Dabangg

Raporteaza film nefunctional!

Chulbul Pandey, un baiat, locuieste cu său mai mic frate vitreg, Makhanchan “Makkhi” Pandey, tatăl vitreg Prajăpati Pandey (Vinod Khanna), şi mama, Naina Devi (Dimple Kapadia), în Laalgunj, Uttar Pradesh. Tatăl său vitreg este întotdeauna parţială, faţă de care în mod constant Makkhi mânie Chulbul.
21 de ani mai târziu, o scenă arată o gasca de hoti care incearca sa fure bani de la o bancă, atunci când Chulbul (Salman Khan), un politist acum, încearcă să recupereze banii de bătut de hoţi. Aceasta devine evident mai târziu că el ţine banii pentru el. Chulbul, care se autointituleaza “Robin Hood” Pandey, trăieşte cu familia sa şi nu are o relaţie bună cu tatăl său vitreg şi Makkhi. Makkhi (Arbaaz Khan) este în dragoste cu o fata numita Nirmala (mahi Gill), al cărui tată Masterji (Tinu Anand), sa opus relaţiei. Chulbul se încadrează în dragoste cu o fata pe nume Rajo (Sonakshi Sinha), pe care le şansele pe timpul unei întâlniri de poliţie.
Un terorist cu numele de Chedi Singh (Sonu Sood) îndeplineşte Chulbul şi îi spune că oamenii pe care ia batut si au furat bani de la muncitorii de partid sunt şi că acestea au fost obtinerea de bani pentru partid. Dar el se oferă să ierte pe Chulbul condiţia ca Chulbul începe să lucreze pentru el. Chulbul refuză categoric.
Makkhi cere tatălui său de a aranja căsătoria lui cu Nirmala. Tatăl său refuză spunând că el are nevoie de bani pentru a rambursa împrumuturile le-a luat pentru a face fabrica sa, aşa că are nevoie de fiul său să se căsătorească cu o fată bogată. Makkhi, în nevoie disperată de bani, se fura de la dulap Chulbul şi este prins în flagrant de către mama sa. El îi spune că intenţionează să dea bani pentru a tatălui lui Nirmala, care, la rândul său, va returna banii, după căsătorie, prin zestre. Deşi mama lui refuză, fără tragere de inimă el ia banii şi dă-l tatălui Nirmala lui.
Între timp, se întâlneşte Chulbul Rajo şi propune căsătorie. Ea respinge spunând că ea are să se uite după ce tatăl ei, Haria (Mahesh Manjrekar), care este mereu beat si ca nu se poate căsători în timp ce el este în viaţă. Chulbul apoi vine acasă pentru a găsi mama sa moarta. El merge la tatăl său vitreg pentru a face pace, ca el este singura familie a plecat. Tatăl său vitreg respinge şi dispreţuieşte el, ca un proscris. Chulbul este apoi atacat la staţia de cale ferată de către oamenii lui Chedi-ului, atunci când el este cu Rajo şi tatăl ei, el bate tot de ei într-o luptă. El vede Makkhi cumpărarea de haine noi la piaţă. Pe apropie de el, Makkhi spune că el se casatoreste cu Nirmala şi invită Chulbul la căsătorie. Chulbul încearcă să convingă tatăl Rajo de a da mâna fiicei sale în căsătorie la el şi se opri din baut. Tatăl lui Rajo acceptă şi, după frunze Chulbul, el aruncă într-un lac şi se sinucide, ca el stie ca fiica lui nu se vor căsători pe nimeni în timp ce el este în viaţă. Ia Chulbul Rajo la nunta exuberant Makkhi lui. Dându-şi seama că a furat banii Makkhi fratele său pentru a finanţa nunta, se casatoreste cu Rajo într-o ceremonie informală. Tatăl lui Nirmala, Masterji, se simte ruşine şi anulează nunta.
Makkhi bate unul dintre muncitorii din fabrica sa din cauza unui accident. Muncitorii merg la secţia de poliţie, cu mama sa să depună o plângere. Bătăi în loc Chulbul până Makkhi în public, prin urmare, el disgracing. Chedi Singh decide să profite de situaţie şi să suspende Chulbul. El ia Makkhi şi tatăl său la secţia de poliţie. Dar tatăl Makkhi a rezolva situaţia prin acceptarea unei scuze de la Chulbul. Chulbul îndeplineşte Dayal Babu (Anupam Kher), liderul de Lok Manch, care, de asemenea, îi displace Chedi Singh. Ei au ajuns la un acord pentru a menţine sub control Chedi Singh. Chulbul adulterates fabrici de bere de Chedi Singh cauza pentru care unii oameni se îmbolnăvesc şi Chedi Singh este acuzat. Chedi Singh se confruntă cu Chulbul deschis care arată că el a distrus fabricile de bere.
Pentru a se răzbuna, fabrica Chedi Singh arsuri Makkhi lui. Tatal Makkhi are un atac de cord din cauza şoc şi este internat în spital. Makkhi, în nevoie disperată de bani pentru tratamentul tatălui său este de acord să facă ceva pentru Chedi Singh, fără a realiza că a fost Chedi Singh, care a ars fabrica lui. Chedi ordine Singh-l pentru a oferi o ladă de mango la casa lui Babu Dayal. Dar, necunoscut la Makkhi, există o bombă în ea. După ce a părăseşte casa, aceasta explodează, ucigând Dayal Babu. Chedi Singh Makkhi dă o sarcină de a ucide Chulbul. Makkhi, ştiind că el nu ar face, acesta acceptă şi respectă Chulbul. El mărturiseşte Chulbul că el a fost trimis să-l omoare de Chedi Singh. El dezvăluie că Chulbul Chedi Singh a făcut el planteze bomba necunoştinţă. Chulbul îl iartă şi împacă cu tatăl său vitreg. Makkhi întâlneşte Chedi Singh, care crede că a ucis Makkhi Chulbul şi dezvăluie Makkhi că el a ucis mama Makkhi lui. Chedi Singh este apoi informat că Chulbul se ajunge cu o forţă de poliţie mare. Makkhi dezvăluie Chedi Singh, că el nu a ucis Chulbul. Într-o bătălie finală, Chulbul ajunge în jos şi ia toate goons şi salvează Makkhi. El ucide apoi Chedi Singh intr-o lupta, după Makkhi îi dezvăluie că Chedi Singh a ucis mama lor. Într-un final fericit, Chulbul devine Makkhi căsătorit la Nirmala, în prezenţa tatălui lor, în timp ce Rajo arată că ea este gravidă.