Dark Skies

Raporteaza film nefunctional!

Familia Barrett – tatăl Daniel (Josh Hamilton), mama Lacy (Keri Russell), fiul cel mai Jesse (Dakota Goyo), iar cel mai tânăr fiu Sammy (Kadan Rockett) – gazda unui grătar și invita prietenii lor, Jessops, peste. La noapte, Jesse și Sammy comunice unul cu celălalt din paturile lor prin walkie-talkie. Jesse este citit povești de groază despre Sandman, care sperie Sammy.
Lacy se trezește noaptea și verificările băieții ei înainte de a merge la bucătărie unde descoperă ușa frigiderului deschisă cu conținutul său răspândit peste tot pe podea. Backdoor este, de asemenea, larg deschis. A doua zi, ea și Daniel cred că un animal a izbucnit în, deși întrebările Lacy ce legumele s-au mâncat în timp ce carnea a rămas intactă.
Daniel are un interviu de angajare care nu merge bine, și el primește o notificare prin e-mail că plata lor ipotecare este târziu. În acea noapte, Lacy se trezește și se îndreaptă în jos la bucătărie. Ea descoperă toate lor de conserve și ambalate stivuite în turnuri de peste tot contoare de bucatarie, etaj, și masă. Candelabru de mai sus masa pare, de asemenea, pentru a proiecta un semn ciudat pe tavan. Perii Lacy-l ca un coșmar și în dimineața poliția veni să verifice toate ușile și ferestrele pentru a vedea dacă există o pauză în, dar nu găsesc nimic. Ofițerul de poliție sugerează Daniel reconecteze sistemul său de securitate acasă, în ciuda costurilor. În noaptea următoare, alarma este pornit, trezirea întreaga familie. Daniel oprește alarma și observă că toate ușile și ferestrele sunt încă blocate. Compania alarma sună și consideră că pentru a fi o defecțiune în sistemul, deoarece arată că toate punctele de intrare în casă au fost încălcate, la exact în același timp. Lacy și Daniel apoi observa toate fotografiile lor au dispărut de pe ramele lor. Compania alarma trimite peste un tehnician în dimineața care stabilește că nimic nu a fost încălcat și că a fost o defecțiune simplu.
Numărul de evenimente ciudate începe să crească în frecvență și pericol. În timp ce Sammy se joaca fotbal cu ceilalți copii, el uda, se uită în spațiu și țipete. Lacy, care este acasa, martori sute de păsări crashing în casă. La noapte, Lacy este trezit de un sunet și aude Sammy vorbesc. Când ea se duce pentru a verifica pe el, ea vede o figură în picioare deasupra patului său. Ea țipă și apoi la lumina doar pentru a găsi o cameră goală. Daniel și a alerga Lacy în jurul casei încercarea de a găsi Sammy, când Daniel îl vede în curtea din față mers pe jos de casa. Ei l-au prelua, dar Sammy nu are nici o idee de ce el este în afara. Imediat după această experiență, Daniel instalează camere de securitate în jurul casei.
A doua zi, Lacy are o vizualizare la o casă de vânzare. Ca ea cabrare casa unui cuplu, ea devine incapabil să vorbească și intră într-o transă. Ea merge spre ușa de sticlă și începe să bash capul în mod repetat împotriva sa înainte de a se trezi în patul ei. Ea găsește o vânătaie formare pe frunte și observă că ea a leșinat de 6 ore ei. Omul de știință investigarea păsări care zboară în casa ei cheamă Lacy și-i spune păsările au venit de la trei turme diferite migrează din trei directii diferite, și a fost ca și cum ceva a fost “desen” păsările la ea acasă. Lacy începe să căutați online pentru răspunsuri și găsește articole despre OZN-uri, împreună cu imagini alți copii au atras, care sunt foarte asemănătoare cu cele Sammy a atras de un copil și trei cifre gri dețin mâini lângă o casă.
În acea noapte, Lacy se trezește în jurul miezului nopții și găsește Daniel stă în curtea din spate într-o stare catatonică. Nasul lui începe să sângereze puternic. El se trezește cu nici o amintire a ceea ce sa întâmplat. Lacy și Daniel viziona filmul camera video de Daniel ieși din pat și mersul pe jos în afara și Lacy îi spune despre lucrurile pe care le-a citit de OZN-uri, deși Daniel o respinge.
