisha (Sonali Bendre), care a căzut în dragoste cu, dar nu au văzut timp de un an. Cu toate acestea, fiind un orfan, Karan curând devine efectuate departe de dragostea şi afecţiunea Sahiba averse de familie cu el.
Între timp, Sahiba a căzut în dragoste cu Karan. După o neînţelegere, în care familia a sărbătorit Sahiba şi sarcina Karan (care nu a avut loc), Karan decide că el trebuie să meargă afară. Înainte de a putea, totuşi, o strâmtoare Sahiba Karan spune că ea îl iubeşte şi-l imploră să nu plece. El lasă oricum.
La îndeplinirea Nisha, el descoperă că ea a fost deja căsătorit şi ea niciodată nu l-au luat pentru mai mult de un prieten. Între timp, Yogi, care a luat în cele din urmă o pasiune pentru Karan, după ce a aflat de “sarcină”, este furios că Karan plecat şi chiar mai furios atunci când Sahiba îi spune că ea şi Karan nu au fost niciodată căsătorit.
Karan este depăşită cu durere şi vinovăţie pentru a avea stânga Sahiba pentru Nisha Nisha atunci când nu-l iubesc. În şoc de a descoperi căsătoriei Nisha lui, el descoperă că, de asemenea, el a căzut în dragoste cu Sahiba, dar a fost prea concentrat pe Nisha să-l realizeze. El decide să meargă înapoi la casa Sahiba şi-mi cer scuze. La intrarea, Yogi-l berates şi după dezvăluind că el a aranjat angajamentul Sahiba de la un alt tânăr, el spune Karan să plece şi să nu te mai întorci.
Între timp, Sahiba este tulburată de a afla că bărbatul este angajat sa, a ucis o fata de la pensiune colegiu Sahiba lui – criminal foarte cărui oameni Karan-au salvat de la ei. Ea explica acest lucru tatăl ei, dar el nu o crede, tânărul în cauză, Vicky, se întâmplă să fie fiul unui prieten de familie, Rai Singhal (Dalip Tahil).
Rai Singhal dezvăluie culorile sale adevărate atunci când îi aude Yogi spune fiul său pe care le-ar folosi pentru a moşteni banii Sahiba tatălui ei, atunci ei ar fi scăpat de ea. Karan, care a fost reunit cu Sahiba Raunaq de unchiul ei, si a fost spus care a fost Vicky, ajunge la scena si incepe o lupta brutala. Se termină cu Yogi şi Karan capturat şi prinşi în depozit Singhal, care Singhal şi acoliţii săi au pus pe foc pentru a se asigura că nunta Vicky şi Sahiba nu va fi perturbat. Karan şi Yogi se luptă să scape de foc, în proces, Yogi arată că el iubeşte fiica sa la moarte şi nu se ştie ce va face daca se intampla ceva cu ea.
În acelaşi timp, are loc nunta. Sahiba este atât de copleşit de durere şi de stres pe care ea înghite otravă. Înainte de nunta este complet, Yogi şi Karan ajunge şi bate în jos Singhal, Vicky, şi acoliţii lor. Înainte de a oricine poate sărbători, deşi, leşină Sahiba. Ei au grăbesc la spital, Karan refuză să părăsească patul ei în timp ce ea e inconştient. Curând ea se trezeste, iar medicii declară că ea va trăi. Yogi declară că Karan şi Sahiba sunt destinate pentru fiecare alte.
Ultima scenă prezinta familia inaugurând o Sahiba vizibil gravidă din casă şi într-o maşină. Toata lumea Karan quiets jos, strigă că va fi o fată, şi ascensoare Sahiba şi poartă ei departe.