Crank

Raporteaza film nefunctional!

Carlito (Carlos Sanz), conduce un bogat şi influent mexican-american sindicat al crimei din Los Angeles. Îngrijorat de încălcare dintr-un sindicat chinez, ordinele Carlito contractul uciderea liderului lor, Don Kim (Keone Young). Hitman Carlito cel mai bun, un om numit Chev Chelios britanic (Jason Statham), este dat de locuri de muncă. Cu toate acestea, după ce a lovit, furia chineze este mult mai mare decât Carlito aşteptat. Carlito regretă succes, considerându-l “prost sfătuit”. Carlito spune chinez a lovit nu a avut nimic de a face cu el, şi el va elimina elementele în organizarea lui, care erau responsabili.
Ricky Verona (Jose Pablo Cantillo), un rival de timp mic penal şi pe timp de Chelios, foloseste oportunitatea de a conspira cu Carlito împotriva Chelios. În timp ce Chelios doarme în apartamentul său, Verona şi în pauze injecteaza Chelios cu “Cocktail la Beijing”, un drog sintetic inhiba fluxul de adrenalina, încetinirea inima şi în cele din urmă uciderea victimei. Chelios se trezeşte pentru a găsi o înregistrare video, explicând că Chelios ar trebui să aibă aproximativ o oră înainte de a părăsit otrava se opreşte inima.
Chelios telefoane Doc Miles (Dwight Yoakam), un medic personal pentru Mafia, care informează Chelios că, pentru a supravieţui trebuie să păstreze adrenalina lui de pompare, prin emoţie constantă şi pericol, sau de a lua unele adrenalina artificiala, epinefrina. Cu adrenalina propria păstrarea otrava de la golf, la prima, Chelios pauze într-un spital şi fură numeroase medicamente, mult mai mult decât Doc Miles îl sfătuieşte să ia şi, de asemenea, devine “stoarse” de hit-uri de la un defibrilator. El păstrează, de asemenea, adrenalina lui până prin acte necugetate şi periculoase, cum ar fi cules de lupte cu alti gangsteri, fura lucruri, comite jafuri, lupta cu poliţia şi de conducere o masina printr-un mall, sex cu prietena lui în public.
Tot filmul are loc într-o singură zi, pe 7 noiembrie 2005, pe parcursul a care Chelios seturi pentru a găsi Verona şi a bandei sale strada prin Chelios “strada de contact Kaylo (Efren Ramirez), un homosexual flamboiant. Chelios, de asemenea, preia prietena lui Eve (Amy Smart), înainte de huligani Verona a ajunge la ea. Chelios încercările de a Evei asalt sexual în timp ce ea rezistă cu tărie în mijlocul de o stradă aglomerată în Chinatown, în timp ce sute de oameni se uită la, în scopul de a menţine adrenalina lui în sus; ea în cele din urmă pare cu acordul si continua sa faca sex, încă în mijlocul unei mulţimea de spectatori. [2]
Este în cele din urmă a arătat că Chelios cruţat viaţa lui Don Kim şi ia spus să plece LA. Chelios organizează o întâlnire pe acoperiş, cu Carlito, Verona şi acoliţii lor, care-i promit un antidot fals. Don Kim soseşte împreună cu Triadele sale de a asista Chelios, şi urmează un schimb de focuri, omorând mulţi dintre oamenii lui Carlito. Carlito însuşi este ucis de către Verona, care apoi încearcă să plece în elicopterul lui Carlito. Filmul se încheie cu Verona confruntarea Chelios “, în elicopter, care pe parcursul a lupta, amândoi cad din. Chelios rupe gâtul Verona de la mijlocul-aer şi, încă în scădere, Eva invită pe telefonul mobil, să-mi cer scuze pentru că nu vine înapoi. Chelios loveste o masina, bounces off-l si terenuri chiar în faţa aparatului de fotografiat. În ultima lovitura, se presupune că adrenalina lui este într-adevăr, în continuare curge repede; flare nările lui, el clipeste, si doua batai de inima sunt audiate.