Sammy merge la piscina cu Jessops a doua zi, dar refuză să mergeți la înot. Shelly (Annie Thurman), încearcă să-și scoată cămașa și descoperă o formațiune ciudată de vânătăi peste tot pieptul lui. Jesse și prietenul lui Ratner (LJ Benet) se strecoare în pădurea din spatele un teren de golf care Ratner muguri de la Jesse, cu un pistol pelete. Jesse îngheață într-o poziție în picioare și are un atac de apoplexie care face ochii să se rostogolească înapoi în cap. El este dus la spital, unde medicii informa Lacy și Daniel că Jesse este acoperit în simboluri ciudate care trebuiau să fi fost tatuat pe corpul său. Din cauza vârstei lui Jesse, medicul informează Lacy și Daniel că serviciile de protecție a copilului vor fi notificate. Sammy este returnat, iar Jessops acum cred, de asemenea, că Barretts abuzează copiii lor.
În acea noapte, Daniel se uita la camerele video și de alimentare se transformă în statice în camera lui Sammy. El conduce la etaj și găsește Sammy dormit, și atunci când el încearcă să-l trezească Sammy stă în sus și are găuri negre în ochii lui ar trebui să fie. Daniel se trezește din acest vis într-o sudoare, și apoi se întoarce să se uite la imagini de aparat de fotografiat, merge cadru cu cadru până când el vede trei cifre negre în picioare pe paturi de toată lumea în familie. El crede că acum afirmația lui Lacy că există o forță extraterestră la locul de muncă. Ei cauta ajutorul unui specialist, Edwin Pollard (JK Simmons), care solicită ființe “Grays”. Pollard îi informează că există 3 din acești străini, și că mulți au suferit aceeași soartă ca și Barretts, cu cele mai multe cazuri se termină într-o răpire copil. Lacy găsește un perete în apartamentul lui Edwin acoperite în articole de ziar despre copii dispăruți. Edwin avertizează Barretts ca acestea să fie hiper-protector al copiilor lor, care a fost “ales” și că ei trebuie să lucreze împreună pentru a salva fiul lor, în speranța că extratereștrii se va trece la o alta familie. Edwin afirmă că boala și sângerări nazale sunt semne, așa cum este desenul care Lacy descoperit.
Daniel iese și cumpără o pușcă și plăci de până la ferestrele casei în timp ce Lacy cumpara un caine de paza agresiv. Familia petrece 04 iulie interiorul lor de origine cina, povestind 4ths anterioare iulie pentru băieți. În timp ce uitam focuri de artificii de pe televizor, transmisia se reduce la static, toate luminile încep să pâlpâie și câinele începe să latre feroce, la urcat în sus ușa din față. Lacy trimite Jesse în camera lui cu Sammy și îi spune să nu ia ochii de pe fratele său. Ea stă de pază în fața ușii, cu un cuțit în mână. La parter, Daniel are pistolul îndreptat spre ușa din față ca lumini strălucitoare strălucească în jurul ei. Șuruburile care țin pe panouri în loc deșuruba pe cont propriu, și apoi toată puterea în casă taie.
La etaj Lacy aude la televizor, la rândul său dormitor pe. Ea merge spre ea, cunoștință de un gri în spatele ei, și devine prins în camera ei. Daniel incendii în lumină puternică, în speranța de a lovi una din Grays. El apoi rulează la etaj și devine Jesse și Sammy în camera lui și a lui Lacy în cazul în care se baricadeze în și ghemui împreună pe pat. TV începe să pâlpâie din nou, iar Grays poate fi văzut în camera din jurul patului. Lacy ei și țipetele și negru Jesse vede. Jesse se trezește în casă blocată de mai devreme în film. El găsește mama sa moartă în bucătărie plină de sânge înainte de martorii tatăl său se sinucide. Văzând fratele său, el aleargă după Sammy înainte redeșteptarea în holul de sus a casei sale. Daniel, Lacy, iar Sammy sunt toți împreună, cu ochii la Jesse în interes și uimire. Grays apar în fața lui Jesse, nu este flash de lumină, și el este răpit.
Trei luni mai târziu, Lacy și Daniel sunt suspecți în dispariția lui Jesse și s-au mutat într-un apartament. Pollard taie un articol de ziar despre dispariția lui Jesse și atârnă-l pe perete cu toate celelalte fotografii ale copiilor dispăruți. Ca Lacy se întâmplă prin lucruri vechi, ea descoperă imagini care Jesse au atras ca un copil care a implicat trei cifre gri ținea de mână, în fața unei case. Lacy își dă seama că boala a fost unul dintre simptomele de nuanțe de gri și amintește că Jesse a fost bolnav pentru cel mai lung timp ca un copil. Ea ajunge să înțeleagă că Jesse a fost cea de la risc, și nu Sammy. Ca ea își dă seama acest lucru, walkie-talkie începe să plece cu feedback-ul și ea aude chemarea vocea lui Jesse pentru Sammy.