Dennis the Menace

Raporteaza film nefunctional!

Dennis Mitchell, este un băiat de cinci ani, care locuieste cu parintii lui Henry şi Alice, şi este napasta existentei lângă vecinul lui George Wilson. Din cauza lui, dar probleme de luare a comportamentului neintenţionată, părinţii se luptă adesea pentru a găsi bone potrivite pentru a face cu el. Pe de o noapte, au reuşit să obţină un nume Polly şi prietenul ei să-l grija de Mickey, dar repetate farse usa de la el împinge doi prea mult (nu ştie el este în spatele acest lucru), şi ajung până trăgând o glumă pe George atunci când a inele soneria de la intrare pentru a certa Dennis după ce a constatat vopsea şi lemn, în produsele alimentare sau într-un incident anterior. În timp ce toate acestea şi restul evenimentelor din oraş merg pe, un hoţ pe nume Sam Switchblade (a spus nume nu este menţionat în film, doar în creditele finale), ajunge în oraş şi începe jefuit case, precum şi teama de izbitor în copiii care el îndeplineşte.
Dennis părinţii “sunt atât chemat pe călătorii de afaceri în acelaşi timp, şi atunci când toţi ştiu refuză să se uite după el, se întoarce la George şi soţia lui Martha (care iubeşte Dennis şi îl vede ca un nepot surogat), să se uite după el . George este în continuare iritat de-l verse apa de baie pe etaj baie, pompare produse chimice, şi aduce câinele său pentru animale de companie, Ruff, în casă pentru un timp. Toate acestea se întâmplă în jurul timp de vară Floraganza, un eveniment mult-aşteptat, este programat să se întâmple. Ca un membru vechi al clubului local, gradina, George este ales sa-l gazduiasca. El este încântat de a avea această onoare, aşa cum el a fost în creştere şi cultivarea o planta rara de patruzeci de ani. Dupa ce a crescut pentru durata de timp a declarat, floarea ei în cele din urmă flori, doar pentru a muri de câteva secunde mai târziu.
Alice devine blocat pe aeroport din cauza unei furtuni, obligând astfel Dennis să staţi cu Wilsons pentru o noapte în plus, care coincide cu dezvelirea a plantelor şi înfloririi sale la membrii clubului grădină. În timp ce se întâmplă, el este trimis departe pentru cauza probleme (de răsturnare şi anume tabelul de desert, când a apăsat un buton negru, pe care el a găsit deschis în uşa de garaj), atunci când aude Switchblade Sam jefuit casa. El merge la parter, şi constată monede de aur lui George lipseşte. El rulează în afara să-i spună la fel ca floarea începe să înflorească, care îl determină şi pe toţi oaspeţii să dor de întreaga sa durată de viaţă. Nestiind despre jaful, el grav cearta-l, îi spune că el nu are nici un folos pentru el, şi că el nu vrea să ştie sau să vadă el mai. La scurt timp după aceea, Dennis se pe bicicleta lui (cu un vagon ataşat) şi plimbari off în noapte, în cele din urmă lovindu în Switchblade Sam, în pădure. Sam apoi îl răpeşte, cu intenţia de a folosi copilul ca ostatic.
Dennis părinţi “se întoarcă acasă şi să înveţe de plecarea lui, şi ei, autorităţile, prietenii săi (Joey, Margaret, şi toţi copiii de cartier), şi George (care se simte vina intens şi remuşcări după aminte toate lucrurile pe care le-a zis şi după ce a descoperit acum casa lui a fost jefuite şi că Dennis a avut de fapt intenţii bune atunci când a încercat să-i spun), căuta toată noaptea pentru el. Aproximativ în acelaşi timp, în mod neintenţionat dar eficient Dennis infrangeri Switchblade Sam prin legarea-l şi-l catuse, pierde-cheie, şi-l în mod repetat stabilirea pe foc, printre alte lucruri. El se întoarce la casa lui George în dimineaţa următoare, cu Switchblade Sam, în vagon sa, după ce a recuperat, de asemenea, monede de aur a lui George, iar Sam este luat în custodia poliţiei de un serif uşor amuzat, care anterior la sfătuit să plece din oraşul. Dennis şi George alcătuiesc, precum şi Mitchells şi Wilsons devenit prieteni în condiţii mai bune. În acea noapte, George explică faptul că el a învăţat câteva lucruri despre copii: copiii sunt copii, şi că trebuie să joci după regulile lor, rola cu pumni, şi se aşteaptă ca neaşteptate.
Credite film finali sunt însoţite cu colegul Dennis neatenţie umilitor mama lui egoist, Andrea, în timp ce ea este cu ajutorul unui copiator. Dennis whacks impishly “PRINT” buton şi fuge, cu alţi lucrători cauta pe. Andrea îşi pierde echilibrul ei şi capul devine fixat cu faţa în jos pe scaner-pat, şi maşina clipeşte necontenit lumina ei orbitoare, în ochii ei, deoarece în mod repetat “ia imaginea ei”, şi spews în pagină după pagină de negru şi alb-” fotografii “, arată ei diverse expresii faciale agonizat ca ea despre writhes pe patul scanerului.