Cruel Intentions

Raporteaza film nefunctional!

Bogat şi Kathryn Merteuil populare (Gellar), ia adăpostit şi naiv Cecile Caldwell (Blair), sub aripa ei, cu promisiunea de a transforma într-Cecile un elev model. Intenţia reală a lui Kathryn, cu toate acestea, este de a folosi Cecile pentru a lua indirect răzbune pe Curţii Reynolds, fostul ei iubit, care a făcut obiectul unui dumping pentru ei Cecile. Kathryn solicită ei pas-frate, Sebastian Valmont (Phillippe), pentru a seduce Cecile, el refuză ca el este de planificare pentru a seduce fecioară Annette Hargrove (Reese) – un “model de castitate şi virtute”, şi să strice reputaţia ei sociale. Necredinciosul şansă lui Sebastian de succes, ei fac un pariu: În cazul în care Kathryn castiga, ea devine a lui Sebastian de recoltă 1956 Jaguar XK140 roadster, în cazul în care Sebastian victorii, Kathryn se va face sex cu el. Sebastian este de acord.
Ronald Clifford, profesor Cecile de muzică, este, de asemenea, în dragoste, cu Cecile. Annette este temporar stau cu Helen Rosemond, mătuşa lui Sebastian. Mama lui Cecile, doamna Caldwell, care sa întâlnit cu Annette de la scoala, a avertizat deja Annette de reputaţia lui Sebastian pentru afemeiat. Seducţie a lui Sebastian nu Annette. Dorinţa de răzbunare pe Caldwells, spune Sebastian Kathryn el va seduce acum Cecile. Kathryn spune mama Cecile despre romantism Ronald şi Cecile şi doamna Caldwell intervine în relaţia fiicei sale. Sebastian, la rândul său, solicită Cecile la casa lui, chipurile să-i dea o scrisoare de la Ronald. Şantajează Sebastian Cecile şi efectuează sex oral pe ea. A doua zi, Cecile se increde in Kathryn, care o sfătuieşte să înveţe arta de sex, de la Sebastian, astfel că ea poate face Ronald fericit în pat.
Sebastian se încadrează în dragoste cu Annette, care se întoarce sentimentele, dar rezistă la el. Sebastian solicită-i un ipocrit pentru că ea pretinde a fi de aşteptare pentru ea o dragoste adevărată, dar când ei o dragoste adevarata alege sa iubesti din nou, ea rezista. Ea cedeaza, dar Sebastian, la rândul lor, ei refuză. Annette fuge de imobiliare parintii prietenei ei “. Sebastian o urmareste jos şi mărturiseşte dragostea lui, şi ei fac dragoste. Ca el a castigat pariul, Kathryn se ofera pentru a Sebastian zi, dar el refuză, el vrea acum doar Annette. Kathryn-l ironizeaza şi ameninţă să distrugă reputaţia lui Annette, aşa Sebastian pretinde că indiferenţa faţă de Annette şi rece se desparte de ea.
După ce spune Sebastian Kathryn că el a rupt cu Annette şi a aranjat pentru Cecile şi Ronald să fie împreună, Kathryn relevă faptul că ea a cunoscut tot timpul că el era cu adevărat în dragoste cu Annette şi manipulat-l în dându-i în sus. Ea apoi îl respinge. Sebastian frunze, şi Kathryn Ronald cheamă să-l informeze că Sebastian a avut sex cu Cecile. Sebastian găseşte şi trimite Annette său jurnal, în care a detaliat toate manevrele lui Kathryn scris şi sentimentele reale pentru Annette. Când Sebastian începe la poziţia de origine, Ronald îl confruntă, în mijlocul străzii şi rezultă o lupta. Annette ruleaza afară şi încearcă să-l oprească. Ea este aruncat în calea de o cabină din sens opus. Sebastian o împinge în siguranţă şi este lovit de taxi viteză însuşi. Înainte de a muri, Sebastian şi Annette mărturisesc dragostea lor unul pentru celalalt.
La înmormântarea lui Sebastian, Cecile distribuie copii ale revistei lui Sebastian, realizate într-o carte de Annette, intitulat “Cruel Intentions”. Kathryn este umilit şi respins de prietenii ei foşti, şi ea este defăimat pentru droguri ascunse în colierul ei cruce. Annette conduce departe în Jaguar a lui Sebastian, cu jurnalul său de la partea sa de amintiri plăcute de Sebastian juca prin cap.