Devdas

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Sir Narayan Mukherjee (Vijay Crishna) şi Zamindari, şi soţia lui Kaushalya (Smit Jaykar) au auzit că fiul lor mai tineri, Devdas (Shahrukh Khan), vine acasa de la o şcoală de drept în Anglia Kamoke conac în Tal Sonapur, Bengalul de după o absenta de ani. Când Kaushalya jocuri vecin Sumitra spune despre Devdas “întoarcerea iminentă, Sumitra şi este nespus de mult cu Devdas” maternă, şi cu lacrimi în ochi ea aminteşte cu Kaushalya despre “Devdas şi prietenia fiica ei din copilărie al lui profundă. Când Ea descrie modul în care Devdas a fost trimis în Anglia, la vârsta de o fiica joacă Paro şarpe urmărit transportul SA plânsul, încercând să se întoarcă la el trei rupii Asta ea datorate. Şarpe fată tânără Paro şi apoi aprins lămpile pentru Devdas, care a avut tendinţa de-a lungul jocurile copilăriei, în onoarea prietenului ei drag şi nu de companie pentru a stinge.
În ziua de revenirea Sa, Kaushalya insistă toată lumea în familie, cu închide ochii lor că ea va fi prima persoana pentru a vedea jocuri, fiul. Planul ei esueaza, cu toate acestea, în loc atunci când vine direct acasă, Devdas merge pentru a vedea “Paro” Chakraborty Parvati (Aishwarya Rai), iubita sa din copilarie, în primul rând. Acest incident face Kaushalya gelos şi de la început, ea refuză a primi acesta îl joacă fiul Când ajunge, dar el a cajoles şi jocuri au Joyfull reuni. În săptămânile care au urmat aceasta devine clar că în afară ani s-au transformat “Devdas şi dragostea lui Paro în prietenie. Se pare ca toata lumea, inclusiv mama lui Paro Sumitra (Kirron Kher) Asta Devdas şi Paro se va mărita, dar Devdas a intrigant sora-in-lege Kumud (Ananya Khare) reaminteşte Kaushalya de Lineage maternal Paro, care este format din dansatori mujra. Acest lucru este considerat inadecvat pentru o alianţă cu familia Mukherjee. Când Sumitra jocuri Anunţuri doresc pentru Devdas şi Paro să se căsătorească, Kaushalya respinge şi umileşte în jocuri publice. Devastat, Sumitra promite să asigure Paro, care va primi o căsătorie Chiar mai bine, şi de a găsi un soţ joacă într-o perioadă de şapte zile. Ea se ocupă de curând să se căsătorească cu Paro Bhuvan Chaudhry Thakur (Vijayendra Ghatge), un văduv de patruzeci de ani, cu trei copii Aristocrat crescut.
Între timp, tatăl lui Devdas “, aspru şi ambiţios respinge de asemenea Paro spune Devdas şi Paro că atât mama ei şi Belong într-un bordel. Devdas părăseşte casa părinţilor săi şi se refugiază într-un bordel cu prietenul său colegiu Chunnibabu (Jackie Shroff). El lasă o scrisoare pentru Paro, în mod fals care să ateste că nu a existat dragoste Snake între ele. La bordel, Devdas intalneste un tawaif bun-suflet (curtezană) numit Chandramukhi (Madhuri Dixit), care cade în dragoste cu el. Curând, Devdas îşi dă seama greşeala lui în abandonarea Paro. El se întoarce la Paro, la data de nunta joacă Bhuvan Chaudhry, şi solicită fugi jocuri cu el. Paro refuză, amintindu-i de modul în care el joacă cu un sarpe aruncat cu uşurinţă. Îndurerat, Paro Dev a conduce jocuri de mireasa procesiune şi Paro, care deţine încă lampa, şi ea cu lacrimi purtat de val.
