Crazy, Stupid, Love.

Raporteaza film nefunctional!

Crazy, Stupid dragoste,. este o comedie romantica 2011-drama film regizat de Glenn Ficarra si John Requa, scris de Dan Fogelman, şi cu Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Analeigh Tipton, Marisa Tomei, şi Kevin Bacon. Filmul a fost lansat la 29 iulie 2011.

Cal Weaver (Steve Carell), primeste surpriza vietii sale cand afla ca sotia lui Emily (Julianne Moore), la inselat cu un coleg, David Lindhagen (Kevin Bacon), şi vrea un divorţ. Dupa ce sa mutat în propriul apartament, Cal incepe sa lovit la un bar de noapte după noapte, vorbind tare despre divorţul său, până când el a atrage atenţia unui bărbat tânăr pe nume Iacov Palmer (Ryan Gosling). Iacov este un afemeiat care a reusit de femei paturi fiecare noapte, deşi o femeie tanara pe nume Hannah (Emma Stone), respinge cu fermitate avansurile lui. Este clar Hannah atrage atentia lui Iacov. Toate acestea, după pleacă, Iacov ia milă pe Cal, Iacov este de acord să-l înveţe cum să ridic femei. Deoarece petrec serile lor la bar, împreună, o prietenie începe să înflorească.

După mai multe ori de la Cal urmăresc Iacov “pick up” multe femei, Iacov forţele Cal de a utiliza miscarile sale de a seduce Kate (Marisa Tomei). La început, Cal este extrem de greu şi începe să jignesc pe Kate, dar apoi Cal începe hoinarind pe despre divorţul său şi cum el este prea vechi pentru a ridica femeii pe care o găseşte “sexy şi drăguţ”. Din fericire, Kate este pornit de onestitatea lui Cal şi se termină la dormit cu el. După această întâlnire, Cal reuşeşte să seducă mai multe femei de succes, cu toate acestea, el nu poate par să uite soţia sa. El vede soţia din nou de la fiul lui Robbie (Jonah Bobo), părinte-profesor de conferinţe. Reuniunea merge bine până când descoperi profesorului lui Robbie este Kate, care dezvăluie faptul că ea şi Emily Cal dormit împreună. Emily lasă în dezgust şi începe intalniri activ David.

Între timp, Hannah, un student la drept, se studiază pentru examenul de bara. După ce Hannah trece examenul bar, iubitul ei, Richard (Josh Groban), nu propune căsătorie, lăsând Hannah rănit. Hannah furtuni de restaurant şi se întoarce la bar, unde ea a respins iniţial avansurile lui Iacov. La găsirea Iacov de la bar, Hannah îl trage într-un sarut pasional. Întoarcerea doi la casa lui Iacov, de a avea sex, dar sfârşesc stau treaz toată noaptea vorbind despre ei înşişi. Iacov a începe o relaţie cu Hannah, şi se încheie până se distanţează de la Cal. Cal, nu înţelege de ce Iacov este evitarea apelurilor sale telefonice, aluneca înapoi într-o stare singuratic şi depresiv.

În acelaşi timp, Robbie face gesturi numeroase mari pentru a încerca să câştige inima lui de 17 ani, baby-sitter, Jessica Riley (Analeigh Tipton), care are de fapt, o pasiune pe Cal. La sfatul unui coleg de clasa, ea ia fotografii gol de ea pentru a trimite la Cal si inveleste-le departe într-un plic interior sertar dulapul ei.

Mai târziu, atunci când Emily solicită Cal sub pretextul de a avea nevoie de ajutor, Cal decide pentru a încerca şi de a câştiga înapoi. Între timp, Jacob se întoarce apelurile Cal şi cere scuze pentru a fi de neatins. El spune că are nevoie de Cal consiliere pentru că el crede că se încadrează pentru o fata (Hannah) şi că el este pe cale de a întâlni pe mama ei. Cal (glumă), Iacov spune că tot ce trebuie să faceţi pentru a impresiona părinţii nu trebuie să fie el însuşi.

Tatal lui Jessica, Bernie (John Carroll Lynch), descopera fotografii gol Jessica adresate Cal. El se grabeste sa reşedinţă Weaver să se confrunte cu Cal.

În pregătirea pentru castigarea soţia înapoi, Cal şi copiii săi a crea un set de mini golf improvizat în curtea lor, pentru a reaminti Emily de la data primei lor. În timpul colectarea, Iacov şi Hannah arată până la casa în mod neaşteptat şi Hannah este dovedit a fi Cal şi fiica lui Emily. La acel moment, Bernie apare şi atacă Cal. Jessica vine şi încearcă cu disperare să oprească tatăl ei, spunându-i că nu ştia nimic Cal de imagini.

Robbie este supărat pe tatăl său este pasiune secretă a lui Jessica, Cal este îngrozit că Iacov se încearcă să se culce cu fiica sa şi a început totul off, David a ajunge pe scena pentru a reveni jacheta lui Emily de la o data anterioara. Cal, Iacov, David, si Bernie lua apoi într-o încăierare, care este rupt în curând de către poliţie.

Cal începe petrecerea timpului său de la barul din nou şi primeşte o vizită din partea lui Iacov, care mărturiseşte că el este în dragoste cu Hannah. Cal, cu toate acestea, refuză să aprobe din cauza relaţiei lor de moduri de afemeiat lui Iacov. În ciuda dezaprobării lui Cal, Iacov nu găzduieşte sentimente bolnave, ci mai degrabă îl respectă şi-l felicită pentru a fi un tată minunat.

La lui Robbie absolvire clasa a opta, Robbie este Salutatorian şi dă un discurs pesimist cu privire la modul în care el nu mai crede in dragostea adevarata si sufletul pereche. Cal-l opreşte în loc şi începe să povestească curte cu Emily la public, spunând că, în timp ce el nu ştie dacă lucrurile se vor rezolva, el nu va da pe Emily. Cu credinţă reînnoită, Robbie îşi reafirmă dragostea lui pentru Jessica în aplauzele audienţei. După ceremonie, Cal în cele din urmă aprobă de relaţii lui Iacov şi a lui Hannah. Jessica, flatat de declaraţia lui Robbie de dragoste, îi dă un plic care conţine fotografii nud cu ea la “El trece prin liceu”. Cal şi Emily au un râs vorbesc despre evenimentele care au reieşit anul trecut, dând de înţeles pentru o reconciliere.