Despicable Me 2

Raporteaza film nefunctional!

Un laborator secret în apropiere de Cercul Arctic este furat de un vehicul misterios cu ajutorul unui magnet gigantic. Anti-Villain League (AVL) devine suspicios, deoarece laboratorul conținea un compus chimic mutant, PX-41, care transformă lucrurile vii în monștri indestructibile. Organizație decide să recruteze fostul super-villain Gru pentru a ajuta la prevenirea AVL chimice mutant de la obtinerea în mâini greșite. Între timp, la lui Gru, aceasta este ziua de naștere Agnes “, și zână prințesă Gru-a programat pentru ei nu se poate întoarce, forțând Gru să te îmbraci ca o prințesă zână a nu dezamăgi Agnes. După spectacol, Agnes admite să GRU că știa că era el îmbrăcat ca zână, dar a fost acționează pentru a vă asigura că ceilalți copii nu au aflat.

După ce a celebrat ziua de nastere Agnes “, GRU este vizitat în curtea din fata de Lucy Wilde, un agent AVL, care răpește forța Gru. Doi dintre creaturile lui Gru, care încerca să o oprească sunt, de asemenea, capturat. Ei calatoresc la sediul submarin subacvatice AVL, unde Gru întâlnește directorul Ligii, Silas Ramsbottom. El cere Gru pentru a le sprijini în eforturile lor de a urmări în jos de autor și mutagen lipsă. GRU refuză, preferând să se concentreze pe noua sa viata ca un proprietar de afaceri și de responsabilitățile de a fi un tată pentru cei trei fete adoptate, Margo, Agnes, și Edith. Înainte de plecarea sa, Lucy dă cartea ei de vizită a Gru, îndemnându-l să-i contacteze dacă se răzgândește. La întoarcerea în laboratorul său, Dr. Nefario, mărturisește GRU că îi este dor de a fi “rău”, și a fost oferit locuri de muncă în altă parte și lasă laborator care solicită Gru a contacta Lucy și ia în sarcina de a recupera mutagen furat.

Urme de parfum chimice emise de mutagen ingust de cautare pentru limitele de Mall Shopping Paradise. GRU și Lucy trebuie să lucreze sub acoperire ca proprietarii unui magazin din mall. La sosirea Gru suspectează unul dintre proprietarii unui restaurant din mall-ul, numit Eduardo, este un vechi super-personaj negativ numit El Macho, care se presupune că a murit de ani mai devreme. Lucy și Gru decide să rupă în restaurantul său, dar sunt reperat de pui animal de companie Eduardo și îngust scape de a fi detectat de către Eduardo atunci când se întoarce la magazinul său târziu în noapte. Cu toate acestea, au găsit doar un borcan de salsa secret reteta in seiful lui și nimic relevant pentru a lega Eduardo la crima. În timp ce echipa investighează peruca comerciant Floyd Eagle-san, Margo incepe sa se dezvolte o pasiune pentru fiul lui Eduardo, Antonio, la frustrarea lui Gru. Întreaga familie este invitat să Cinco de Mayo partid Eduardo, la conacul său, și protectivitate Gru de fiica sa îl conduce pentru a face acuzații nefondate la Sila despre Eduardo și fiul său, deteriorarea credibilitatea lui.

Mai târziu în acea zi, un vecin matchmaking stabilit, Jillian, stabilește un Gru reticente până la o dată cu prietenul ei nepoliticos și superficial, Shannon. În timpul data, Shannon descoperă peruca GRU și amenință să-l umilească, dar Lucy îl salvează de la jena de tragere Shannon cu o săgeată tranchilizantă. Ei iau Shannon acasă, și GRU își dă seama că este în dragoste cu Lucy. Când el ajunge la mall-ul a doua zi, anti-Villain League arest Floyd Eagle-san, care protestează cu vehemență că a fost capturat, după ce echipa AVL descoperă vasul mutagen gol în magazinul său. Sila spune Gru care cazul este acum închis și că Lucy va fi mutat în Australia, și Lucy îi dă Taser ei ruj înainte de a părăsi ca o amintire. Un Gru dezamăgit spune Agnes că ea a avut dreptate: el iubește Lucy. Cu toate acestea, Gru nu este în măsură să aibă curajul de a cere Lucy afară înainte să plece. În timp ce la Eduardo de petrecere Gru-l urmează în subsolul său secret și descoperă că el a fost actualizată despre Eduardo fi presupus-mort super-villain El Macho. GRU descoperă, de asemenea, că Dr. Nefario a fost de lucru pentru Eduardo și că cei doi au fost capturarea și mutant unele dintre creaturile lui Gru în monștri violet-blană utilizând mutagen ser furat. Eduardo, de asemenea, planuri de a trimite slujitorii mutante în rachete de marile orașe din întreaga lume în încercarea de a lua peste tot în lume. El oferă Gru o șansă de a cuceri lumea, dar Gru face scuze neconvingătoare și în grabă lasă cu fetele.

Lucy, în timp ce în avion cu destinația Australia, își dă seama că ea vrea să fie cu Gru, și sare pentru a atârna-alunecare la petrecere. Eduardo descoperă adevărata identitate și surprinde ei. Dându-și seama greșeala lui, Dr. Nefario cheamă Gru să-i spun că Lucy a fost capturat. GRU deghizează doi dintre slujitorii săi să-l escorteze ca prizonier în compus Eduardo într-o încercare de salvare. Cu ajutor de la Dr. Nefario și fetele, Gru reușește să restabilească de slujitorii care erau sub controlul El Macho folosind arme plin de gem îngrozitor de vinuri infuzat cu antidot Dr. Nefario lui. Refuzând să recunoască înfrângerea, El Macho băuturi ser, care apoi l-mutates intr-un monstru. După o luptă de lungă durată, Gru dezorientează El Macho cu Taser ruj lui Lucy, și Dr. Nefario il termina cu un șut de la fart-gun. În timp ce Gru încearcă să dezlege Lucy, care este legat de o racheta rechin TNT-încărcate, pui animale Eduardo lui declanșează lansarea de la distanță, trimiterea pereche de zbor spre vulcan lavă-scuipă în care El Macho înscenat moartea. În timp ce pe racheta, Lucy acceptă invitația data Gru înainte de scufundare pereche în siguranță a oceanului, doar câteva secunde înainte de a explodează rachete. O sută patruzeci și șapte de date mai târziu, cei doi sunt căsătoriți, iar fetele au în sfârșit o mamă. Slujitorii închide cu o predare de “YMCA” și “Jur” (greșit interpretat ca “corp”), în timp ce dansurile de familie. Cu toate acestea, la scurt timp după ce a fost facuta fotografia finală, apare o creatură violet-blană suferit mutatii, surprinzând familie.