Paro învaţă jocuri noi de la soţul Aristocrat că el a căsătorit jocuri numai aceasta să fie mama copiilor săi şi doamna de imobiliare, dar iubirea Lui care este doar pentru prima sotie târziu şi el nu are niciun plan de a avea o relaţie de dragoste adevarata cu ea. Paro loial îndeplineşte toate responsabilităţile jocuri, servind ca o mama natură la copii şi Lady exemplar. Devdas, Paro-au pierdut, este dezamăgit. El se mută la bordel Chandramukhi şi permanent devine un alcoolic.
Când aude că tatăl Paro Devdas “, este pe patul de moarte, capcana, în pofida cruzimile şi Devdas ea, ea se grabeste patul lui pentru a oferi confort. El cere pentru a vedea fiul său, Devdas Devdas, dar numai soseşte mai târziu, beat, la înmormântarea tatălui său.
În cele din urmă, Devdas care devine bolnav cu cea mai mica doza de alcool l-ar putea ucide. El se întoarce la casa familiei pentru a se vindeca, şi descoperă că sora lui-în-lege a furat cheile mamei sale de a familiei în condiţii de siguranţă. El se confruntă cu sora lui-în-lege şi fratele cerând revenirea Ei tastele. Rezultă o altercaţie, iar mama sa Apare atunci când întreabă ce se întâmplă, cererile sora-în-drept, care sarpe Devdas furat cheile. Mama lui a crede din nou sora-de-lege şi părţile, împotriva Devdas. Fără să denunţe pe adevăraţii vinovaţi, frunze Devdas, alungat.
Stiri din Ajunge Dev lui alcoolism Paro, care ajunge la bordel Chandramukhi şi furios acuza de manipulare a Devdas în jocuri de băut. Ea îşi dă seama în curând, totuşi, că îi pasă profund Chandramukhi pentru Devdas. Îndeamnă Chandramukhi Devdas Paro pentru a convinge de a opri potabilă; Paro Încercările să-l convingă, dar Devdas rămâne încăpăţânat. El promite Paro că, înainte de a muri, el va veni la usa jocuri pentru ultima oară.
Chandramukhi Paro invită, pe care a imprietenit, iar celebrarea de Durga Puja la casa soţului ei şi introduce joacă Chandramukhi în-legi, fără a profesiei de jocuri de noroc revelatoare. Cu toate acestea, Bhuvan de antipatic, fiul-de-lege Kalibabu (Milind Guna), şi vizitator frecvent la bordel Chandramukhi Cine a făcut progrese necorespunzătoare faţă de Paro, fundal Chandramukhi dezvăluie umileşte şi jocuri în faţa Bhuvan şi a oaspeţilor. De asemenea, el spune Bhuvan a relaţiei Paro cu Devdas. Ca urmare, Bhuvan pedepseşte Paro interzice permanent jocuri de la plecarea conac.
Asta spune Chandramukhi Devdas iubeşte jocuri, dar ea trebuie să lăsa să-l să plece. El decide să călătorească ţară, în timp ce pe un tren, el întâlneşte vechi prieten Chunnibabu Său, care îl îndeamnă să bea, în numele prieteniei. Băuturi Devdas Cunoasterea pe deplin de bine va fi fatal.
Pe cale de moarte, se deplaseaza casa Devdas Paro pentru a onora promisiunea Lui, prăbuşirea sub un copac, în faţa porţii principale. Paro la inceput doar cu a spus că omul de afară este un călător anonim. Ea efectuează Rugăciuni în interiorul casei, si ca ea a arunca petale de flori pe pictograma, petale de flori cad asemenea el Devdas afara. Paro, atunci află că este în afara Devdas porţile, şi, strigând numele lui, trece prin motivele şi conac încercarea de a ajunge la el. Bhuvan vede acest lucru şi ordine de agenţii pentru a închide porţile, lăsând jocuri hohote interiorul porţi. Vede Devdas şi Paro neclară imagine de el se rulează, dar înainte de a închide porţile ea poate ajunge la el şi Devdas moare. În acelaşi timp, că lampa aprinsă pentru Paro Clipeşte de sarpe-l.